2017. december 28., csütörtök

A mai nap gyermekei


A mai nap gyermekei


Veled vagyok mindig, mert én te vagyok! -mondja Peggy mantrájában az univerzum az embernek és az ember az univerzumnak ... 
Indigó, kristály, csillag gyerekek 2012. után született gyermekek




2032-re a jóslatok szerint a kisbabák 17 százaléka 12 aktív DNS-szállal születik.
Ezt a számot növelhetjük, ha elegendő magas frekvenciájú felnőtt van, hogy világra hozza őket, és megfelelően gondoskodjon róluk.

Amint több felnőtt nyitja meg a tizenkét csakráját, ez akár lehetségessé is válhat. Mivel ezek a gyerekek minden szinten telepatikusak, tisztán látók, médiumok és egyéb rendkívüli képességekkel rendelkeznek, mint a tárgyak megjelenítése, teleportálása, a levitáció, más életformákkal való kommunikáció és gyógyítás, a szüleiknek képesnek kell lenniük tehetségük megértésére és gondozására.

Arany Atlantiszban minden gyermeket elvittek a helyi paphoz, aki elolvasta a gyermek előző életeit, és felismerte azokat az egyéni specialitásokat, amelyeket a lélek magával hozott. 
Ezután a konkrét képességeket a szülők, a közösség és az iskola fejlesztették, hogy a gyerek azt tehesse, amit szeret, és ami a legjobban megy neki. 
Ez volt a boldog, elégedett, beteljesedett élet receptje.
2032-re mindez ismét lehetségessé válik, és a legtöbb ember több lelki elégedettséget fog átélni, mint ami évezredeken keresztül jellemző volt.
Bolygóként ismét kezdjük majd azt adni a gyerekeknek, amire szükségük van, semmint azt, amit mi akarunk a számukra.

INDIGÓ-, KRISTÁLY-, SZIVÁRVÁNYGYERMEKEK

Már megérkezett a lelkek egy hulláma az Orionban található bölcsesség bolygójáról, ők az indigó-, kristály-és szivárványgyermekek, akik megvilágosodottan születtek.
Sajnos a körülöttük lévő alacsony frekvencia miatt sokuk képességei nem tudnak kibontakozni, vagy a lelki energiájuk egy részét visszavonták, és autisztikussá váltak.
Vannak, akiknek térre van szükségük energiájuk megmozgatásához, és a természetre azok kiegyensúlyozásához és megtartásához.

Mivel ezt megtagadják tőlük, hiperaktívvá és gyakran bomlasztóvá válnak. Arra van szükségük, hogy magas rezgések, boldogság, szép zene és ötödik dimenziós minőségek vegyék körülőket, tiszta, könnyű ételekkel és vízzel táplálják, és igazán szeressék őket. Ezek a megvilágosodott gyerekek sosem tapasztaltak meg más bolygót, mint saját otthonukat az Orionban.Bölcs tanítóik készítették fel őket arra, hogy megtestesüljenek a Földön, hogy segítsenek elhozni egy megvilágosodás hullámot számunkra.
De semmi sem készíthet fel igazán egy lényt egy ilyen rezgésváltozásra. Az egyszarvúak próbálnak segíteni ezeknek a gyerekeknek, és a szüleik is támogathatják ezt azzal, ha beszélnek nekik a nagyszerű hetedik dimenziós teremtményekről, a tiszták között a legtisztábbakról.

Az egyszarvúak különösen együtt éreznek a megvilágosodott gyerekekkel, főleg azokkal, akiknek nehézségeik vannak a megtestesülésükkel. Segítenek kapcsolatba lépni eredeti lelki szándékukkal,és földelni azt.
Amint mi a Földön növeljük a frekvenciánkat, az Orionból származók számára egyre könnyebb lesz köztünk élni.
Tehát 2012 után, a következő húsz évben több ilyen magas frekvenciájú gyerek érkezik majd, és jelentős pozitív hatással lesznek a bolygó tudatosságára. Jegyezd meg, hogy nem minden autisztikus vagy problémás gyermek indigó-, kristály- vagy szivárvány-gyermek!

CSILLAGGYERMEKEK

Továbbra is sokan érkeznek a Földre más univerzumokból, csillagokról és bolygókról.
Sok ajándékot hoznak, bár még mindig vannak, akik egyszerűen azért jönnek, hogy megtapasztalják az életet ezen a síkon.
Vannak köztük olyanok, akik korábban még nem jártak itt, de akik jártak már, még azok között is lehetnek olyanok, akik nem lesznek képesek megbirkóznia jelenlegi iskolák szellemiségével, ők a kapcsolódás békés módjait keresik.
Az iskolákban nem csak a kultúrák keverednek, hanem az univerzumok számos különböző részéből érkezett lelkek is elvegyülnek egymásközt. A mi rendszereinkben ezt sosem tisztelték, de a jövőben tisztelni fogják.
Új mozgalmak fognak felemelkedni, amelyek megtanítják nekik, hogyan értsék meg egymást, és hogyan kapcsolódjanak egymáshoz figyelmesen.
Ez nagy hatással lesz arra, ahogyan a gyerekek érzik magukat. Megfelelő kifejezőeszközeik lesznek.

E gyerekeknek aktívnak kell lenniük, és teret, mozgást, a természetben töltött időt és szórakozást igényelnek. Nagyon érzékenyek, és összhangban vannak az elementálok birodalmával.Sokukban óriási részvét van, ami egy újabb oka annak, hogy miért találják olyan nagyon nehéznek az életet a Földön. Vannak, akik nagyon kötődnek az állatokhoz. Rengeteg meglátást, érzést vagy együttérzést nyújthatnak számunkra, de sok felnőtt nehéznek találja az ehhez való viszonyulást.
Ha a családjuk vagy a tanítóik a megfelelő rezgésen kötődnek hozzájuk, akkor fejődnek, megnyitják a szívüket és ragyognak.
De mivel nagyon érzékenyek, ha félreértik őket, akkor visszahúzódhatnak és bezárulhatnak. Ekkor sosem fogjuk meglátni, kik ők valójában.
Igazán fontos ezt felismerni, és arra kell képeznünk a tanárokat és a fényküldötteket, hogy rájuk hangolódjanak.

MEGSZÜLETŐ BÖLCS ÖREG LELKEK

Most sok bölcs öreg lélek tér vissza a Földre, hogy segítsen az átmenet során, 2012 és 2032 között.
Ez olyan időszak, amikor a közösségeknek ötödik dimenziós alapon kell felépülniük.

A bolygószinten végbemenő megtisztulás miatt bölcs, részvétteli lelkekre van szükség, hogy vigasztalják azokat, akik elveszítették az otthonukat vagy a szeretteiket. Legfőképpen azért van rájuk szükség, hogy olyan világítótornyok legyenek, akik a fényes jövő látomását hordozzák azok számára, akik elcsüggedtek és elvesztették a reményt az erőpróbát jelentő körülmények közepette.

MÉHEN KÍVÜLI MEGTERMÉKENYÍTÉS SEGÍTSÉGÉVEL SZÜLETETT LELKEK

A méhen kívüli megtermékenyítés (in vitro fertilizáció,IVF) eredményeként született gyermekek más univerzumokból érkeznek, és korábban sosem jártak a Földön. Úgy érkeznek, hogy nincsenek múltbeli életekből meglévő kapcsolataik a családtagjaikkal. Nem csak azért különlegesek, mert nagyon akarták őket, hanem azért is, mert teljesen ártatlanok, újak a Földön.Mivel nagyon tiszták, és a lényük lényegét élik meg, rá tudnak hangolódni szüleik szükségleteire, és képesek meggyógyítani őket.
A hagyományos fogamzásnál van egy érzelmi hullám, amint a spermium találkozik a petesejttel, hogy magzattá váljon. Ez a bizonyos érzelem egy lombikbébi esetében hiányzik, így nem befolyásolja az újszülöttet.
Az ilyen lelkek egy hullámban érkeznek, és képesek mindig hátrébb lépni, és egy új nézőpontból megvizsgálni a dolgokat. Sokan közülük olyanok, mint egy friss fuvallat, jobbá tesznek régóta elfogadott dolgokat, egyesek családi, mások globális szinten.
Noha felkészültek a bolygón tett utazásukra, lehetséges, hogy nem fogják teljesen megérteni azt, és segítségre lesz szükségük.

A 2012 után született lelkek

2012 után a megszületett lelkeknek lesz egy szerződésük arra, hogy valamilyen minőségben szolgáljanak.
Ha csak néhány óráig élnek, akkor is beleegyeztek, hogy segítsék a bolygószintű átmenetet. Egy különleges energiát hozhatnak be és horgonyozhatnak le; például visszavihetnek magukkal valamilyen negativitást a Földről a spirituális birodalmakba, hogy megtisztítsák azokat; de más feladatot is vállalhatnak.

Oktatás

A világ sok részén a gyerekeket gyakran vagyontárgyaknak tekintik. A szülők sokszor azt várják a gyerekeiktől, hogy alkalmazkodjanak elképzeléseikhez és életmódjukhoz; így uralkodnak fölöttük.
Kevesen vannak, akik valóban egyedülálló lelkeknek tekintik gyerekeiket, akiknek egyéni tehetségét gondozni kell. A gyerekeket időnként nem megfelelő és éretlen bébiszittereknek adják át, és olyan iskolákba viszik, ahol erőszakoskodhatnak velük, ahol unalmas és időnként téves információkkal tömik őket, és ahol a lelküket összezsugorítják és elgyengítik.
Ez meg fog változni.
Amint a húszéves időszak kibontakozik, az oktatás inkább a gyerekek számára lesz alkalmas, mint az azt irányító felnőttek számára. Az üzletszerűen épült és a politikusok egóját jelképező óriási iskolákat többé nem tekintik megfelelőnek a jövő generációk számára, amint az emberiség kezdi megérteni, hogy becsben kell tartani az utódokat.
Közösségi iskolák fogják felváltania régi iskolákat, és a gyerekek virulni fognak.
Kevésbé tanítják majd nekik más emberek elképzeléseit, és jobban teret kapnak majd velük született képességeik.
Az oktatás a jobb és bal agyfélteke szempontjából kiegyensúlyozottabb lesz, több kreatív kifejezéssel és az őszinte kommunikáció bátorításával.
Ezek a kis helyi iskolák megengedik, hogy elégedett, kiegyensúlyozott és fejlett gyerekek nőjenek fel, akik készen állnak az Aranykorra.

Zene

A harmonikus hangok egyensúlyba hozzák az embereket. Az iskolákban azért játszanak majd zenét, hogy meggyógyítsa és megnyugtassa a gyerekeket, és így könnyebben tanuljanak.

Vizualizáció - mindenütt segíteni a gyerekeket

1. Ha teheted, gyújts gyertyát, és tegyél fel lágy zenét.
2. Hunyd le a szemed, és lazulj el.
3. Vizualizáld, hogy egy gyönyörű réten vagy a holdfényben.
4. Hirtelen megjelenik egy nagy, fehér fény, és egy hatalmas, pompás egyszarvú áll előtted. Üdvözöl, és hív, hogy ülj a hátára. Ezt könnyen, erőfeszítés nélkül megteszed. Teljesen biztonságban érzed magad.
5. Most tudatában vagy, hogy minden irányból egyszarvúak érkeznek. Mindegyik egyszarvú egy gyermeket hoz. Több száz, több ezer gyerek vesz körül téged, az egyszarvúak hátán ülve.
6. A saját egyszarvúdon ülve átvezeted a gyermekeket az univerzumon.
7. Megérkezel egy hatalmas tanterembe a belső síkokon.
8. A gyerekek az egyszarvúak hátán maradnak, miközben egy hatalmas fénylény telepatikusan megszólítja, és emlékezteti őket isteni küldetésükre a Földön.
9. Különleges angyali zenét játszanak, és látod, hogy a félelmet kiemelik a gyerekek aurájából, amely sötét felhőként emelkedik fel, hogy átalakuljon a fényben.
10. Chamuel arkangyal és a szeretet angyalai minden gyermeket megérintenek, és a gyerekek szíve megnyílik és felragyog.
11. Mihály arkangyal kék fénnyel tölti meg a teret, amely belép a gyerekek aurájába.
12. Minden gyereket megérintettek és segítettek, akit magaddal vittél. Most ideje visszatérni. Ismét te mutatod az utat vissza a rétre.
13. Ez alkalommal fénysugarak ezrei követnek, amint a gyerekek szíve világítótoronyként ragyog.
14. A réten mondj köszönetet nekik, hogy veled jöttek. Aztán fogadd az ő köszöneteiket.
15. Figyeld, amint szétoszlanak, és visszatérnek oda, ahonnan jöttek.
16. Szállj le az egyszarvúdról. Mondj köszönetet neki, és figyeld, amint eltűnik. Tudd, hogy mindig visszajön majd, amikor szükséged lesz rá.
17. Nyisd ki a szemed, és tudd, hogy fontos szolgálatot tettél.

Diana Cooper


Forrás:







 Továbbá:



- A Szakkarai Piramis – a kvantumgép:

- A Kozmikus Szövedékkel Való Személyes Kapcsolatod!:

- Skalárháború: 

- A BIOELEKTROMOSSÁG TUDOMÁNYÁNAK EREDMÉNYEI – DIMENZIÓKAPUK: http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/11/a-bioelektromossag-tudomanyanak.html

- Mi is a Lélek?:

- A teremtés energiái – Kundalini - Kisfaludy György előadásai: 

- TOBOZMIRIGY - A TESTÜNK CSODÁJA:

- A harmadik szem: 

- A kézben, a talpon ... benne van az egész ember  - Térkép az egészségünkhöz  – Reflexzónák  Aura - Csakrák - Csokrok:

 - A csakrák betegségei - behangulásuk - az életerő:

-A magyar szent korona igazi rejtélye!!! :

-Egy galaxis kívülről nézve az "ŐS" jelkép olvasatát adja nekünk:

-Nyelvünkről a kettőskereszt összefüggéseivel:

-Különös fények a Pilisben:

-Piramisok a Pilisben?...Egyiptomban, és szerte a Földön:

-A Kárpát-medence: a magyarok Szent Grálja:

-A Teremtő Úr szeretettel teremtette meg a világot:

- A dimenziókapuk létezése:

- A KIRLIAN MÓDSZER:

- A magyar szent korona igazi rejtélye!

- Idegen civilizációk jelenléte a Földön egykor és ma Megválaszolatlan kérdések: 

- Minden betegség lelki eredetű - Az emberi test a lélek térképe:

- Kisfaludy György előadásai:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/01/kisfaludy-gyorgy-eloadasai.html

- CSILLAGÁSZAT:

- Megmondom a titkát, édesem a dalnak:

- DALOLÓ UNIVERZUM - REZGÉSEK – FORMÁK - HANGTERÁPIA:

- A magyar szent korona a női termékenység szimbóluma - Spiriteve írása:

- A BAGOLY, a BÖLCSESSÉG szimbóluma - spiriteve írása:

- A VONZÁS TÖRVÉNYE (más szemmel) - spiriteve írása:

- FOG AD ALOM - FOGADD DALOM - FOGAD ALMA - Spiriteve írása:

- Létezik VÉLETLEN? - Spiriteve írása:

- Hófehérke és a BIBLIA FÉRGES ALMÁJA - Spiriteve írása:

- A SZERENCSE TERMÉSZETE - Spiriteve írása:

- Hol van a KISKAPU? - Spiriteve írása:

- A HAGYMA üzenete - Spiriteve írása:

- A MAG-YAR NYELV – MAG NYELV – ŐS NYELV - Spiriteve írása :

- SICAMBRIA – Spiriteve írása:

- TOBOZ-DOBOZ-KOBOZ  – Spiriteve írása:

- ÍTÉLKEZÉS - Spiriteve írása:

Ica - a faragott kövek:

- RIGVÉDA - A TEREMTÉS:

- A REGŐSÖK ÉS A KRÓNIKÁSOK ÍGY ÍRTÁK MEG - Tarih-i Üngürüsz ősgeszta:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:

- NAPFOGYATKOZÁS:

- HOLDFOGYATKOZÁS:

Napfogyatkozások - Holdfogyatkozások - Napéjegyenlőségek - Napkitörések együttes hatásai: 
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/03/napfogyatkozasok-holdfogyatkozasok.html

- A VULKÁNOK:

- A Szfinxek:

- HEKTÓR ÉS KASSZANDRA:


- LEONARDO - a polihisztor:


Három eltitkolt beavató csillagkép: a Kígyótartó és az Orion:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:


- Az Egyszarvú:

- Az igazi Tündérország - Legendák:

- Világszép Tündér Ilona meséje – legendája:

- Az ősi Székely - Magyar rovásírás titka - A kódolt nyelv - Rovás ABC értelmezése:

- A magyar házak mágikus ereje:

- CSABA KIRÁLYFI - CSILLAGÖSVÉNY:

- A Kárpát-medence - a magyarok Szent Grálja:

- Mágikus világkép és rovások - Világfa - Életfa - Égigérő fa - Tetejetlen fa:

- Meseterápia - Magyar ősmesék – népmesék:

- A téli napfordulót - a Fény születését ünnepeljük december 21 - én - Karácsony - Kerecseny:

- A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM - Spiriteve írása:









- A MAGGYAR NÉP A MAG NÉPE! A MAGGYAR AZ ŐSNYELV!

- Az ősi Székely - Magyar rovásírás titka - A kódolt nyelv  

- Az Ige, a SzékelyMagyar Rovásírás feltámadott... 1-2. rész:


- Magyar mitológia és rovások - Világfa - Életfa - Égigérő fa - Tetejetlen fa:

- Turániak - Magyarok - Anyahita szól hozzánk
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/05/turaniak-magyarok.html

 - A szólásainkban rejlő tudás:

Meseterápia - Magyar ősmesék – népmesék:

- A TÁNC - A MAGYAR NÉPTÁNCOK:


- Magyar hímzések és motívumok kincsestára - a magyar hímzés:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/magyar-himzesek-es-motivumok-kincsestara.html

- A HALASI CSIPKE - KISKUNHALAS ARANYA:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/halasi-csipke-kiskunhalas-aranya.html

- Népi mesterségek listája: 

- A népművészet, mint a magyar nép szakrális művészete:

- ŐSI TUDÁSUNK - NÉPHAGYOMÁNYUNK - NYELVÜNK - NÉPZENÉNK - ROVÁSÍRÁSUNK A KULCS:

- A MELEGVIZEK - GYÓGYVIZEK BIRODALMA - A KÁRPÁT - MEDENCE:

- A VÍZ ÜZENETE - A REZGÉSEK HATÁSA A VÍZRE:

- Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében -
Fénygyógyszer
VÉDELEM és gyógymód sugárszennyezés, idegméreg, bakteriális- és vírusfertőzés esetére:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2017/05/hathor-uzenet-fold-szamara-tom-kenyon.html





 


Szeretettel,

Gábor Kati

web oldalam:

blog oldalam: