2014. augusztus 8., péntek

Petróleummal is lehet gyógyítani a rákot - 10 jó tanács Gyuri bácsitól


Petróleummal is lehet gyógyítani a rákot


– a bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi Egerben -






A mai kor emberének is tud újat mutatni a bükki füvesember.

A nyolcvanöt éves, energikus Szabó Gyuri bácsi, a sámánok, gyógyítók mai utóda a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet vendégeként érkezett Egerbe, és zsúfolásig megtöltötte a Bartakovics Béla Közösségi Ház nagytermét.

A bükkszentkereszti füvesember ősi gyógyító család sarja, huszonegyedik a generációk sorában. 

Több száz év tudását, hagyományait folytatja. 
Nagymamájától, a javasasszonytól örökölt ismereteit ma is eredményesen kamatoztatja. A bükki környezet által kínált természetes élővilágból 150 féle gyógynövényt ismer és használ. 
Leghíresebb felfedezése a cukorbetegség elleni tea, emellett számos komoly betegséget megelőző és gyógyító készítménye van.

Rendkívül nagy érdeklődéssel kísért egri előadásán kijelentette, hogy szinte mindent meg lehet gyógyítani. 
„Gyógyszeripar csak kétszáz éve van, előtte növényeket használtak” – hangoztatta. 
A füvesember szerint a növények rengeteg mindenre jók, hatóanyaguk többféle gyógyhatással bírhat. 
Követendő példákat az állatvilágból említett. 
A csimpánz 40 féle gyógynövényt ismer a gyomorpanaszokra, az elefánt a szülés megkönnyítéséhez szintén gyógyító leveleket fogyaszt.






Minden bajra van orvosság!

Gyuri bácsi zsákjában minden problémára akad valami, szinte beleszédül az ember a kínálatba és beleborzong a rengeteg nyavalyába, amikor rájön, hogy ez is, az is gyötri.
A népi gyógyító nem ellensége az orvostudománynak, sokszor hivatalos nemzetközi klinikai eredményekre, statisztikákra hivatkozik, amelyek alátámasztják a hagyományos megfigyeléseket. 
Példaként hozta fel, hogy a székely nők szilvalekvárral gyógyítják a mellrákot. 
A szilvában lévő 5741 antioxidáns képes erre is.

A fiatalos Gyuri bácsi tökéletesen egészséges, bevallása szerint tesz is érte. 
A gyógynövények használatával tudatosan működteti szervezetét. 

Volt egy rákja, meggyógyította magát.

Ahogyan előadásából kiderült, sok komoly betegség oka lehet a magas vérnyomás, megelőzésére a galagonya tea, míg idegrendszeri problémákra a pásztortáska alkalmazható. 
Az egészséghez, a fiatalos szervezethez elengedhetetlen a méregtelenítés, a máj és vese tudatos működtetése. 
Sok folyadékot, diólevél-, bodza-, nyírfalevél, csalán-, mezei zsurló és galaj teákat javasol a nagy gyógyító. 
A nyírfalevél eredményesen alkalmazható vesekő ellen is. 
Van megoldás hepatitis ellen is, 6-8 hétig diólevél teával érdemes kezelni.
Ödéma ellen a tejoltó galaj tea valamint a fehérkáposzta ráhelyezése ajánlott. 
A citromfű teája idegnyugtató hatású, egy ötven éves kora óta ezt fogyasztó illető száznégy évig élt.
Az elektroszmogtól szenvedő emberiséget kínozzák a szervezet belső rezgései is, amelyeket a természetben, akár egy fa érintésével érdemes levezetni.

Szabó Gyuri bácsi  elmondása szerint magát is kigyógyította a rákból.






Még akár a rák is gyógyítható

Gyuri bácsi azt is vallja, hogy minden betegséget meg kell beszélni az orvossal, ám szerinte a gyógyszerek ötven százaléka kifejezetten káros, negyven százaléka pedig nem ér semmit. 
Az élelmiszer- és a vegyipar még veszélyesebb számunkra.

A rák mindig is gyógyítható volt, de jobb, ha megelőzzük, vallja a füvesember. 
A rengeteg emésztési zavar oka a savasodás, ami annak köszönhető, hogy sok szemetet eszünk. 

A rák nem tudja megtámadni a lúgos szervezetet. 

A savak ellen jó fegyver például a szódabikarbóna. 
A szervezet lúgosan tartásához a közönséges galaj is jó gyógyszer, gyomorrákra, agydaganatra pedig a petróleum fogyasztása lehet a megoldás, ahogyan ezt gyógyulások igazolják.

Gyuri bácsi szerint a betegségek egyik oka a rossz étkezés. 
Amellett, hogy nem rágjuk meg rendesen az ételt, ami emésztési problémákhoz vezethet, az ember szájában több baktérium található, mint a végbelében. 
Ha az ember rendesen rág, nem tudja túlenni magát, nem hízik el.

Megelőzhető a cukorbetegség is?

A cukorbetegséget nagy problémának tartja, amit meg lehet előzni. 
Gyuri bácsi szerint az emberek évente 35 kiló cukrot esznek, nem csoda, hogy a szervezet nem tudja termelni az inzulint. 
A rákos sejtek cukorral táplálkoznak, a gyógynövények, az áfonyalevél, a szederlevél, a málnalevél, a csicsóka viszont segítenek a cukorháztartás egyensúlyának biztosításában. Lassítják a felszívódást, pótolják az inzulint.

Bélproblémákra, krómbetegségre a diólevél tea lehet megoldás, aranyérre az öngyógyító képességgel rendelkező friss útifű levelét ajánlja. 
Gyomorideg ellen az orbáncfű a legjobb.






Babaváró-program

Gyuri bácsi szerint a népességszaporodás nehézségeit a rossz táplálkozás is okozhatja, ő maga az általa kifejlesztett babaváró-programmal igyekszik segíteni a helyzeten. 

Kicsit személyes sikernek is érzi, hogy az elmúlt évben 3,1 %-kal nőtt a születések száma.

A program három lépcsőben tisztítja meg a leendő szülők lelkét és szervezetét, felkészíti őket a nagy feladatra. 

Az anya szervezetét, pajzsmirigyműködését teákkal, szurokfűvel, cickafarkfűvel, diófalevéllel tisztítja és erősíti. 
Az apáknál a spermium termelését fürj tojás sárgájával és barna sörrel lehet növelni. 
A harmadik lépcsőben a nemi hormonok termelését serkentik növényi ösztrogén alkalmazásával.

A program sikerét mutatja a nagy nemzetközi érdeklődés is. 
Magyarországon a meddőnek mondott házasságok 30 százalékában már sikert értek el a módszerrel.


(Forrás: egriugyek)









Izzadjanak bátran, igyanak parlagfűteát!

10 jó tanács Gyuri bácsitól, a bükki füvesembertől


A Szombathelyen tett látogatása felért egy gyorstalpaló tanfolyammal, annyi önsegítő gyógynövényes praktika jutott erre a két órára.




Akit csak kicsit is érdekel a természetes életmód, annak Gyuri bácsi alap, a bükki füvesember élő legenda, gyógyteakeverékeivel, kurzusaival, tinktúráival külön kis intézmény.

Nem is csodálkoztunk azon, hogy kedd esti előadását tumultus, hosszú percekig tartó sorbaállás előzte meg, pláne, hogy a programra még belépőjegyet sem kellett venni. Viszont a részvételt előzetes regisztrációhoz kötötték, aminek sok értelme nem volt, mert a végén betódulhatott mindenki.

Nem bántuk mi sem az ácsorgást, mert Gyuri bácsi előadása felért egy gyorstalpaló tanfolyammal, annyi önsegítő gyógynövényes praktika jutott erre a két órára.
  
Végigállt két órát, ez önmagában szép teljesítmény 87 évesen
Pár korty vízzel kitartott, friss és közvetlen stílusban, átgondoltan beszélt. Elmesélte most is, hogy hat éves korától nyolc éven át, 14 éves koráig nagyanyjától tanulta a gyógynövények, a népi gyógyítás ismeretét.
Aki Sajókazincnak volt a javasasszonya, és ő úgy mondta, a huszadik nagymama, aki ezt a mesterséget űzte.
Elmeséli azt is, hogy neki is volt bőrrákja, a legalattomosabb fajta, amibe fél év alatt bele szokás halni, amit aztán maga gyógyított meg a tinktúráival és teáival. Többek között diófalevéllel, merthogy szinte mindenben, amit Gyuri bácsi kifőz, benne van ez a „kincs”.

Legalább 150 féle gyógynövényt ismer és használ.
Leghíresebb felfedezése pedig a cukorbetegség elleni tea, emellett számos komoly betegséget megelőző és gyógyító készítménye is elismert.
Jó tanácsait is szorgalmasan lejegyzeteltük, megpróbáljuk legalább olyan értelmesen közreadni, ahogy ő nekünk átadta:

1. Rágjanak rendesen, és nem híznak el!

A rengeteg emésztési zavar oka a savasodás, ami annak köszönhető, hogy sok szemetet eszünk, és rosszul rágjuk meg az ételt, ami aztán komoly emésztési problémákhoz vezethet. A nyál fertőtlenít, segíti az emésztést. Ha az ember rendesen rág, nem tudja túlenni magát, nem hízik el, időben jelentkezik a telítettségérzés.

2. Izzadjanak, legalább naponta 10 percet!

Mert az egészséghez, a fiatalos szervezethez elengedhetetlen a méregtelenítés, a máj és vese tudatos működtetése. Fontos lenne a tisztulás, napi szinten is, ezért sok folyadékot igyunk. A diólevél-, bodza-, nyírfalevél, csalán-, mezei zsurló és galaj teák a legjobbak, ha méregteleníteni akarunk. Hagyjuk magunkat szabadon izzadni, naponta legalább tíz percet. Olyan dezodor vegyünk, ami nem tömíti el a hónaljban az izzadságmirigyeket, hanem csak szagtalanít.

Javallott verejtékezni, izzadás-kúrákat tartani megfelelő teák fogyasztásával, hogy elősegítsük főbb méregtelenítő szerveink, így a májunk és vesénk működését. Májunk vonatkozásában érdemes hetente egy gyermekláncfű teát elfogyasztani, vesénkre és májunkra a leghatásosabb az aranyvesszőfű teája.

3. A rák ellenszere a lúgosítás

A rákos sejtek elszaporodásának a a megelőzéséhez sötét színű gyümölcsöket kell fogyasztani, amiben sok az antioxidáns, tehát olyan, hogy fekete szilva, fekete szőlő, mazsola, fekete szeder. Fontos a sok C-vitamin, amit elsősorban gyümölcsből, zöldségből nyerhetünk ki. Ha tea formájában akarunk C-vitamint bejuttatni a szervezetünkbe (a csipkebogyóban és csalánban például sok van), akkor csak 50 fokig melegítsük fel a vizet, aztán hagyjuk benne 40 percig állni a gyógynövényeket. És igyunk diólevél teát legalább 8-10 héten át.

4. Óvakodjanak a cukortól!

A cukorbetegséget nagy problémának tartja, amit meg lehet természetes úton-módon is előzni. Gyuri bácsi szerint az emberek évente több mint húsz kiló cukrot esznek, nem csoda hát, hogy a szervezet nem tudja termelni az inzulint. A rákos sejtek cukorral táplálkoznak, a gyógynövények, az áfonyalevél, a szederlevél, a málnalevél, a csicsóka viszont segítenek a cukorháztartás egyensúlyának biztosításában. Lassítják a felszívódást, pótolják az inzulint.

5. A magas vérnyomás sem csak gyógyszerrel csökkenthető

Sok komoly betegség oka lehet a magas vérnyomás, megelőzésére a galagonya tea, míg idegrendszeri problémákra a pásztortáska alkalmazható.

6. Mellrák ellen szilvalekvárral, ősi székely recept szerint

A székely nők annak idején szilvalekvárral gyógyították a mellrákot. Azóta a tudomány is igazolta, hogy a szilvában 5741 antioxidáns van. Ha rákot szeretnénk megelőzni, akkor együnk sok aszalt szilvát vagy vörös-fekete gyümölcsből készült lekvárt, mert a nyers gyümölcsben sokkal de sokkal kevesebb az antioxidáns.

Ezután még egyéb rákos esetekről is mesélt, például a szájrákról. Egy esetben 3 fej körömvirágot kellett a páciensnek megennie naponta tavasztól őszig, meg is gyógyult tőle.

7. Nem mindegy hol és mikor gyűjtjük a gyógynövényt

Minden gyógynövénynek ugyanis megvan a gyűjtési ideje, de minden növénynél nagyon fontos, hogy tiszta legyen, és olyan időszakban szedjük, amikor a legtöbb benne a hatóanyag.

8. Így gyűjtsünk diófalevelet és csalánt

A diófalevél gyűjtésével kapcsolatban elmesélte, mire kell odafigyelnünk. Az alap, hogy a diófalevelet akkor érdemes gyűjteni, amikor már megszabadult a barkájától, kibújtak az új levelek és a fa kipermetezte ragacsos anyagát. Akkortól kezdve két hét alatt megsötétedik a diólevél, és megvastagodik. Ekkortól lehet gyűjteni, egészen addig, amíg a rozsdagomba nem jelenik meg a diólevélen. A július a legbiztosabb hónap, de minden növénynél meg kell nézni, hol tart épp a fejlődésben.

A csalánlevelet például akkor kell szedni, amikor tavasszal elkezdi az első bimbót hozni, amikor már kijött a virág, akkor már jó, vagy a sarjúcsalánt ősszel, de az már nem olyan jó. De nem a dátum a lényeg, hanem a növény állapota. Gyuri bácsit nagyanyja úgy tanította – fogd meg, kóstold meg, nézd meg, szagold meg, és amikor olyan, akkor szedd le.

9. Babaváró-program

A nehézséget a környezeti ártalmakon túl az is okozza, hogy a párok túl későn vállalnak gyereket. Másrészt a fogamzóképesség hiányát a rossz táplálkozás is okozhatja. Sokan keresik meg ezzel a problémával, ezért kidolgozott egy babaváró-programot: az anya szervezetét, pajzsmirigyműködését teákkal, szurokfűvel, cickafarkfűvel, diófalevéllel tisztítja és erősíti. Az apáknál a spermium termelését fürjtojás sárgájával és barna sörrel lehet növelni. A harmadik lépcsőben a nemi hormonok termelését serkentik növényi ösztrogén alkalmazásával.

10. Igyunk parlagfű-teát

Hihetetlen, de ez az egyik leghasznosabb gyógynövényünk. Nagy mennyiségben található benne B37 vitamin, és a kevésbé ismert P2 vitamin. Ásványi anyagokban gazdag, sok vasat, rezet és káliumot tartalmaz, ezen kívül enzimeket és nyomelemeket. Gyógyítja az emésztési problémákat, a rákot, sejtvédő hatásáról csodákat zengenek.

Mindvégig hangsúlyozza azonban Gyuri bácsi az orvosi kontroll szükségét, legfőképpen megelőzés szintjén. Kiemeli azt is, hogy el kell kerülni a szélhámosokat, csak elismert szakemberekhez lehet fordulni.



(Forrás: nyugat)








Továbbá:



Gyógyító növényeink 1./a rész: 

- Gyógyító növényeink 1./b rész:

- Gyógyító növényeink 2. rész: 


- Gyógyító növényeink 4. rész:


- Gyógynövények alkalmazása, gyűjtése: 


- Kiskertünkben - Vegyes kultúrák. Kedvező hatású szomszéd növények: 

- Kertészeti naptár - Zöldségeskert - Vetés - Növények társítása: 

- Praktikusan az otthonunkban – kiskertünkben:



- Vegyszermentes tartósítás - Öreganyáink fortélyai: 


- Paradicsomültetés, paradicsomtermesztés, palántázás: 




- SZABÓ GYÖRGY BÜKKSZENTKERESZTI FÜVESEMBER TANÁCSAI: 

- Csicsóka – a jótékony szénhidrát: 

- A Hársvirág gyógyító növényünk külön fejezetet igényel:

- Egzotikus gyümölcsök — Trópusi gyümölcsök:

- A mediterrán őshonos fája – az Oliva:

- Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid:

- A nyírfa mágikus ereje, mely önálló fejezetet igényel!:

A magyarság ősi gyógymódjai és vallása:


- Hűsítő italok – házilag:

http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/04/husito-italok-hazilag.html


- A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?:

- Dió - a csudajó, mely önálló fejezetet igényel: 

- Szúnyogcsípés ellen a hagymától a banánhéjig: 


- ALOE VERA - a csodanövény:

- Gyermekláncfű - Pongyolapitypang:

- A BÁRSONYVIRÁG (BÜDÖSKE) ELŰZI A KÁRTEVŐKET KERTÜNKBŐL:

- Nagymamáink házi praktikái – 1. rész: 

- Nagymamáink házi praktikái – 2. rész: 




- ÖSSZEFOGLALÓ – RENDSZEREZŐ - GYÓGYÍTÓ NÖVÉNYEINK: 

- GYÖMBÉR - A MINDENT TUDÓ GYÓGYNÖVÉNY:


- A kézben, a talpon ... benne van az egész ember  - Térkép az egészségünkhöz  – Reflexzónák - Aura - Csakrák - Csokrok:





Szeretettel,

Gábor Kati


web oldalaim:

blog oldalam: