2012. január 22., vasárnap

EMF rövid kezelés, tudatos-teremtő alakformáló torna az új energiával, "Jóga a Hálóért" jóga meditáció



Kedves EMF Családunk, Barátaim!


Szeretettel értesítelek Benneteket, hogy elkezdjük havi rendszerességgel az EMF rövid kezeléseket és a tudatos-teremtő alakformáló tornát, mely az új energiával dolgozik.

1., 
Egy hónapban 1X, illetve igény szerint 2X egy teljes napot rászánunk az EMF rövid kezelések átadására, egyénre szólóan. (Ebben a hónapban 26-án, csütörtökön, 10-19 óráig, óránként)

Ezeken a kijelölt napokon óránként jöhetnek kezelésre a kedves kliensek, hogy megtapasztalják az EMF Kiegyenlítő Technika új energiájának minőségét.

Az EMF rövid kezelések alkalmával tisztítjuk, feltöltjük – aktiváljuk, és kiegyenlítjük – egyensúlyba hozzuk energia rendszerünket, Hálónkat (személyes mágneses mezőnket), mely legdrágább kincsünk, eszközünk a mindennapi életünk minőségének megteremtésében.



  
2.,
A keddenkénti (18.30 - 20.30) rendszeres "Jóga a Hálóért" -  jóga teremtő meditációnk, mely teljes energia rendszerünket tisztítja, feltölti és kiegyenlíti


klikk: http://emf-kryon.blogspot.com/2011/10/joga-haloert-az-evolucio-teremtojenek.html   emellett heti rendszerességgel indul 

3., 
csütörtökönként (18.30 - 19.30) a tudatos-teremtő alakformáló torna is, mely az új energiával dolgozik, és a tudatos teremtést ezeken a napokon már a fizikai testünkkel társteremtve végezzük


Az ELSŐ tudatos-teremtő alakformáló torna február 2-án,
csütörtökön 18.30 - 19.30 - ig lesz!

Helyszín: Gyöngyház - Központ/ 1201 Bp. Vörösmarty u.8.- Zilah u. sarok/

Ár: 1600 ft/alkalom


Az új energiát segítségül hívó tudatos-teremtő alakformáló torna, a fizikai testünkkel való kapcsolatunk, alakformálásunk egy új megközelítése.

A tudatosságunkat használva megszólítjuk sejtjeinket, izmainkat és közösen társ-teremtünk velük a szeretet energiájában.




A fizikai testünk és energia rendszerünk harmonikus, EGYSÉGben működése biztosítja számunkra az EGYENSÚLYt, a TELJESSÉGünket.


Szeretettel várlak az új energiát segítségül hívó EMF rövid kezeléseken, az I-XIII. fázis kezeléseken a "Jóga a Hálóért" jóga meditációkon és a tudatos-teremtő alakformáló tornákon!

 

 Kérlek  jelezz vissza részvételi szándékodról!
Tel: 06 30/ 2 4567 91




A szeretet energiájában várlak a kezeléseken és foglalkozásokon,
Gábor Kati
EMF I-XIII. fázis akkreditált kezelő
Jóga a Hálóért tanár
Testnevelő tanár

web oldalaim: http://sites.google.com/site/emfkryon/
                      www.wedev.hu
blog oldalam: http://www.emf-kryon.blogspot.com
EMF nemzetközi oldalai: http://emfbalancingtechnique.com/
                                       www.thesymbolworldwide.com