2021. november 11., csütörtök

Gyermekeink lelke - 1. rész - A nagy kvantum átmenet

 

Gyermekeink lelke - 1. rész - A nagy kvantum átmenet



(Multidimenzionalitás)

Ez egy egyedülálló dokumentum mindannyiunk számára. 

Különösen a leendő anyáknak, és azoknak, akik nem akarnak anyák lenni.

A poszt egy telepatikus beszélgetés átirata egy anyai méhben lévő gyermekkel a terhesség 7. hónapjában. Ez a beszélgetés az egyes élőlények egyéni sajátosságai miatt eltérhet a többi gyermekkel folytatott csevegéstől.



-Tetszik a leendő neved, Alice?

A név a lehető legközelebb áll a rezgéseimhez az emberi nyelven. Nagyon röviden, a többdimenziósságban sokkal nagyobb a hangok, rezgések, színek és hullámok mennyisége. De erre a dimenziósságra az Alice név nagyon is megfelelő.

-Szeretsz embernek lenni, kislány?

Egyelőre - igen, szeretem. Ez az első alkalom, hogy a Szellem és a Lélek ilyen mértékben egyesül a fizikai testemmel. Korábban kevesebb, különböző civilizációkból származó tudati sejt volt bennem.

Minden egyes tudati sejt egy-egy, különböző lényekből származó figyelemsugár, és most ezeknek a sugaraknak a maximális koncentrációja van velem.

Néhány sugár már emberként inkarnálódott, nem csak ezen a bolygón, nem mindegyik, de a legtöbb sugár igen. Tapasztalatokat szereztek az emberi testben, egyik vagy másik minőségben és szerepben, különböző dimenziókban és különböző Galaxisokban.

Vagyis, hogy hogyan működik egy ember, az világos számomra. Jelenleg egy női testet választottam, mivel az alkalmasabb a feladataimra, és a legtermékenyebb e feladatok ellátásában.



(Tanítók Rendszere)

-Voltak korábbi inkarnációid a Földön, amelyekből feladatokat hozol ide?

Igen, ez a Tanítók Rendszere, az egyensúly fenntartása, az energiákkal való kölcsönhatás. Bár, nincs merev tervem és célom, csak egy alapvető fejlődési vektor és nagyfokú változékonyság. Például lehet, hogy orvos leszek vagy művész.

A fő feladat a másokkal való interakció, a segítségnyújtás, a tudás, a készségek, a képességek hordozása. A lehetőségek tárháza hatalmas.

Minden az egyes szakterületek iránti vonzalomtól függ majd. az első néhány évben kiderül, hogy merre kell mennem. Nincsenek kemény karmikus kérdések.

A feladatokat magam határozom meg, listát készítek róluk, és meglátom, milyen tapasztalatok érdeklik azokat az űrlényeket, akiknek a figyelmének a sugarait hordozom, és azokat is, akik később a rokonságomhoz akarnak majd jönni.

Minden a bolygó tudatának igényeit és vágyait figyelembe véve fog történni.

-Miért omlottak össze anyukád fogai a terhesség alatt?

Az általános feladatok egy részét lezárták, a másik részét pedig kutatásra fordították és átadták nekem. Különböző lehetőségek vannak az interakciómra, gyógyító feladatokra, szocializációra.

Az összeomló fogak már nem hordoznak semmilyen leckét/tanulságot anyukám számára, melyet fel kellene dolgoznia. De a már feldolgozott feladatok egy része minimálisan, megkönnyített élményként másolódik belém, hogy megéljem és felfedezzem.

Számomra szükséges megérteni azt az alapot, ami az új családom szerkezetébe kerül, ha az lényeges. Az általános feladatok alapvetőek a szocializációhoz.


(baba kollektív tudatosság)


-Emlékszel magadra a szubtilis világban?

Igen, kollektív tudatosságként emlékszem magamra, mint az energiák óceánjára, ahol az ember lehet egy sejt, egy atom vagy egy nagy agy, amely egyik állapotból a másikba áramlik.

Sok réteg van ebben az óceánban, és mozoghatsz közöttük, kikapcsolhatod magad az egyik részen, és felragyoghatsz egy másikban. Kölcsönhatásba léphetsz más tudatossági fürtökkel, tapasztalatokat cserélhetsz velük annak érdekében, ha az érdekes lehet ahhoz, hogy együtt hozzatok létre valamit.

-Hogyan választottad a szüleidet?

Összehangolt rezgésekkel.

A tudatosság alapsejtjei már öt éve ott lebegtek a mezőimben, és az inkarnáció felé lökdöstek.

Az én esetemben anyukámmal, a Lelkem magja ismerős volt számomra, azaz már korábban is együtt inkarnálódtunk.

Volt egy megállapodásom vele, még ez előtt az inkarnáció előtt, a Lelkünk magjai megegyeztek.

Az idővonal itt nem fontos, mert azon a szinten, ahol ez létrejött, bármelyik Időbe el lehet jutni.

Nagyon leegyszerűsítve, anyának rengeteg tapasztalaton kellett keresztülmennie, különböző szerepeket eljátszania ezen a bolygón, hogy megértse, hogyan működnek itt a dolgok, mennyire helyesek, hol vannak az árnyalatok.

Általában, ha minden sikerül, a gyermek Lelkének magja rendeződik, az anya elfogadja, és megosztja a felhalmozott tapasztalatokat. Ezután a gyermek maga is bekapcsolódik az itteni munkába.

-Hogyan zajlik a fizikai világba való belépés?

Én, mint Lélek, a Szubtilis Síkon lévén, néha eljöttem megnézni a szüleimet, körbejártam őket a gondolataikban, majd visszatértem, és csak később léptem be ebbe a testbe.

Az én esetemben nem kellett különböző Portálokon, energiarétegeken, stb. átmennem, mint másoknak. Magát a folyamatot egyszerűen a szándék és a fogantatás közötti rezgések szinkronizálták.

-Sok energiára van szükség az inkarnációhoz, és ki biztosítja azt?

Az energia a térben abszolút bármilyen mennyiségben és minőségben rendelkezésre áll. Néha nagyon sok energiára lehet szükség. Minden a Lélektől függ.

Van, akinek emeletről emeletre kell végigjárnia az emeleteket, minden szinten energiát gyűjtve és felhalmozva azáltal, hogy lehorgonyozza az aspektusokat, a tudatosságot azokban a burkokban (az emberek avatárnak hívják őket), amelyek az emeleteken élnek.

Vannak, akik minden szinten át tudnak haladni a megtestesülésig egy közvetlen tudatsugárral, mert van tapasztalatuk abban, hogy bármelyik térből energiát gyűjtenek anélkül, hogy tudatukat a köztes rétegekben lehorgonyoznák.



(Azonos vibrációk)

-Melyek számodra a "testvér" energiák, és mi emlékeztethet téged rájuk? Egy szín, egy rezgéskombináció, egy dallam?

A legmeghatározóbb a "saját" rezgés felismerése. Rezonálok velük, kapcsolódom hozzájuk. A feladat a színpadtól függően az, hogy kölcsönhatásba lépjünk mind az én, mind a többi energiával.

A közeli kört az azonos rezgés fogja meghatározni. A szín és a hangok kombinációja is fontos, ha egybeesik az enyémmel. Emlékeztetőként fognak működni. Ha egy bizonyos rezgés beágyazódik a zenébe, egy festménybe vagy bármilyen más kreatív alkotásba, akkor a szerzőt rokon lényként fogom felismerni.

-Mi segít abban, hogy a korai években kényelmesen alkalmazkodj ehhez a világhoz?

SZERESSENEK, karon hordozzanak, kevesebbet szidjanak, és próbáljanak megérteni.

Ne érints meg, ha alszom! Ne zsúfolj tele információkkal és készségekkel! Ne terhelj, de ne is titkolj el semmit, a kérdéseimre minél őszintébben válaszolj, tegyél be érdekes, a tudatomhoz igazodó tévéműsorokat.

Minden érdekelni fog! Ha anya és apa nem tudnak válaszolni a kérdésekre, akkor keressenek ők információt és mondják el nekem, vagy én magam keresem meg.





-Ezekben a mostani időkben az emberi testek változásban vannak, úgy a fizikai és a szubtilis síkon is. Ha már volt tapasztalatod az inkarnációról ugyanabban a genotípusban, észrevetted-e a különbséget a "régi" típusú testben való inkarnáció és a mostani között? Tapasztalsz változást a fizikai rendszerek között?

Most már szabadon változtathatom az energiaszerkezetemet, sokkal könnyebbé vált számomra, hogy meggyógyítsam magam. Most már jobban érzem a testemet, hol milyen folyamatok zajlanak, beállítom, áthangolom, harmonizálom bizonyos feladatokra a fizikai síkon.

Az új testszerkezetem rugalmasabb, képlékenyebb, és készen áll arra, hogy szükség esetén érzékelje és megváltoztassa. Könnyebben tudom megváltoztatni a tudatomat, a fizikai és a Szubtilis Testemet, a pszichémet, a viselkedésemet.

Az emlékezetem nem blokkolódik, mint az előző életeimben. Minden információ és az energiámat érintő kiigazítás elérhető számomra. Általánosságban elmondható, hogy a jelenlegi struktúrám összetettebb lett, mint korábban.

Több tudást tudok elsajátítani. A szülői adatbázisból meríthetek, és más aspektusaimhoz is kapcsolódhatok, információkat kaphatok tőlük.

Ahogy feladatok és szükségszerűségek merülnek fel, aspektusaimon keresztül különböző civilizációkhoz tudok kapcsolódni, és fel tudom használni az onnan szerzett tudást ehhez a világhoz, ehhez a sűrűséghez tudom igazítani, átvinni és megtestesíteni itt most. Mind ez korábban nem volt elérhető vagy nem volt kitalálva.

A korábbi genotípusnak nem voltak ilyen lehetőségei, mert még nem jött el az ideje. Minden ciklikusan történik.

Az elmúlt időszak tele volt korlátozásokkal, nehogy az emberek tönkretegyék az itteni dolgokat. Szükséges volt ráhangolódni és megfigyelni a földi születésű tudatosság fejlődését, a Szellem-Lélek-Perszonalitás-Ego párosítást. Természetesen egy lényben sokkal több alkotórész is lehet.

Fontos volt megérteni, hogy itt minden hogyan hat egymásra, hol és milyen problémák merülnek fel, hogy a következő lépcsőben korrigálhassuk vagy újraépíthessük őket.

Ez a szakasz már elérkezett. Minden, ami korábban zárt volt, nyitottá és hozzáférhetővé vált. Vagyis megkezdődött az Átmenet egy új szintre.



(Elementálok)


-Az anyaméhben lévő létedben, a mi valóságunkon keresztül utazol?

Igen, természetesen, állandóan a természettel dolgozom. Egy napfogyatkozás idején például elhagytam a testemet, és a Portálokkal dolgoztam, hogy mindenféle negatív energia ne jöjjön a Földre.

Szeretek az Erőhelyekkel és elementálokkal dolgozni, elhozni nekik az új tér és Idő kódjait, és átadni azoknak, akiknek szükségük van rájuk.

Most inkább a térrel dolgozom, megtisztítom a bolygót, új energiákkal telítem. Időről időre visszatérek a magasabb szférákba tanácsért vagy új kódokért.

Az emberekkel is kapcsolatba kerülök, és néha szorosan kommunikálok velük. Az érdekel a legjobban, ha meghallgatnak és válaszolnak nekem, mindegy, hogy a fizikai vagy a szubtilis síkon.

Bizonyos esetekben magasabb szférákba megyek, amikor az ott kapott kódok és programok még nem véglegesítettek, és vissza kell küldenem őket felülvizsgálatra, újakat kell kapnom, és így ismétlődnek ezek az események oda-vissza.

-Szellemed és lelked most teljesen vagy részben testesül meg benned?

Ahogy érlelődöm, más civilizációkból származó más tudatossági sejtek kapcsolódhatnak hozzám. Ha néhány új kódra van szükség, vagy ha valaki csatlakozni akar a hozzám egy bizonyos szakaszban, hogy tapasztalatot szerezzen vagy megfigyeljen, hogy hozzon valamit, akkor, a struktúrámat ezek az új sejtek fogják kiegészíteni.

-Melyik ponton léptél be az embrióba?

A fogantatás pillanatában. A Szikrám egy része bement, és elkezdte az anya fizikai szöveteinek a testem növekedéséhez való igazítását. Néhány genetikai programot lezártam, másokat aktiváltam, tisztítottam, adaptáltam, megújítottam.

Az első két-három hónapban aktívan részt vettem a genetikában, építettem a testemet. Az első hónap körül elkezdtem kérdezősködni, "miért van ez így, meg akarom érteni". Mindenre kíváncsi voltam.

Olyan dolgokkal táplálkoztam, amiket általában nem fogyasztok, furcsa műsorokat és filmeket néztem, amiket évek óta nem láttam. Próbáltam mindenhonnan, minden tévés hülyeségből hasznos információkat meríteni. :-)

Aztán néhány hétre elszakadtam mindentől, hogy újrainduljak és elemezzem, mire van szükségem és mire nincs abból, amit kaptam. A születés pillanatáig növelnem kell a tudatosság mennyiségét, még jobban, hogy jobban lehorgonyozzak a testben, összeálljon a magom, hogy tömörüljek a fizikai síkkal való párosodáshoz.




(Lélek szikra)

-Mikor kezdődik a személyiség és az én-struktúrák kialakulása?

Már ott vannak. Szükségesek a világról alkotott kép megértéséhez.

Olyan, mint egy helyi memóriakorong, amelyben a Szellem, a Lélek és a személyiség egymásba fonódik.

Az egót és a személyiséget ápolni kell, meg kell mutatni és meg kell magyarázni, hogy mi a jó, mi a rossz, ki kell alakítani a lelkiismeretet. A lelkiismeret a Lélekkel való kapcsolat.

Anyukámnak mindig környezetbarátnak kell lennie, mert minden élménye azonnal hatással van rám. Átvehetem mások tulajdonságait, de nekem a sajátomnak kell formálódnom, nem másoktól kell átvennem a programokat, a fejlődésem minden szakaszában ez így kell legyen.

Sok földi hagyományban, amikor egy nő teherbe esett, önelszigetelődött. Ezt azért tették, hogy a baba egészségesen alakuljon ki, hogy megvédjék a gyermeket az idegen programoktól és mintáktól. Csak egy korlátozott körrel volt szabad kommunikálnia.

Ezért kellett nagyon gondosan megválasztani a környezetet. Az anyáknak általában jó érzékük van ahhoz, hogy kikkel érzik jól magukat és kikkel nem. Erre kell figyelni.

Ha még egy nagyon közeli személy vagy rokon is elutasítást vált ki, jobb, ha a kapcsolatot minimálisra csökkentjük, botrányok és vádaskodások nélkül. Ez az érzés azt jelentheti, hogy az illető személyben van valami, ami rossz hatással lehet a baba kialakulására.

-Milyen érzés egyébként az anyaméhben?

Szeretem rugdosni a lábam-karom, megértem, hogyan mozoghat a testem. De leginkább most az anyukámon keresztül érzem a világot. Rá tudom tenni a kezét a falra, hogy megértsem, milyen a fal tapintása stb.

Nagyon jól érzékelem az energiaegyensúlytalanságot, amikor emberek veszekednek egymással, vagy ha az értékelések túlzóak vagy alulértékeltek. Kellemetlenül érzem magam, amikor ezt érzem, és csodálkozom, hogy senki sem akarja kiegyenlíteni a dolgokat és harmonizálni.



-Hogyan érezte magát az ultrahang vizsgálaton?

Az első alkalommal nem tetszett, olyan érzés volt, mintha elektromos áram járna át. De aztán egyre könnyebb lett. A mezőszerkezeteimre nem volt nagy hatással. Az ultrahang számomra nem olyan romboló hatású, mint mások számára.

Amikor először éreztem, hogy az ultrahang nem kényelmes számomra, úgy állítottam be az energiastruktúráimat, hogy többé már ne legyen hatással rám.

Lehet, hogy a készülék nem volt finomhangolva, ezért csapott le ilyen erővel. Más tudatosság gyakran nincs felkészülve a mezőstruktúráira gyakorolt ilyen agresszív hatásra, nem találkoztak még ilyesmivel, és nem tudják, hogyan védekezzenek, vagy ki akartak próbálni egy ilyen élményt önmagukon.

-Hogyan kerüljük el vagy enyhítsük az esetleges vis maiort a szülés alatt?

Ez a szülők viselkedésétől függ.

Minden rendben lesz, ha nem esnek pánikba, nem hisztiznek, és harmonikusan előkészítenek mindent.

Tegyenek energiavédelmet magukra, a szobára, és adják meg a szándékot arra, hogy az orvosok megfelelően fognak eljárni.

Minden esetben Angyalok tömege lesz ott, akik segíteni fognak. Az a lényeg, hogy az anya nyugodt maradjon. Bármilyen befolyásoló tényezőt gyorsan el lehet oszlatni.

-Hogyan látja a bolygó jelenlegi helyzetét? Milyen fejlődési vektorok láthatóak?

Ez elszomorít engem. Túl sok az energiák kiegyensúlyozatlansága, sok az igazságtalanság, a becstelenség, az agresszió, a kegyetlenség és a félreértés. Hatalmas munka vár ránk. Ezért jöttem ide.

Sok bemeneti tényezőt nem lehet most figyelembe venni. Minden azoktól függ, akik eljönnek. Sok lehetőség van, és sok vektor, de hogy melyik fog érvényesülni, az még nem világos. A problémákat úgy oldjuk meg, ahogy azok felmerülnek.

-Mit tudsz mondani az átmenetről és az idővonalak felosztásáról? Sokan ismét a 21.12.21-ről beszélnek.

Mindenki már régóta a saját valóságában él. Vannak, akik az elkülönülés, a szenvedés és az apátia állapotában vannak, és vannak, akik az örömben egyesülnek. Amilyen készleteket adsz magadnak, oda is jutsz majd.

Gyakran találkozol olyan lényekkel, akik meg vannak győződve arról, hogy "minden hiábavaló és az élet nem jó". Vannak, akik ezt egyáltalán nem így gondolják. Mások, ma a "minden rossz", holnap pedig a boldogság állapotában vannak.

Mindenki a maga Átmenetének és a valóság bizonyos ágaihoz való lehorgonyzásának a megteremtője. Nem lehet világos és egyértelmű választ adni arra, hogy itt, egy ilyen napon és órában megnyílnak az egek, a szentek a mennybe mennek, a bűnösök pedig a tűzön égnek el. Ilyenről szó sincs. Ez nem így működik.

2021.12.21 egy nagyon szép dátum, ez kétségtelen, de minden relatív.

Egyesek számára ez egyfajta belépési pont lehet, amikor könnyebb lehorgonyozni az egyik vagy másik valóságban, ez egyéni ráhangolódástól függ.

Ahogyan az általában lenni szokott, az emberek a figyelmüket és energiájukat lehet, hogy éppen erre az időpontra összpontosítják majd, míg mások az egyetemes tudásra figyelnek.... nincsen egyértelmű harmonikus vagy rossz cselekedet ez értelemben.

Minden egy tapasztalat. Minden tőled függ, a ráhangolódásodtól, attól, hogy korábban hogyan dolgoztad fel és tisztítottad meg magad.



(Frekvenciákon keresztül)


-Hogyan zajlik a földi "vámhatóságokon" való áthaladás?

A "vámhatóságoknak" több szintje van. Hasonló a földi határokhoz. Ezek a valóság különböző zugait jelentik a bolygó körül, amelyek különböző rezgésekkel rendelkeznek.

Keresztülmentem sokféle "vámhatóságon", több frekvencia szinten, amelyeken különböző lények léteznek. A teljes magommal mentem át rajta, megőrizve annak integritását.

Sokféle változata van, az egy sejt tudatosságától kezdve, egy csoporton át, egy Lélekmagig, attól függ. Minden egyes tudatsejt a maga személyes "dokumentumaival" érkezik a Földre.

Anyukám alapjai birtokában nekem könnyebb volt, mert tudtam, hogy mire kell figyelni, hogy ne legyenek torzulások a "vámokon" való áthaladáskor. Amikor tudatosságom minden sejtje megértette, hogy mi micsoda, a Lelkem magja felkészült a "vámosokkal" való találkozásra.

Ők hasonlítanak a földi bürokratákra. Túlzóan: odamész hozzájuk a dokumentumaiddal, amelyekben felsorolod a feladataidat, céljaidat, tapasztalataidat és azt, hogy ki vagy általában.

A "vámosok" megvizsgálják, és konvencionálisan plusz vagy mínusz pontot tesznek minden képességre, amit idehoztok. Néha azt javasolják, hogy menj át egy másik idővonalra, hogy könnyebb legyen a feladatok elvégzése.

Néha a "vámosok" hibát is vétenek, és rossz helyen ellenőriznek. Lehetséges, hogy a Földre inkarnálódsz egy olyan listával, amit nem akarsz idehozni, mert a "vámosok" rosszul pipálták ki a "dokumentumok" rossz négyzetét.

Egyszóval minden olyan, mint az emberekkel. Aztán az inkarnáció után ki kell javítani a hibákat. Mindenhol lehetnek torzulások. És ha nem világos, hogy honnan hova mentek ezek a torzulások, akkor újra a vámhoz kell menni.


(Folytatás következik) 

Az üzenet Lev által érkezett/fordította Gábor Kati

(Forrás: disclosurenews)



Továbbá:

- Gyermekeink lelke - 1. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-1-resz-nagy-kvantum.html

- A mi választásunk - rezgésszintek: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/10/a-mi-valasztasunk-rezgesszintek.html

- Utolsó ébresztő hívás  - Közzététel a Plejádiak Tanácsától: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/09/utolso-ebreszto-hivas-kozzetetel.html

- Hajnalhozók c. könyvből - Barbara Marciniak - és A Plejádok Fényküldöttei - Amorah Quan Yin:


- Hajnalhozók - plejádok tanításai - Földi könyvtár - 6. fejezet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/05/hajnalhozok-plejadok-tanitasai-foldi.html


 




Szeretettel,

Gábor Kati

blog oldalam: 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.