2015. augusztus 3., hétfő

FIGYELMETEKBE AJÁNLOM! - 1. - Spiriteve írása


FIGYELMETEKBE AJÁNLOM! - 1.






Sokszor leírtam már, de úgy tűnik nem elégszer.
A rasszizmus nem egyenlő a nemzeti öntudattal!

Akik most kapcsolódnak be a blog életébe, azoknak szeretnék egy pár szót mondani magamról, de talán azoknak sem ártanak a soraim, akik már ismerik az írásaimat.

Székely vagyok.
6 Dédszülőm erdélyi magyar volt, a másik kettőt nem tudom.

Azt a kevéske német vért leszámítva, ami bennem van, székelynek születtem.

A családom egy részét a világháború idején egyik napról a másikra arra kötelezték, hogy 24 óra alatt rendezzék el az addigi életüket, és hagyják el az otthonaikat, a családjukat, és menjenek... 1 láda holmit vihettek magukkal.

Jól lehet akkor Erdély még Magyarország része volt, mai értelemben véve migráns családból származom.

A Nagymamám 15 évet várt, mire újra láthatta a szüleit.
Hiába szeretett volna hazamenni, az senkit nem érdekelt. Ahogy az sem, hogy 19 évesen ott ragadt a határ másik oldalán az öccsével és a tanári diplomáján, az okos fejecskéjén, és a hatalmas szívén kívül nem igen volt semmijük.

Tele a média azzal, hány zsidót deportáltak, de a szétszakított Magyarország magyarjainak fájdalma az MAGYARKODÁS, meg nemzeti nacionalizmus, meg beteges...

Kik szerint?

Akik 14 évesen Apámat elkezdték megfigyelni, mert ő nemzeti nacionalista??? Szerintük... Szerintem meg egy 14 éves kamasz fiú volt, aki szerette a családját, akik java része ott élt a határ másik oldalán... Aztán később könyvtárosként feladatának érezte a határ másik oldalán élő magyarok megsegítését. Mi volt a bűne?
Hogy MAGYAR KÖNYVEKET VITT ÁT A HATÁRON!

Na nesze nekik...
Ez ám az árulás...
Kit árult el ezzel?
A saját hazáját?
Ha egy magyar nem vihet magyar könyvet magyaroknak, mert ez törvénybe ütköző cselekedet, akkor kik is irányítanak egy országot?

Ha 2015-ben ki lehet jelenteni azt, hogy bűn kitenni a facebookra egy magyar zászlót profilképnek, akkor most vagy mi magyarok vagyunk itt rossz helyen, vagy a vezetőink nem szeretik a magyarokat.

Ha egy magyar nem szereti magát, akkor annak komoly identitászavara van, vagy nem magyar, vagy eladta magát a külföldieknek, vagyis hazaáruló.

Én éltem, tanultam és dolgoztam külföldön.
Nem is egyszer. Nem is egy helyen.

Találkoztam a magyarokkal szembeni előítéletekkel.

Soha nem érdekelt a bőrszín, a származás, az életkor, a nem, se a státusz, amikor egy emberrel leültem beszélgetni. S mert szeretek beszélgetni, s mert érdekelnek más kultúrák, más látásmódok, nagyon sokféle emberrel ismerkedtem meg.

Ismerek cigányokat, akiktől rengeteget tanultam.
Elsősorban azt, hogy ők sem mind egyformák. Ahogy a magyarok közt is nagyon sok a lusta, semmirekkelő ember, köztük is akad szorgalmas és megbízható.

Ismerek zsidókat, akiktől szintén rengeteget tanultam.
Ők sem mind egyformák, és sokan maguk sem tagadják, hogy van vaj a fülek mögött a felsőbb körökben.

Összebarátkoztam portugálokkal, hollandokkal, németekkel, görögökkel, lengyelekkel, japánokkal...

Az egykori vőlegényem lengyel származású német állampolgár, aki politikai menekült volt.

A fiam apai ágon makedón, s maga is politikai menekültek sarja.
Hisz én is azok sarja vagyok, és az Édesapja is.

Én nem azokról a menekültekről beszélek, akiket üldöznek.
NEM! Én azokról a "menekültekről" beszélek, akiket pénzelnek, akik közt nincs nő, nincs gyerek, nincs öreg. Akik farmerben, pólóban, bőrdzsekiben egy azon testalkatnak és korcsoportnak megfelelően, kiképezve érkeznek.

Én azokról beszélek, akik úgy lettek szocializálva, hogy nem tisztelik az emberi éltet, nem hogy egy felnőttét, de egy kisgyermekét sem, és akik számára az európai nők mind kurvák.

Szűrni kell!

Én nem vagyok egy gazdag ember, az életmben mindenért meg kellett küzdenem. A szüleimnek nem volt pénze hogy drága iskolákba irassanak. A saját hazámban, a saját egyetemünkön magyarként is diszkrimináltak.

Pontosan tudom például azt, hogy mennyire lehet megélni egyedülálló szülőként az állam által folyósított gyesből és családi pótlékból egy beteg gyerekkel, mindegy, hogy mennyit dolgoztál, mert sok munkáltató csak akkor ad munkát, ha negyed annyi időre jelent be, mint amennyit valójában dolgozol, és örülsz ha késve is de kifizet.

De kérdem én, senkinek nem szúr szemet az a tény, hogy miközben a SAJÁTJAINKÉRT NEM VOLTUNK ÉS NEM VAGYUNK KÉPESEK ÖSSZEFOGNI ÉS TENNI, a hozzánk kérdés nélkül, ezrével érkezőknek többet adunk, mint amennyit a saját éhezőinknek?

A mai Magyarországon élők hátat fordítottak az erdélyi magyaroknak, mondván ne jöjjenek ide, mert akkor elveszik az itt élők munkáját, most meg több ezer idegent pénzelnek közpénzekből? Akiknek ez úgy jár, hogy még dolgozni se kell érte?

De ott van a többi, határon kívül rekedt, a saját földjén, üldöztetésben élő magyar is, akik mindennapos megaláztatásban, elnyomásban élnek. Róluk sem gondoskodtunk. Pedig ők nem egy másik kultúrkörből származnak. Zömmel iskolázottak, tanultak, több nyelven beszélnek, és s saját vérünkből valóak!

Külföldön én voltam az, akit előítéletekkel fogadtak.
Nekem kellett megküzdenem azért, hogy ne azok alapján ítéljenek meg, amit a magyarokról hallottak, hanem az alapján, amilyen ember én magam vagyok.

A különbség csak az, hogy én megküzdötem érte.
Az ideérkezők zöme pedig nem fogja ezt megtenni, mert nem azért jött ide.

Ha valamit elvehetnek agresszióval, minek akarnának beilleszkedni? Ők olyan helyekről jönnek, ahol mindennapos dolog a vérontás. Nincs veszítenivalójuk, ezért nincsenek olyan morális értékeik sem, amivel mi még rendelkezünk.

Engem már akartak feketék megerőszakolni..
Mégsem gyűlölök minden feketét.

Magyar ember is bepróbálkozott már ezzel, nem kell ehhez feketének lenni, itt is vannak aberrált emberek. Mégsem gyűlölök minden magyart.

Tudom, hogy a zsidó nagyhatalmak miben sántikálnak, mégis tudok olyan zsidót, akinek nem tetszik az, ami itt megy.

Ismerek olyan cigányt, aki jobban megdolgozott a pénzéért, mint más magyar.

Aki azt hiszi rasszista vagyok, az jól eltájolta magát.

Én szeretem a kultúrák sokszínűségét.
Csodálom a kultúrális értékeket.

S nem hiszem, hogy az célravezető, hogy egyetlen egy nemzetállammá gyúrják össze Európát, ahol nincs többé nemzeti identitás, se országok, csak egy agresszív vérhígítás, aminek a végeredménye egy minden jogától megfosztott, gyökértelen, becsippezett, lebutított, rabszolga tömeg, aki multiknak dolgozik, és cetlire kapja azt a mérget, amit ételnek neveznek.

S ez még csak nem is egy távoli utópia képe.
Akinek nem tetszik, hogy a látás képességével születtem, ne olvassa az írásaimat! Aki a menekülteket szeretné megvédeni mielőtt a sajátjait megvédte volna, számoljon el 2-3 hónap múlva egymaga a lelkiismeretével!

Számtalanszor leírtam, de az emberek szeretnek azonnal ítélni, mielőtt jobban belelátnának a dolgokba...

A harag, az agresszió semmit nem ér.
Már most körülbelül annyian vannak, mint Nógrád megye 2012-ben mért lakossága. http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/megy/121/nogr121.pdf

Vagyis akik fegyveresen szeretnének beavatkozni ELKÉSTEK.
Akik azt hiszik van hová menekülni az elől, ami itt a következő hetekben és hónapokban kibontakozik, azok nem árt, ha tudják, hogy NINCS HOVÁ FUTNI.

Itt ha csak enm ébred tudatára elég ember annak, hogy miért próbálnak minekt ennyire megfosztani a megmaradt nemzeti identitástudatunktól, akkor olyan rabszolga kor következik, amihez képest a mai helyzet is luxus.

A Föld átformálja a felszínét, Amerika, Anglia, és SzaúdArábia retteg(het), vajon miért is kell nekik annyira épp most Európa?

Talán mert, ha Amerika egyik oldala leszakad, és a cunamik elkezdődnek, akkor az életterük olyan mértékben beszűkül, és veszélyessé válik, hogy ha csak nem tudnak feljutni a KÁRPÁT MEDENCE nevezetű bárkának csúfolt eredeti GONDOLÁRA, akkor az ő idejük végérvényesen leáldozott...

Ajánlom a TÖRÉSVONAL c. film trailerét!
https://www.youtube.com/watch?v=hVc4NE9GZe8
A trailer egyik fontos mondata:
SZÉTHULLIK MINDEN.

Avagy MADONNA GHOSTTOWN = SZELLEMVÁROS c. dalát, ami úgy kezdődik: WARNING = FIGYELMEZTETÉS

Tudom én jól, hogy szembenézni azzal a világméretű szintű átalakulással, amiben már javában benne vagyunk, nagyon nehéz.

Mégis, aki most nem tud szembenézni magával és a valósággal, az el fog veszni a hamarosan kialakuló események forgatagában, és nem fogja tudni, hogy mibe kapaszkodhat.

Aki szeretne más alternatívát, az nem árt, ha figyel.
A megérzéseire, a világ eseményeire, és az álmaira.
Egyre többen álmodjuk ugyanazt.

Talán nem a véletlen műve...
Van kiút, de az azoké, akik képesek felelősséget vállalni a saját életükért, és gondolataikért.

Könnyű megoldást vártok?
Az nem lesz!

Leszámolni egy évezredek óta tartó agymosással, kilépni a megszokásainkból, és megismerni mindazt, amit elfelejtettünk, cseppet sem könnyű.

Ám vezet valahova...
Ki innen és abból a pokolból, amit a régi vezetés elképzelt nekünk.

Engem már nem érdekel ki mit gondol rólam.
Ki mit hisz.
Az sem érdekel, ha holnap kivégeznek.

Én már tudom ki vagyok.
Emlékszem arra, hogy mitől, miért és hogyan fosztottak meg bennünket.

Akiket nem érdekel az igazság, azok megérdemlik mindazt, amit kapnak.

Fel a fejjel!
Lesz ez még jobb is!

Aki MER az NYER.
Az kérhet védelmet, segítséget, és látni fogja a kiutat.
Merjetek KÉRNI!

Nem az én kiváltságom a látás.
Aki kéri, megkapja!
Nem kell hozzá semmi más, csak őszinteség, bátorság és figy-ELEM.

Lánc, lánc, Eszterlánc...
Lehet rablánc, vagy az összefogó, gondolkodni KÉPES emberek lánca, ahogy megfogják egymás kezét...

Ám ebbe a láncba nem fér bele a hazugság.
Mi a hazugság? Hogy mindent a PÉNZ irányít.

Hogy szól a dal... PÉNZ VOLNA KARIKA

KARIKA = LÁNCSZEM

Csakhogy a dalban a PÉNZ az a gyenge láncszem, ami KIFORDUL!

Amíg nem volt PÉNZ nem volt ENYÉM ÉS TIÉD, addig MIÉNK volt. Az egyesült nemzetek nem a genetikai összeolvasztásról kellene hogy szóljanak, hanem arról, hogy ÉRTÉKRENDBEN ÚJ ALAPOKRA HELYEZZÜK A TÁRSADALMAT.

Hogy senki sem azért kap valamit, mert neki pénze van.
Amíg pénzzel helyettesítjük az emberi értékeket, addig itt rend nem lesz, csak elnyomás és érdekek.

A magokra bízták egykor ezt a földet, kötelességünk megvédeni a pusztulástól. Ez a magok elsődleges feladata, és az értékrendszer gyógyítása révén az emberiség tudatának megtisztítása.


spiriteve






 Továbbá:



- A Szakkarai Piramis – a kvantumgép:

- A Kozmikus Szövedékkel Való Személyes Kapcsolatod!:

- Skalárháború: 

- A BIOELEKTROMOSSÁG TUDOMÁNYÁNAK EREDMÉNYEI – DIMENZIÓKAPUK: http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/11/a-bioelektromossag-tudomanyanak.html

- Mi is a Lélek?:

- A teremtés energiái – Kundalini - Kisfaludy György előadásai: 

- TOBOZMIRIGY - A TESTÜNK CSODÁJA:

- A harmadik szem: 

- A kézben, a talpon ... benne van az egész ember  - Térkép az egészségünkhöz  – Reflexzónák  Aura - Csakrák - Csokrok:

 - A csakrák betegségei - behangulásuk - az életerő:

-A magyar szent korona igazi rejtélye!!! :

-Egy galaxis kívülről nézve az "ŐS" jelkép olvasatát adja nekünk:

-Nyelvünkről a kettőskereszt összefüggéseivel:

-Különös fények a Pilisben:

-Piramisok a Pilisben?...Egyiptomban, és szerte a Földön:

-A Kárpát-medence: a magyarok Szent Grálja:

-A Teremtő Úr szeretettel teremtette meg a világot:

- A dimenziókapuk létezése:

- A KIRLIAN MÓDSZER:

- A magyar szent korona igazi rejtélye!

- Idegen civilizációk jelenléte a Földön egykor és ma Megválaszolatlan kérdések: 

- Minden betegség lelki eredetű - Az emberi test a lélek térképe:

- Kisfaludy György előadásai:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/01/kisfaludy-gyorgy-eloadasai.html

- CSILLAGÁSZAT:

- Megmondom a titkát, édesem a dalnak:

- DALOLÓ UNIVERZUM - REZGÉSEK – FORMÁK - HANGTERÁPIA:

- A magyar szent korona a női termékenység szimbóluma - Spiriteve írása:

- A BAGOLY, a BÖLCSESSÉG szimbóluma - spiriteve írása:

- A VONZÁS TÖRVÉNYE (más szemmel) - spiriteve írása:

- FOG AD ALOM - FOGADD DALOM - FOGAD ALMA - Spiriteve írása:

- Létezik VÉLETLEN? - Spiriteve írása:

- Hófehérke és a BIBLIA FÉRGES ALMÁJA - Spiriteve írása:

- A SZERENCSE TERMÉSZETE - Spiriteve írása:

- Hol van a KISKAPU? - Spiriteve írása:

- A HAGYMA üzenete - Spiriteve írása:

- A MAG-YAR NYELV – MAG NYELV – ŐS NYELV - Spiriteve írása :

- SICAMBRIA – Spiriteve írása:

- TOBOZ-DOBOZ-KOBOZ  – Spiriteve írása:

- ÍTÉLKEZÉS - Spiriteve írása:



Ica - a faragott kövek:

- RIGVÉDA - A TEREMTÉS:

- A REGŐSÖK ÉS A KRÓNIKÁSOK ÍGY ÍRTÁK MEG - Tarih-i Üngürüsz ősgeszta:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:

- NAPFOGYATKOZÁS:

- HOLDFOGYATKOZÁS:

Napfogyatkozások - Holdfogyatkozások - Napéjegyenlőségek - Napkitörések együttes hatásai: 
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/03/napfogyatkozasok-holdfogyatkozasok.html

- A VULKÁNOK:

- A Szfinxek:

- HEKTÓR ÉS KASSZANDRA:


- LEONARDO - a polihisztor:


Három eltitkolt beavató csillagkép: a Kígyótartó és az Orion:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:


- Az Egyszarvú:

- Az igazi Tündérország - Legendák:

- Világszép Tündér Ilona meséje – legendája:

- Az ősi Székely - Magyar rovásírás titka - A kódolt nyelv - Rovás ABC értelmezése:

- A magyar házak mágikus ereje:

- CSABA KIRÁLYFI - CSILLAGÖSVÉNY:

- A Kárpát-medence - a magyarok Szent Grálja:

- Mágikus világkép és rovások - Világfa - Életfa - Égigérő fa - Tetejetlen fa:

- Meseterápia - Magyar ősmesék – népmesék:

- A téli napfordulót - a Fény születését ünnepeljük december 21 - én - Karácsony - Kerecseny:

- A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM - Spiriteve írása:









- Az ősi Székely - Magyar rovásírás titka - A kódolt nyelv  

- Az Ige, a SzékelyMagyar Rovásírás feltámadott... 1-2. rész:

- Az őrségi = ősrégi jelkincs: 

- Magyar mitológia és rovások - Világfa - Életfa - Égigérő fa - Tetejetlen fa:

- Turániak - Magyarok - Anyahita szól hozzánk
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/05/turaniak-magyarok.html


 - A szólásainkban rejlő tudás:

Meseterápia - Magyar ősmesék – népmesék:

- A TÁNC - A MAGYAR NÉPTÁNCOK:


- Magyar hímzések és motívumok kincsestára - a magyar hímzés:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/magyar-himzesek-es-motivumok-kincsestara.html

- A HALASI CSIPKE - KISKUNHALAS ARANYA:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/halasi-csipke-kiskunhalas-aranya.html

- Népi mesterségek listája: 

- A népművészet, mint a magyar nép szakrális művészete:

- ŐSI TUDÁSUNK - HAGYOMÁNYUNK - NYELVÜNK - ROVÁSÍRÁSUNK A KULCS:




 


Szeretettel,

Gábor Kati


web oldalaim:


blog oldalam: 



  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.