2012. június 6., szerda

2012. Júniusi energiák – Hűség Önmagunkhoz - Pusztai Orsi üzenete

2012. Június – Hűség Önmagunkhoz
2012.06.01




2012. Június – Hűség Önmagunkhoz


A hónap mantrája:
ÉN VAGYOK A FÉNY, HOGY LÁSSAM
ISTEN ITT VAN A VILÁGBAN!

A Megvilágosodás EMF mestertulajdonság kártyája (az  EMF V-VIII. fázisok munkájából)

Az elmúlt 3 évben fokozatosan, lépésről lépésre készítettek elő bennünket erre az évre.Tudati, érzelmi és cselekedeti erőink hangolásával az emelkedés újabb és újabb fokozataiba vezettek be minket. 

Néha finoman, néha erősebben, de mindig tudatosságunknak és kollektív energia-mitáinknak megfelelően.
Szellemi segítőink és tanítómestereink szellemünkkel együtt az isteni terv sors-kódjait hangolták tudatunkba, és alakították vele fejlődésünket.
Lehet, hogy néha emberként csak úgy kapkodtuk a fejünket ide-oda, de magasabb aspektusból önmagunkra letekintve tudjuk, mindez minket szolgál és az isteni Teremtés áramában segít tovább minket.
 
Ezért itt az idő, hogy abbahagyjuk a siránkozást és panaszkodások helyett tegyünk önmagunkért és ezzel kollektíven mindenkiért.

A most következő időszak előhívja, de ha nem engedjük, finoman kikényszeríti belőlünk ezeket a cselekedeteket.

Június napjai hatalmas energetikai változásokat indítanak el.
Ezeket a változásokat az év elejétől egyre erőteljesebb hangolások készítették elő. Június (és július is) éppen ezért nem csak érezhetően, hanem már láthatóan is megmutatja a lényeget: tudod-e ki vagy és mit akarsz tisztán a szíved által?
Megpróbáló helyzetek várhatóak, de nincs mitől félned.
Ne feledd vállaltad mindazt, amit most átélsz.
Szellemed ismeri mindennek az elejét és a végét  :-) , nincs miért izgulnia…
Lelked begyakorolta életed minden helyzetét, ismeri földi utadat, ő biztos léptekkel vezet téged, ha hagyod...
Földi embered van ebből a nézetből kicsit hátrányosabb helyzetben :-) , de minden vélt hátrányt előnnyé tudsz fordítani, csak olyanoktól kell segítséget kérni, akik a „magasabb szempontok” ismerői.

Nincs mese, lépned neked, embernek kell!
Ideje felismerned mindennek te magad vagy a kulcsa, és az ajtaja is :-) .
Lényed minden aspektusa Önvalód, Önmagad, TE VAGY!
Személyiséged, földi embered, ezért el kell kezdened tanítani, fejleszteni és Egy-én-is-ég-gé, Istenemberré érlelni!

Mindig van segítség, sosem hagynak egyedül. Számtalan angyali és mesteri lény közreműködik ebben a folyamatban.
Neked csak kérned, hinned és engedned kell, hogy minden úgy történjen, ahogyan neked a legjobb!
Ehhez azonban először el kell fogadnod magad, minden szinteden, és hűen végig kell csinálnod ezt a fejlődési folyamatot, melynek a végén már nemcsak felülről lefelé, vagy alulról fölfelé, hanem az Egység szemével Mindenből - Mindenre te tekintesz.
Így tanulunk meg hűnek lenni Magunkhoz, ezáltal Istenhez.

Ebben a hónapban érkező energiák segítenek, hogy átértékeljük viszonyulásunkat fizikai környezetünkhöz, vágyainkhoz, a helyhez és az időhöz is. Ne féljünk visszanézni és felismerni egy-egy döntésünk következményét, de ne süllyedjünk bele az emlékbe rosszallással, vagy önigazolást keresve.
Amennyiben felismerjük az akkori történés lezártságát és megértjük, itt a most-ban már nincs hozzá közünk, képesek leszünk elengedni az azzal összekötő energetikai kötelet.
Nem kell minősítés, magyarázkodás, csak szeretetteljes elfogadás. Most ez vagyok, az akkori most-ban az voltam. Hogyan is gondolnám ugyanazt, ha akkor nem így történik… ez az igazság. 
Te mindig te vagy, ahogy mindenki az, ami: Létező. Ez a létezés az, ami számít, és ez a létezés idő nélküli és igaz. Ha kilépsz a magadra kényszerített vagy elvárt szerepből, először csak gondolatban és érzésben, megértheted. Nincs jövő, ahogy múlt sincs MOST nélkül!
Jézus tanítása szerint, ennek az évnek a hatodik hónapja az Odaadás energiáiban tanít és tudatosít bennünket. Képes vagy-e önvalód teljességével benne lenni minden pillanatban? Mi akadályoz meg még a tisztánlátásban magaddal kapcsolatban? Önmegvalósításod addig nem történhet meg teljesen, míg önmagadon át nem tudsz hű lenni lényedhez, a létezés alapjához: isteni eredetedhez.

Be kell bizonyítanod önmagadnak (nem másnak vagy Istennek), hogy teljesen átadtad magad a Szeretetben való létezés felismerésének. Amit elképelsz, e nélkül nem válhat valóra benned, mert kétségek ébredhetnek. Meg kell valósítanod a teljes odaadást Isten felé: Nem a magamé vagyok, Istené vagyok! Ezzel fogadtad el teljesen Önmagad, hiszen Istennel eggyé váltál hitedben.

Júniusban 3 teljes hét és egy hosszabb „beérlelő” szakasz segít, hogy minden kétségünket és fenntartásunkat elengedve átadjuk magunkat tiszta önvalónk Isteni fényének!

A hónap energiája: az isteni HŰSÉG FELISMERÉSE önmagunkon át, mert ez kapcsol össze a Teljességgel.


Az vagy, amit önmagadról gondolsz, aminek önmagadat tartod. Ki tudja rólad az igazságot? Mindenki a sajátját látja bele a másikba, de ha nem hazudsz tovább önmagadnak, te megláthatod magadban: ki is vagy te valójában.
Amíg fel nem ismered Önmagad, el nem fogadod létezésed igazságát, nem lehetsz hű Önmagadhoz, így isteni Valóságodhoz.

Testünk isteni tudatosságunk kivetülése a mi világunkban. Magától nem működik, csak a szellem vezérlése, a lélek éltető fénye tartja a Létezésben.
 

Ezt a Rend-szert a Gondolat isteni törvénye vezérli.

Ha tudatosan be szeretnénk lépni és rácsatlakozni a REND-szerre, ismernünk kell a belépési kódokat.
Ez a csatlakozási-kód háromszintű.
Van egy az emberünk tudatában, a testi szinten: Ki vagyok én?
Ez nyitja a következőt, a lelki szinten: Miként ismerek Önmagamra?
Innen pedig már a szellemi kódok tartományaiba léphetünk: Mit kell tennem azért, hogy ez a Tudatosság vezessen?

Minden egyes kód egy dimenzionális kaput nyit meg bennünk, ami egyesíti a hármasságot.
Így hozom le a gondolat erejét, az érzelmi töltet által a fizikai cselekvés dimenzióiba.

Az első kapunyitásnál az ember szólítja meg a szellemet, mikor ÉN-ségére (szellemi Önvalójára, felső ÉNjére) kérdez rá. 
Majd következik a magasabb kapu, ahol a lélek kapcsolja össze emberünket és szellemünket a keresésben és felismerésben.
Végül, a harmadik kapu feltárulásakor a szellem hajol le az emberünkig, hogy tudatosságával irányítsa az alacsonyabb rezgésszintű elmét, hogy megcselekedje azt, ami szolgálja e hármasságot.

Mikor mindhárom kapu nyitva, testünk, lelkünk és szellemük energiái össze tudnak kapcsolódni az isteni fényben és harmóniában.
Ezt egy mantrával is elősegíthetjük.
Mondogasd folyamatosan, míg azt nem érzed, hogy összekötődött benned Föld és Ég: SZERETEM A TESTEM, SZERETEM A LELKEM, SZERETEM A SZELLEMEM!

Akármilyen emlék, érzés vagy gondolat is ötlik fel benned a hónap során, nem véletlenül történik. Azért tárja eléd lelked a létezésed mélységeit, hogy megértsd önvalód, hogy az igazság fényében pillantsd meg magad és ne mások rád vetülő árnyjátékának higgy!
Nincs miért szégyenkezned vagy szomorkodnod.
Minden felismerés közelebb visz a tiszta isteni igazsághoz: 
Fény vagy! 


Az árnyékot csak te teremted magad köré, éppen ezért csak te szüntetheted meg.
Hogyan? Szembenézéssel, felismeréssel, elfogadással és elengedéssel. Így emelkedhetsz felül és tisztulsz meg a Szeretet erejében.
A Hűség nem azt jelenti, hogy csak kimondunk valamit, mert meg is kell éreznünk annak tiszta valóságát Magunkban.
A Hűség nem azt jelenti, hogy csak érzünk valamit, mert úgy is kell cselekednünk, hogy kinyilvánítsuk e belső igazságot.
A Hűség nem azt jelenti, hogy csak automatikusan teszünk valamit, azt át is kell itatnunk a teremtő gondolattal.
Így válik bennünk eggyé Minden és tárul feli igaz Önvalónk. Így dönthetünk az Igazság ismeretében hűen Önmagunkhoz.
Emeld hát fel a fejed, tekints bizakodóan az életre és engedd, hogy végre Magad gondolkodj, érezz és cselekedj szíved szerint, ahogyan neked jó…
Áldott Önfelismerést!
A végtelen  és feltételnélküli szeretet angyala


A hónap fontosabb napjai:

Június 1. 
– A hónap kezdő napján már egy erőteljes tisztulás indul meg bennünk. Ennek célja a tisztánlátás Önmagunkkal és világunkkal kapcsolatban.
Nap, mint nap döntéseket hozunk.
Megfigyeled, hogy ezeket a döntéseket mi irányítja benned?
Milyen szempontok alapján teremted életed következő napjait? Szíved, vagy elméd által?
Minden döntés jó, ezt tudnod kell, de azt is el kell fogadnod, hogy döntésed energiájával előrevetíti jövőbeli helyzetedet.
A felelősség csakis a tiéd. Amiben most vagy, múltbéli gondolataid, érzéseid, döntéseid okán történik.
A jövőt pedig ma teremted.
Minden nap elültetsz egy magot a teremtés földjébe, mely a te saját világod élet-kertjében van. Az nő ki belőle, amit elültettél és öntöztél. Örömből a Boldogság fája, szeretetből a Fény virága, hitetlenségből a félelmek folyondárja. Engedd a tisztánlátás lelkét magadba és lásd meg, milyen életet teremtesz magadnak!

Június 3. 
– A nap felkészítő energiákat hoz a pozitív Fényvilágok Szeretet-dimenzióiból. Olyan fényrezgések borítják be a teret, melyek az auratér külső részéhez kapcsolódva elkezdik áthangolni azt…
Finom fénygömbként egyre beljebb rezegnek és a Szeretet erejében tisztítják és gyógyítják az erőterünket.
Ez a finom szeretetrezgés mindent és mindenkit beborít, ezért ha figyelmes vagy észreveszed, hogy minden színesebbé és fényesebbé válik általa… Ma könnyebben tudsz kapcsolódni a szeretet által.

Június 4. 
– Az első hét kezdete. Most szellemi önvalónkból indul meg a felismerés energiái által a hangolás.
A tibetiek szerint ez a nap 10 milliószoros erővel hat ebben az évben. Az sem véletlen :-) , hogy ma a telihold energiái segítenek minket a felismerésekben. 
Ez a holderő, most nagyon erőteljes átalakító erővel bír. Ilyenkor csúcsosodik ki minden érzékelésünk és érzékenységünk gondolati és érzelmi szintjeinken is.
Ma figyelj nagyon, hogy ezek az érzékek maradjanak a lélek szintjén és ne engedd az emberi érzékszervek által túlreagált erőknek át magad.

Június 5. 
– Igaz önvalónk érzelmi üzeneteinek felismerése. Ennek elősegítésére, egy olyan hangolás indul el, mely az Univerzális Fénytudatot integrálja egy újabb szinten az emberi tudat síkjaiba… olyan energetikai változásokat indított el a lélekminőségben, ami tudatos kapcsolódást tesz lehetővé az Univerzális Fénymintával

 Az  EMF  I-IV. fázisainak szakrális fény mintázatai, egyéni hangzásunkat, dallamunkat hordozzák

Ez a fénytartomány képviseli mindazon energiák összességét, melyek a Felemelkedéshez szükséges információkat foglalják magukba.
Ezen információk integrálása emberi-tudati szintünkre, csak szabad akaratunkkal és beleegyezésünkkel történhet.
Ez az időszak a felkészülési fázis azokra a beavatásokra, melyek erről az Univerzális tudatszintről érkeznek hozzánk az év folyamán.
Ha segítjük Tudatunk fénymintáinak felszabadulását az elfogadással és saját isteni létünk elismerésével, meggyorsíthatjuk fejlődésünket, és befogadhatjuk mindazt az áldást, ami végigvezet ezen a Változáson.
Fénymintáink tudatos felszabadítását elősegíthetjük az elfogadó (univerzális Fénytudatot integráló) meditációval:


Június 10. 
– Az első hét átalakító energiáinak lezáró napja. Tudati csatornák aktiválása és energiarendszerünk behangolása folyik. 
A 12-es rendszer (Fény DNS és Fénytest-energia) újabb fokozatának aktiválása kezdődik.

 A 12-es kiteljesedett csakrarendszer a Hálónkban, mely felemelkedésünk motorja (EMF  Kiegyenlítő Technika)

Az átalakulások és az energia rezgések fokozatos erősödése energiaterünk hozzáigazítását eredményezi ezekhez a frekvenciákhoz. 
Ezért sejtszinten is megtörténnek ezek a kódolások, amik néha nehéz érzéseket, vagy fizikai fáradtságot eredményezhetnek. Ilyenkor tudatosítsd magad, testi, lelki és szellemi valódat is, és kérd, hogy szellemed tiszta fénye töltsön el és segítsen elfogadod ezeket a változásokat.

Június 11. 
– A második héten lélekszintű kódolások kezdődnek. A szívcsakrát hangolják össze a magasabbrendű lelki szívtérrel. A Szeretet-dimenzióból leérkezett erő, mely már energiaterünkhöz kapcsolódott, most elkezdi szívcsakránk olyan tereinek aktiválását, melyek eddig „rejtett működésben” voltak. A szívterek közötti Fénykötések megszilárdulnak és tanító erők érkeznek, melyek megújítják energetikai rendszerünket, hogy Szív-vezérlésre kapcsolhassunk…


A Feltétel nélküli szeretet EMF mestertulajdonság kártyája (az  EMF V-VIII. fázisok munkájából)


Június 12. 
– A hangolások és összekapcsolások elindítanak bennünk egy szívtisztulási folyamatot. Azok a rejtett negatív erők, melyek a megbántottság, az önvád, vagy a félelem rezgésein működtek, a szívcsakrában, most kitolódnak ebből a térből. Olyan emlékek jöhetnek fel benned, mikor nem szíved szerint, hanem mondjuk a körülmények, vagy a megfelelés nyomásának engedve döntöttél. Bocsáss meg magadnak szeretettel, engedd el a ragaszkodásokat ezekhez az emlékekhez és tudd, ez a felismerés segít, hogy most már szíved szerint élj!

A Megbocsájtás EMF mestertulajdonság kártyája (az V-VIII. fázisok munkájából)


Június 14. 
– Fontos energianap a héten belül. A csakrák összehangolása folyik. Lehet, hogy egy ideig magadon belül egy folyamatos fel-, majd lefelé áramló enyhén melegedő energiát érzel. Ez a hangolás velejárója és segít ha tudatosítod: legyen meg Isten Akarata, elfogadom, 
megengedem.

Ez a mi energia rendszerünk!
– A második hét hangolásainak bekódolása. Az energiatér összerendezése folyik test és lélek között. Figyelj szíved hangjára és szólítsd meg lelkedet. Jelentsd ki, hogy átengeded életed vezetését neki. Gondolatban fogd meg a kezét, és figyeld meg, merre vezet téged utadon.

Június 18. 
– A harmadik hét kezdete a fizikai energiarendszer hangolását indítja el. Szellemi, lelki és emberi minták egyesítése és a „működési kódok felülvizsgálata” folyik. 
Isteni tervünk, sorskódjaink minden szinten jelen vannak bennünk. Ezek folyamatosan figyeli megéléseinket és cselekedeteink függvényében íródnak jóvá. Most leolvasásra és átírásra kerülnek mindazok, melyek már nem szolgálnak minket, vagy tudatos fejlődésünkkel és megértésünkkel feleslegessé tettük megélésüket. 
Kérd meg őrangyalod, hogy segítsen az átírásokban és küldj neki nagy szeretetet és áldást!

Június 19. 
– Újhold. Ez a nap holdciklus kezdete, ez az új dolgok elindításának, és a megújulásnak az ideje. Gondold át, mi az, amit már elengedtél, hogy helyét felválthassa az új. Ez az új erő kíván most megszületni benned. Ez által önmagad gyógyulása, kiteljesedése indulhat el a növő hold erejével. Ez a nap ebben az évben most sokkal erőteljesebben támogat, ezért bármilyen erő is kezd el növekedni benned, az most sokkal intenzívebben fog megnyilvánulni az év második felében.

A Teljesséválás EMF mestertulajdonság kártyája (az V-VIII. fázisok munkájából)


Június 21. 
– Nyári napforduló. Ez az időszak most egyfajta kozmikus újraegyesülést indít el a dimenzióban.
A Földmag háló (Földanya szíve körül), és a krisztusi Szeretet-háló újabb összekapcsolása folyik az emberi Szív-háló rendszerrel.

A DNS és a Háló "Úgy kicsiben, mint nagyban!" (EMF  Kiegyenlítő Technika)

Az emberi energiatér univerzális Fénytengelye (magenergia csatorna - EMF tanítás) a Szívmagon keresztül kapcsolódik a földi térben minden létezővel. Ezen szívrezgések összehangolása történik most egyesülve az univerzális Szeretet-erővel.
A Hálónk (emberi mágneses, - energia mezőnk) és magenergia csatornánk, mely éghez - földhöz köt minket

Június 23. 
Szent Iván éj. Az év leghosszabb napján megmutatkozik nekünk a föld bősége, szépsége. Ilyenkor Földanya a maga pompájában olyan erőkkel kapcsolódik össze velünk, melyek megmutatják egységbe tartozásunkat. E napon a tündérvilág kapui megnyílnak és az elementális szellemlények érzékelhetővé válnak. 



Június 24. 
– A harmadik beavató hét lezárása. Szív behangolás (Az EMF I. fázis munkája, és a további fázisokban is folyamatosan!). Figyelmeztesd magad folyamatosan: Szeretet Vagyok!

 A Hálónk vízszintes metszete, mely a végtelen és feltételnélküli szeretet szimbóluma! Mi emberek vagyunk a két lábon járó  végtelen és feltételnélküli szeretet megnyilvánulásai itt a Földön

Június 27. 
– Istenember kódhangolás. Szellemi, lelki és emberi akarat-energiák összehangolása folyik az isteni Akarat fénymintáiban.

Június 29. 
– Angyali részünk egy olyan ereje tárul fel bennünk, mely segíti a tudatos kapcsolatfelvételt a szellemi segítőkkel. Tudati- és szív-tereidben most újabb hangolások várhatóak. 
Angyali energiáid felébresztése szíved elfogadásán és önmagad szeretetén át lehetséges. Engedd, hogy a szeretet öröme segítsen ebben.

Az  Önelfogadás EMF mestertulajdonság kártyája (az V-VIII. fázisok munkájából)


Június 30. 
– A hónap utolsó napján szellemünk átvezet bennünket egy Fénykapun, melyben megláthatjuk tiszta Önvalónkat és elfogadhatjuk Létünket minden szinten. 
Ez az elfogadás olyan újabb változásokat eredményez az életünkben, melyek hűen Önmagunkhoz, kinyilvánítják, hova tartozunk.




Áldással: Orsi

2012. május vége
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra (http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/)


Megjegyzés: 
Pusztai Orsi eredeti üzenetét kiegészítettem az EMF Kiegyenlítő Technika mestertulajdonságok kártyáinak odaillő képeivel, és az EMF tanításaival, az Ő beleegyezésével. Köszönöm Orsinak!






A szeretet energiájában,
Gábor Kati
EMF I-XIII. fázis akkreditált kezelő
Jóga a Hálóért tanár


                    www.wedev.hu
EMF nemzetközi oldalai: http://emfbalancingtechnique.com/
                                     www.thesymbolworldwide.com