2013. április 29., hétfő

Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében Az emberi szív gyógyító ereje


Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében
Az emberi szív gyógyító ereje



Ez a Hathor üzenet kizárólag hangokból áll!

Pontosabban ez a Föld számára küldött Hathor üzenet nem tartalmaz szavakat, hanem csak és kizárólag hangokat.
A Hathorok elsődleges kommunikációs formája és módszere az átalakulási információk átadására mindig is katalitikus hangműveik voltak. Ezek a tisztán hangokból álló formák a test és az elme, a megszokottól eltérő állapotait aktiválják, hogy képesek legyünk elérni létezésünk multidimenzionális valóságait.
Ez az oka hatalmas erejüknek, tömören szólva.
Multidimenzionális természetünket közvetlenül megtapasztalva nem csak felszabadul az elme és a szív, hanem lehetővé teszi a mélyebb megértést, növeli a kreativitást és a spirituális bátorságot.
Az üzenet végén találod az ehhez a hangmeditációra mutató közvetlen linket és megtalálhatod Tom Kenyon honlapján (www.tomkenyon.com ) a Listening részből kiindulva is.
A jelenlegi „hangüzenetet” 2013. április 13-án az isztanbuli egynapos tanfolyamon rögzítettük. A meditáció közben figyelmünket a szívcsakrára irányítottuk. Meglepve tapasztaltam, hogy a hangok továbbáramlottak a földalatti járatokba is, amik egész Isztanbul földalatti részét behálózzák. Tisztán éreztem, hogy Isztanbulból a hangok a világ összes többi részére is eljutnak, amit ennek az ősi városnak a különleges földrajzi és energetikai elhelyezkedése tesz lehetővé, nevezetesen, hogy összeköti Európát és Ázsiát.
A hangmeditáció egy adott pontján az az erős látomásom volt, hogy a Föld Védelmezőinek ezekben a földalatti járatokban élő képviselői felkeresnek. Kivétel nélkül mindegyik arról informált, hogy a világ gyökeres változáson fog keresztülmenni. Hogy pontosan mire gondoltak, az nem volt számomra teljesen tiszta, de a változások a megszokott emberi életmódra nézve nagyon pusztítóak lesznek.


Annak a megérzését kaptam ezektől az ősi lényektől, hogy az emberiségnek szembe kell néznie a be nem gyógyult érzelmi sérüléseivel és át kell őket alakítania, amennyiben túl akarja élni a magasabb dimenzióba történő átalakulási folyamatot.
Így ennek a meditációnak a célja, hogy képes legyél magadhoz ölelni azokat a részeidet, amikről eddig nem tudtál, vagy elhatárolódtál. Pszichológiában ezt az érzelmi elhatárolódást árnyéknak nevezik.
Az ellenőrzés nélküli árnyékrész mind belső életünket, mind a külső világ felé való megnyilvánulásainkat képes beszennyezni.
A Hathorok szikla szilárdak abban, hogy a tudatosságban való emelkedés közben egyéni és társadalmi szinten is át kell alakítanunk az árnyékrészünket. Azt is állítják, hogy a közös árnyék már olyan veszélyes méreteket öltött, ami fenyegeti nem csak az emberi túlélést, hanem a bolygó egyéb élőlényét is.


Annak ellenére, hogy az emberiség milyen kétes kimenetelű helyzetben van, a Hathorok úgy hiszik, hogy az emberi szív (értsd szívcsakra) igenis rendelkezik azzal a belső képességgel, amely képes meggyógyítani és átalakítani az egyén életében létrejött érzelmi sebeket, függetlenül attól, hogy a múltbéli élet mennyire volt nehéz és a traumák mennyire voltak súlyosak. Ezen túl azt is állítják, hogy saját érzelmi életünk meggyógyítása finom, de messzire ható eredményt hoz létre a társadalmi szívben, (a közös érzelmi hangvételben) is, ez pedig meghatározza közös sorunkat.


Többször meghallgattam ezt a hangmeditációt és megtapasztaltam a szívcsakra gyógyító hatását minden egyes alkalommal. A Hathorok azt kérték, hogy minél előbb tegyem ki a honlapra. Ez pedig úgy gondolom, hogy arra utal, hogy mennyire sürgetőnek találják a jelenlegi helyzetet.

Meghallgatási javaslatok

1. A hangmeditáció meghallgatásának egyik módja során mindössze a figyelmedet a szívcsakrád területére irányítod, ami a mellkas középpontjában, a szegycsont mögött található. Csak tartsd itt a figyelmed és figyeld a hangokat. Ha figyelmed elvándorol, hozd vissza a szívcsakrádra és a hangokra.
2. A hallgatás másik módja lehet, hogy kicsinek képzeled el magad a szívcsakrádon belül. Az ön-azonosulás ilyenfajta megváltoztatása egyeseknél nagyon hatékony lehet. Attól függően, hogy éppen min dolgozol, lehet, hogy a szívcsakrádban állva, ülve, vagy fekve látod magad. A nagyon sérülékeny állapotaidban néha magzati pózba gömbölyödve is lehetsz a szívcsakrádban. Csupán tartsd a figyelmedet ezen a szívcsakrádon belüli érzeten, bármilyen formát is öltsön. Azon se lepődj meg, hogy az alak többször megváltozik az egyes érzelmi megnyilvánulások átélése során.


3. Vannak, akiknek hatásos, ha a szívcsakrába lélegeznek a hangmeditáció során. Ha ezt a módszert használod, sóhajts kilégzéskor és hagyd, hogy a sóhaj a szívcsakrádból jöjjön. Más szóval hallhatóan sóhajts minden kilégzéskor.
Ennek a módszernek egy fejlettebb változata, amikor hagyod, hogy megérezd a szívcsakrádból kiáramló energiát a kilégzés közbeni sóhajtáskor és figyelmeddel követed az áramlását, amint a szívcsakrádból az egész testedben körbe-körbe szétáramlik.
Azt javasolom, hogy mindhárom módszert próbáld ki és választ ki azt/azokat, amelyik számodra a legjobban működik. Talán hasznos lesz egy jegyzetfüzet is, hogy leírd a benyomásaidat, érzéseidet, képeket és meglátásokat a meditáció után közvetlenül. Ez azért jó, mert ezek a hangok egyfajta éber álom állapotot idéznek elő a tudatállapotodban és az álmokhoz hasonlóan néha fontos megértéshez juttatnak. Ám az álmokhoz hasonlatosan illékonyak is és hamar elfelejthetjük őket.
Úgy vélem ez a hangmeditáció egyfajta archeológiai eszköz. Segítségével szíved rejtett ösvényeit járhatod be, hogy felfedezd a tudat előtted (és általad) eddig rejtett kincseit, hogy olyan dolgokat hozhass tudatos figyelmed középpontjába, amit eddig az öntudatlanság sötétsége borított.


Önmagadért teszed ezeket. Azonban önmagad kiszabadítása az érzelmi börtönből és béklyókból képes lehet és lesz is embertársaid és minden élőlény hasznára válni.
Ide kattintva letöltheted és/vagy meghallgathatod a Hathor Szívcsakra Gyógyító Hangmeditációt ©2013.Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez élő felvétel, és az isztanbuli rendezvényünk során készült, ezért némi teremzaj is hallható.

Tom Kenyon


©Tom Kenyon 2013. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét:www.tomkenyon.com. A Listening rész meditációi személyes meghallgatásra készültek és Tom Kenyon írásos engedélye nélkül nem lehet másolni, vagy továbbadni. Nem szabad ezeket semmilyen webhelyen közreadni, vagy közösségi média oldalon közzétenni és nemzetközi szerzői jog védelme alatt állnak. Minden felvétel, amit nem a saját honlapomon (www.tomkenyon.com) találsz az engedélyem nélkül és így törvénytelenül kerültek oda.

Fordító: © Bagi Ákos www.lelekmod.hu 2013 Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét






 Továbbá:



- A Szakkarai Piramis – a kvantumgép:

- A Kozmikus Szövedékkel Való Személyes Kapcsolatod!:

- Skalárháború: 

- EMF Kiegyenlítő Technika:

- A BIOELEKTROMOSSÁG TUDOMÁNYÁNAK EREDMÉNYEI – DIMENZIÓKAPUK: http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/11/a-bioelektromossag-tudomanyanak.html

- Mi is a Lélek?:

- A teremtés energiái – Kundalini - Kisfaludy György előadásai


- A harmadik szem: 

- A kézben, a talpon ... benne van az egész ember  - Térkép az egészségünkhöz  – Reflexzónák - Aura - Csakrák - Csokrok:

-A magyar szent korona igazi rejtélye!!! ♥:

-Egy galaxis kívülről nézve az "ŐS" jelkép olvasatát adja nekünk:

-Nyelvünkről a kettőskereszt összefüggéseivel:

-Különös fények a Pilisben:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/04/kulonos-fenyek-pilisben.html

-Piramisok a Pilisben?...Egyiptomban, és szerte a Földön:

-A Kárpát-medence: a magyarok Szent Grálja:

-A Teremtő Úr szeretettel teremtette meg a világot:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/05/a-teremto-ur-szeretettel-teremtette-meg.html

- A magyar szent korona igazi rejtélye!

- A magyar szent korona a női termékenység szimbóluma - Spiriteve írása:

- A BAGOLY, a BÖLCSESSÉG szimbóluma - spiriteve írása:

- A VONZÁS TÖRVÉNYE (más szemmel) - spiriteve írása:

- FOG AD ALOM - FOGADD DALOM - FOGAD ALMA - Spiriteve írása:

- Létezik VÉLETLEN? - Spiriteve írása:

- Hófehérke és a BIBLIA FÉRGES ALMÁJA - Spiriteve írása:

- A SZERENCSE TERMÉSZETE - Spiriteve írása:

- Hol van a KISKAPU? - Spiriteve írása:

- A HAGYMA üzenete - Spiriteve írása:

- A MAG-YAR NYELV – MAG NYELV – ŐS NYELV - Spiriteve írása :

-Két eltitkolt beavató csillagkép: a Kígyótartó és az Orion:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/07/ket-eltitkolt-beavato-csillagkep.html

- Idegen civilizációk jelenléte a Földön egykor és ma Megválaszolatlan kérdések: 

-Magyarul beszélő indiántörzsek - Móricz János kutatásai - Tayos barlang:

- A világ legmagasabban fekvő lakott települései

- Minden betegség lelki eredetű - Az emberi test a lélek térképe:
- Kisfaludy György előadásai:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/01/kisfaludy-gyorgy-eloadasai.html

- CSILLAGÁSZAT:

- DALOLÓ UNIVERZUM - REZGÉSEK – FORMÁK - HANGTERÁPIA:

Ica - a faragott kövek:

- RIGVÉDA - A TEREMTÉS:

- A REGŐSÖK ÉS A KRÓNIKÁSOK ÍGY ÍRTÁK MEG - Tarih-i Üngürüsz ősgeszta:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:

- Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében - 
Fénygyógyszer
Védelem és gyógymód sugárszennyezés, idegméreg, bakteriális- és vírusfertőzés esetére:






Szeretettel,

Gábor Kati


web oldalam:

blog oldalam: 



  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.