2021. szeptember 29., szerda

Utolsó ébresztő hívás - Közzététel a Plejádiak Tanácsától

 

Utolsó ébresztő hívás  - Közzététel a Plejádiak Tanácsától

 

Legyetek biztosak abban, hogy az új korszakunk már elkezdődött!



 Atlantisz, Lemúria és Mu létező civilizációi

Sötét Erők felbomlottak

Jelentés az előrehaladásról

Üzenet a Plejádok Nagytanácsától

 

Végre elérkezett az idő, hogy bemutassunk néhány olyan felfedést, amelyre sokan vártak. Ez egy nehéz, de feltétlenül szükséges döntés volt, mivel ezek a felfedések a lakosság nagy részét sokkolni fogják, és azokat, akik még mélyen alszanak, arra késztetik, hogy felébredjenek az illúziójukból, és láthassák a valódi valóságot.

 

Az éber és tudatos emberek számára fontos változások jönnek. Íme egy pillantás a közeljövőbe, hogy tudjuk, jó úton járunk az életünkben. Legyetek biztosak abban, hogy minden úgy fog alakulni, ahogyan azt eredetileg a magasabb rendű földönkívüli segítőink, a Galaktikus Föderáció tervezte. Ezúttal minden paraméter a helyén van, hogy biztosítsa a sikert, ami hamarosan elkezdődik. Ez elhozza nekünk a fényt a magasabb szintű cselekvéshez, hogy eltávolítsunk minden negatív erőt és teljesen megtisztítsuk a Föld bolygót. Annak érdekében, hogy képesek legyünk belépni az új, pozitívan polarizált világba. 

Ez egy félelmetes vállalkozás, de végül a győzelem a miénk lesz!




 Legtöbbeteknek fogalma sincs arról, hogy mi történik a Föld bolygóval, és nem értette vagy nem akarta megérteni, hogy mit jelent ez a leállás az egész Univerzum számára. Ezek az emberek nem fogják és nem is tudják követni a felemelkedést, mert az alacsonyabb rezgésben folytatják, amíg legalább 4 dimenziós tudatosságot nem fejlesztettek ki, hogy készen álljanak az 5D-be való felemelkedésre. Vannak olyanok is, akik nem akarnak hinni ebben a Föld bolygó számára történő váltásban, és továbbra is a komfortzónájukban akarnak élni. Ez az ő választásuk, és ezt senki sem kérdőjelezheti meg, mert az ő lelkük döntött úgy, hogy több időre van szükségük a spiritualitás fejlesztéséhez a magasabb rezgésszintre való felemelkedéshez.

 

Néhány pontosítás; A Dimenziók közötti különbséget a következőképpen lehet a legjobban elmagyarázni; A 3. Dimenzióban az emberek csak egyetlen hullámhosszra vannak hangolva a rádiójukon, a 4. Dimenzió egyszerre két vagy három különböző hullámhosszúságot kínál ugyanabban a pillanatban, míg az 5. Dimenzió számos, egymástól nagyon különböző hosszúságot kínál, amelyek egyszerre állnak rendelkezésre, és amelyeket együttesen lehet hangolni.

 

Az elkövetkező hetekben rendkívül erős energiákat fognak küldeni a Föld bolygóra, amelyekhez az embereknek tudatában,- és ébernek kell lenniük, hogy megértsék, mi történik. Ezt meg kell tenniük annak érdekében, hogy ezeket az energiákat be tudják építeni, még ha nagyon erősek is, és úgy érezhetik, mintha a földhöz nyomnák őket. Fontos, hogy megpróbáljátok túlélni és ne adjátok fel az extra lendület miatt, ami ezekből az energiákból fakad. Urunk azt akarja, hogy a felemelkedéshez való csatlakozásról legyetek meggyőződve, a túlélésre koncentrálva. Ez egy kritikus időszak a tekintetben, hogy hol állunk a spiritualitásunkban és a rezgésünkben. Sokan közülünk Plejádiak közül nagyon fáradtak, miután sok munkát végeztünk az Univerzum számára, hogy felfedezzük, melyik rezgés hozza el a spiritualitást embertársainknak.

 

Ez egy zavaros időszak lesz, de ezúttal sokkal komolyabb lesz. Nehéz válság lehet, élelmiszerhiány vagy pénzhiány formájában, az élelmiszerboltok és bankok bezárása miatt. Készüljetek fel, hamarosan olyan közlések hulláma érkezik, amelyek nem nyújtanak békét, hanem megkövetelik a figyelmeteket, hogy tudjatok arról, amivel egy ideig meg kell birkóznotok. Mégis, legyetek biztosak abban, hogy ez az idő előre el volt határozva, és a médiában és más csatornákon keresztül elhangzott összes üzenet és figyelmeztetés alapján ez nem lehet valami teljesen új dolog a legtöbbetek számára. A Föld egy magasabb dimenzióba való elmozdulásban van, és ez azt jelenti, hogy sok ember fogja követni ezt a felemelkedést az ötödik dimenzióba, és az új korszakba, az új emberek által szabályozott világunkba. Azok az emberek, akik nem csatlakoznak ehhez a felemelkedéshez, mert nem tudnak, vagy nem akarnak csatlakozni, az alacsonyabb rezgésben maradnak, anélkül, hogy bármit is észrevennének.

 

Új világunk a spiritualitás, a szeretet és az együttérzés folyamatos fejlődésére van beállítva. A magas rezgés megtartására tett kísérlet az, hogy önmagad legyél, és szeretettel és pozitívan gondolkodj.




 A létező civilizációk Atlantisz, Lemúria és Mu

 

A földi élet eredete sokkal messzebbre nyúlik vissza az időben, mint amennyire széles körben ismert, és még mindig kevésbé ismertek az emberi történelem epizódjai. Az első kalandos cselekedet e bolygó határain túl kezdődött, és a csillagbirodalmakon, galaktikus szövetségeken keresztül vezet, amikor idegen lények meglátogatták az akkor már létező civilizációkat, Atlantiszt, Lemúriát, Mu-t, amelyeket csak mostanában kezdtek felfedezni.

 

Még az 1800-as évek közepén néhány tudós, aki kevés bizonyíték alapján dolgozott, úgy döntött, hogy léteznie kellett egy elveszett kontinensnek az Indiai-óceánban, és Lemúriának nevezték el. Ezen az elveszett kontinensen, egyesek úgy vélték, élt valaha egy mára kihalt emberfajta, a lemúriaiak, akiknek négy karjuk és hatalmas hermafrodita testük volt, mégis a mai emberek és talán a majmok ősei. Bármilyen abszurdnak is hangzik mindez az elképzelés, egy ideig virágzott mind a populáris kultúrában, mind a tudományos közösség egyes szegleteiben. A modern tudomány persze már régen megcáfolta a lemúria eszméjét. De aztán 2013-ban geológusok bizonyítékokat fedeztek fel egy elveszett kontinensről, pontosan ott, ahol állítólag Lemúria létezett, és a régi elméletek újra felbukkantak.

 

1882-ben, a földönkívüliekkel kapcsolatos viszonylagos tudatlanság és hitetlenség időszakában Ignatius Donnelly tudós Atlantiszról írt könyvében:

 

"Az antediluvi világ" című könyvében azt írta: "Az ősi mitológiák istenei és istennői valójában Atlantisz királyai és királynői voltak. Ez egy özönvíz előtti csúcstechnológiás civilizáció volt, és az egymást követő emberi civilizációk és közösségek alapítója".

 

A Sötét Erők felbomlottak

 

A Mély Állami Sötét Erők minden szinten felbomlottak, a tisztulás még mindig folyamatban van. Nagy változások jönnek, hogy a fény előrehaladtával az embereket az 5. dimenzió magasabb tudatosságába emeljék. Az elmúlt idő nem veszett kárba. A korábbi intézkedések szükségesek voltak ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Hogy a bolygót egy magasabb rezonancia frekvenciára emeljük, hogy az embereket bátorítsuk az előrehaladásra.

 

A Sötét Erők csatája a Fény ellen egyértelműen elveszett. A végén minden kérdésre választ kell adniuk. Senki sem fog megmenekülni, amíg az igazságszolgáltatás meg nem történik. Szó szerint a falhoz lettek állítva. 

Ezúttal a győzelem a miénk!




 Monumentális feladat áll előttünk, hogy megakadályozzuk a sötétség rejtett erőit abban, hogy pusztítást végezzenek, amikor mindannyiuknak el kell fogadniuk a vereséget. Ha visszatekintünk, az elmúlt években sok minden történt. Az élet a Földön 2012-ig komolyan veszélybe került.

 

Kaphatunk segítséget, de a változásokat nekünk magunknak kell véghezvinnünk, hiszen ez a mi bolygónk. Nincs többé félelempszichózis. A Föld bolygó egy békés, problémamentes világ lesz, ahol mindenki nyugodt lehet. 

Legyetek biztosak abban, hogy az új korszakunk már elkezdődött!




 Jobb dolgok jönnek; az új életmódunk nagyon különbözni fog a mai stílustól. Az élet változatosabb és nyugodtabb lesz, több időnk lesz magunkra, ez egy teljesen új életmód lesz, nagyon izgalmas változásokkal az előttünk álló időszakban. A már létező innovációkat a Sötét Erők szándékosan visszatartották tőlünk, akik maguk használták azokat. Eddig az életünk a túlélésért folytatott küzdelem volt, de fokozatosan javul. Az új felfedezések és életmódok nagyon izgalmassá teszik majd az életünket. Minden változás, ami jön, lenyűgöző, és egy bizonyos utat fog követni.

 

Amikor megszülettél, beleegyeztél, hogy egy bizonyos út mentén éled az életed, hogy tapasztalatot és tudást szerezz, amelyre döntően szükséged lesz az elkövetkező változásokhoz. A családok közelebb kerülnek egymáshoz. Ne feledjétek, hogy bizonyos tapasztalatokra szükség volt ahhoz, hogy jobban megbirkózzatok ezekkel a változásokkal. A végén minden rendben lesz, és úgy, ahogyan az előre el volt rendelve. 

Ez az üzenet a plejádiaktól érkezett. 



Jelentés a haladásról

 

A Mély Állam Mesterei megadták magukat 2021. 9. 9-én, a Gitmóba (börtön) szállították őket. Szeptember 17-én minden országnak alá kellene írnia a globális békeszerződést. A következő október hónapban nagy kinyilatkoztatás várható.

 

Minden titkos társaság megsemmisül. 1776-ban Mayer Amschel Rothschild, eredeti nevén Bauer volt az, aki megrontotta/beszennyezte a pénzügyi rendszert, hogy anyagilag leigázza az emberiséget. A Rockefellerek hozták létre az orvosi rendszert, amely mérgeket használ, amelyeket tabletták formájában lenyelnek. Az orvosokat nem tanítják megfelelően. Miután a teljes orvosi egyetemi tananyagot elkobozták, nem a gyógyításról szól, hanem a gyógyszeripari termékek forgalmazásáról és értékesítéséről a profitmaximalizálás érdekében.

 

A szabadalmaztatott (szabadalom #567-6977) Covid injekciók AIDS-et, más betegségeket és visszafordíthatatlan mérgeket tartalmaznak, hogy lassan belülről pusztítsák el a szerveket a gyógyszeripari gyógyszer mérgek eladása érdekében, hogy tartósan maximalizálják a profitjukat.

 

A világ vissza fog térni a Gergely-naptárról a Julián-naptárra, hogy korrigáljon egy 5 napos eltérést. A Föld 33. síkvonala a 33. fokú szabadkőműves rendhez kapcsolódik.  A gonosz templomokat, mint például az arizonai Sedonában, el kell távolítani. Az új mobiltelefonok nem fognak többé sugározni.

 

Ez az új korszak már elkezdődött. Jobb dolgok jönnek, az új életmódunk nagyon különbözni fog a mai stílustól. Az élet változatosabb lesz, több időnk lesz magunkra, ez egy teljesen új életmód lesz, nagyon izgalmas változásokkal az előttünk álló időszakban. A legtöbb már létezik, de ezeket szándékosan visszatartották előlünk a Sötét Erők, akik saját céljaikra használják fel őket.

 

A globális bank- és pénzrendszer megszűnik, és helyébe a QFS rendszer lép. Minden nagyobb bankot be fognak zárni. A készpénz arany és ezüst érmékből fog állni. A házak értéke 70%-kal, a földterületeké 90%-kal csökken, az 1950-es árszintre. Könnyebb lesz ingatlant vásárolni. A házastársaknak nem kell többé dolgozniuk. A munkahét 20 órára vagy kevesebbre csökken. Azok az emberek, akik nem akarnak dolgozni, továbbra is kényelmesen élhetnek és hobbijuknak hódolhatnak.





Továbbá:


- Hajnalhozók c. könyvből - Barbara Marciniak - és A Plejádok Fényküldöttei - Amorah Quan Yin:


- Hajnalhozók - plejádok tanításai - Földi könyvtár - 6. fejezet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/05/hajnalhozok-plejadok-tanitasai-foldi.html

- Utolsó ébresztő hívás  - Közzététel a Plejádiak Tanácsától: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/09/utolso-ebreszto-hivas-kozzetetel.html





Szeretettel,

Gábor Kati

blog oldalam: 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.