2018. január 13., szombat

Önmagunkat gyógyító - harmonizáló módszerek


Önmagunkat gyógyító, harmonizáló módszerek! ❤



  
"Szeretteim, üdvözölünk Benneteket, amint az Áldott Esemény a Földön mozgásban van Új Év idején 2019-ben.

Ez a mélyreható transzformációs esemény megnyitotta és megváltoztatta az életed lehetőségeit.

Valóban áldottak vagytok az Isteni Fény által, amely lehorgonyzott és jelenleg átáramlik a Földetek síkján.

Ez az egész út mindig arról szólt, hogy ti vagytok azok, akik megszülik önmagukat.

„Ti vagytok azok, akikre vártatok.”

Mindvégig arra vártatok, hogy újra csatlakozzatok a saját szent aspektusotokhoz...."






"Átadom az irányítást az Isteni Énemnek.
Előre szólok, az ego nem szereti ezt a mondatot, lehet, hogy duzzogni fog kicsit.
Ne törődj vele, majd megszokja az új időket ő is...  ;-) !
Ennek most már kikerülhetetlenül ideje van!"

- Veres Mónika


Kedvelem Veres Mónikát, aki földi angyalként lát a Világmindenségre! 🌞




AZ AKTÍV NYITÁS FOLYAMATA A SZÍV SEJTJEIN BELÜL


Tudatosan nyissátok meg és jegyezzétek a szívetek sejtjeiben a Fény folyósójának segítségével:

1. Harmonizáljátok a szíveteket úgy, hogy mindkét tenyereteket a mellkasotokra helyezitek. 
Koncentráljatok oda, ahol a kezetek és a mellkasotok találkozik. 
Vegyetek tudatos lélegzetet, és irányítsátok a lélegzeteteket, mint egy lágy szellő, a szívetekbe. 
Lélegezzetek és engedjétek el. 
Az elengedés a szívsejtjeitekhez igazodik. 
Adjatok egy kis időt, hogy követelje a szívetek, mint egy ajtófélfát otthonra. 
Ahogy ezt megteszi, a szívetek sejtjei elkezdenek reagálni, és meg fognak nyílni, majd a „Fény folyosója” energiája elkezdheti elárasztani a szívsejteket. 
Lássátok, ahogy bejárja a fény. 
Ez a tudatos cselekvés lehetővé teszi az új ébredés folytatását. 

Ez a tudatos megszületésetek.

Folytassátok a tudatos lélegzet elhozatalát a szívetekben addig, amíg úgy érzitek, vagy látjátok, hogy az ajtó kezd megnyílni számotokra. 
A nyílás hőnek, rezgésnek, színnek vagy energetikai változásnak érezteti magát, vagy térérzékeny folyadék formája lehet. 
(Nálam szívdobogás volt manuálisan érezhető, vizuálisan pedig maga a nyitás) 
Csak engedjétek el a levegőt, és hagyjátok, hogy a folyamat kibontakozzon a szívetekben.

2. Egy bizonyos pillanatban, amikor az ajtót valamilyen módon megtapasztaljátok, kezdjétek el ezt a hangot behozni a nyílásba: ANNN… DEAHNNN (kiejtve: annn-dee-annn). 
Hozzátok háromszor a hangot a szívetekbe. 
A hangot az ajtón keresztül hozzátok, és nyissátok meg a tudatosságotokat (koncentráljatok a térre, lássátok, ahogy a hangok elárasszák belülről) ahogy a hangotok frekvenciája belép a térbe.
Nyissátok meg a tudatosságot a térben (koncentráljatok a belső térre), és érezzétek, érzékeljétek vagy nézzétek meg a hangotok energiáját a Szívsejtekben. Tapasztalataitok további nyitás lehet, amikor a Szívsejtek fogadják a hangot, és mélyebbre nyitjátok meg a „Fényfolyosó” energiáját. 
Használjátok a lélegzeteteket azon a téren, amit magatok találtok, és engedjétek el, ami mélyebben illeszkedik hozzátok a nyitás területén belül.
Használjátok a hangot mindaddig, amíg meg nem érzitek ezt a nyitást.

3. Most kezdjétek elvenni a kezeteket a mellkasotokról, és ahogy ezt megteszitek, úgy érzitek, hogy a szívetekben lévő tér kiterjed és megnyílik (elkezd áramolni kifele belőletek) 
Koncentráljatok erre a (külső) térre és hozzá a hangotokra, ANNN… DEAHNNN a nyíláson belül. 
Lélegezzetek és engedjétek el, és mélyítsétek el a térben.(Lássátok, ahogy a szív ajtajából kiárad a világ felé).
Folytassátok a hang használatát, amíg teljesen nem illeszkedik ehhez a helyhez. 

(Megjegyzés: Minden alkalommal, amikor ezt a teljes folyamatot végzitek, aktívan jegyezve vagytok a „Fény folyosón”.)

Tudjátok, hogy minden a kezetekben van ebben a Szent időben a Földi síkotokon. 

Tanúi vagyunk, amikor megszülettek.

Áldás,
A PLEIADIAK

A teljes üzenet itt:
https://www.facebook.com/samankezelesek/photos/a.2030990107167236/2167392596860319/?type=3&theater







Gyógyítás az angyali szivárvány fénnyel


Mihály Arkangyal by Natalie Glasson 2019 május 11 Per Staffan
Csatornázott üzenet

Gyógyítás a az angyali szivárvány fénnyel




Szeretett földi barátaim, a figyelmeteket és
azt kérem, hogy megnyissátok az elméteket és a szíveteket a gondolataimra és energiámra.

Úgy jövök hozzátok, mint
a védelem Arkangyala, a Teremtő Erejének és Hatalmának Arkangyala.
Én Mihály Arkangyal
azért vagyok, hogy megvédjem a Teremtő minden aspektusát akár a Földön vannak vagy a belső rétegekben, valamint óvjam a Teremtő akaratát gondoskodva arról, hogy ez a megfelelő tudatokhoz és elmékhez jusson el manifesztáció céljából.

Szorosan együtt dolgozom a Teremtő erejével, az Erő Mestere vagyok és támogatok másokat abban, hogy kezelni tudják a bennük rejlő erőteljes energiákat annak érdekében, hogy az erejüket szeretetteljes módokon tudják felhasználni.

Úgy tűnhet, hogy a Teremtő erejét gyakran rossz dolgokra használják, ez egy tanulási folyamat, ami lehetővé teszi az egyéneknek azt, hogy megértsék az erő energiáját és ennek a kihatásait, majd pedig később felhasználják ezt az erőt, hogy pozitív változást teremtsenek.

Az erő jelenléte a lényemben az, ami lehetővé teszi számomra, hogy ekkora védő energiát bocsáthassak ki.
Az a küldetésem, hogy megóvjam a Teremtő erejét és lehetővé tegyem mások számára, hogy aktiválják ezt a szent energiát a saját lényeikben.




A 100 angyal spektruma

Én Mihály Arkangyal itt állok előttetek most olyan angyali lények egész spektrumával, akiket kiválasztottam, hogy együtt dolgozzanak velem ebben a meditációban.

Ők 100 angyal számos tulajdonsággal és különböző rezgésekkel a Teremtő Univerzumában. Választottam 50 bolygó szintű angyali lényt, 20 Nap angyali lényt, 10 galaktikus angyali lényt, 10 univerzális angyali lényt és 10 Krisztus tudatú angyali lényt a teremtő fényében.

Az általuk teremtett energia, ahogyan ezek összeolvadnak a fénnyel lenyűgöző és fantasztikus.
Minden angyali lény egy küldetéssel bír, melynek során gyógyító energiákként dolgoznak, amivel jó közérzetet, megfiatalodást és örömöt teremtenek.




Mi egy egységes csapat és a Fény forrása vagyunk.

Összegyűjtöttem 100 nagyszerű angyali fénylényt, mivel egy intenzív és erőteljes gyógyító energiát teremtek létrehozni, melyet becsatornázok a lényetekbe és FöldAnyába.

A célom az, hogy megosszam a bőséges szeretetet, békét és örömöt, ami az angyalokban van és aktiváljam azon angyali energiákat, amelyek már itt vannak a Földön.
Ez egy nagyon gyakori dolog, amit teszünk a belső szinteken, hogy egy Mester vagy egy Arkangyal nagy csoportnyi fénylényt gyűjt össze annak érdekében, hogy egy fényszivárványt teremtsen a szándékaikon és az egyesített energiáikon keresztül.

Ez a fényszivárvány ugyanúgy terül el, ahogyan elképzelnél egy átlagos szivárványt azaz ív alakban azon személy vagy helyzet körül, akire a szándékunk vonatkozik.




Ez egy nagyon erőteljes és hatékony módja annak, hogy gyógyító energiát, fényt, tudatosságot, vagy más tulajdonságot küldjünk valakinek, akinek erre szüksége van.

Az a küldetésünk, amint összegyűlünk, hogy megteremtsünk egy fényszivárványt, hogy meggyógyítsunk téged, a Földet és az emberiséget, hogy lehetővé tegyük azt, hogy minden stressznek, küszködének vége legyen és arra összpontosítsunk, hogy a szeretet manifesztálódjon.

A fényszivárványt bármilyen helyzetre vagy személyre fel lehet használni, akinek szüksége van erre, mivel lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb tulajdonságok és rezgések horgonyozódhassanak a gyógyítás érdekében.

Tény az, hogy kérhetsz egy fény szivárványt, hogy ezt leszállítsák számodra a belső szintekről és ezesetben egy megfelelő csoport fog összegyűlni, hogy ezt manifesztálja a számodra és megadja azt a gyógyítást, amire éppen szükséged van.

„Kérek most egy gyógyítást (helyzetre, személyre, állatra, önmagadra), hogy elhozza azt az eredményt, hogy…………………………… Meghívok most egy Mestert vagy Arkangyalt és egyszáz lényt, hogy megteremtsen egy fényszivárványt, hogy elküldjön nekem és leföldeljen egy erőteljes gyógyító energiát, fényt, tudatosságot vagy teremtő tulajdonságokat. Hálásan Köszönöm”

A fényszivárvány teremtése hatásos, mivel a szivárvány alapját sok lélek egysége teremti nem pedig egyetlen lélek, aki kifejezi a gyógyító fényt.

Mi, mint angyali lények pillanatnyilag a lelkeinkből származtatjuk az energiánkat valamint az Angyali Királyságból, a bolygószintű, Nap szintű, a galaktikus, az univerzális és az őskeresztény tudatosság szintjeiből a Teremtő Univerzumában, amikor is egy sokszínű, bővülő és magas rezgésszintű energiát teremtünk, amely lehorgonyozza a szeretetet a lényed minden aspektusába és szintjébe.

Azon fényszivárvány által, amelyet teremtünk azt kívánom, hogy energizáljuk az angyali szeretet jelenlétét, ami már itt van a Földön belül és aktiváljunk sok földi angyalt, amelyek fizikai testekbe manifesztálódtak, hogy hatalmat adjunk és erőt a földi küldetésüknek, hogy a feltétlen szeretet, odaadás és bőkezűség lámpásaiként létezzenek.

Az angyali fényünk tapintatosan fogja támogatni az emberiség minden egyes tagjának a növekedését és a fejlődését valamint Föld Anya lelkét.
Most azt kívánom, hogy végigvezesselek benneteket egy meditáción, ami lehetővé teszi számotokra, hogy megtapasztaljátok a gyógyítás angyali szivárványát.

Ébredés az Angyali Fény Szivárvánnyal

A szeretet mély és jelentőségteljes áldásaival én Mihály Arkangyal kapcsolatba lépek az energiáddal, mint ezen angyali csoport vezetője.

Kiterjesztem az elektromos kék fényemet körülötted, hogy megvédjem és egyensúlyba hozzam az energiáidat és gondoskodjak arról, hogy csakis a legtisztább rezgésű szeretet legyen képes manifesztálódni a valóságodban és a gondolati folyamatodban.




Képzeld el, érezd vagy fogadd el az én elektromos kék fényemet, ami kibontakozik a teljes lényedben, érezd az én biztos és stabil védelmemet önmagad körül.
Engedd meg magadnak, hogy ellazulj az energiámban és a saját lényed energiájában, amint békésen ülsz és mélyen lélegzel.

Annak érdekében, hogy fókuszt hozz be a gondolataidba és a valóságodba most kiterjesztek egy gazdag fényt, ami a Teremtő akaratát hordozza feléd.

Engedd meg magadnak, hogy elfogadd a Teremtő akaratának ezt az energiáját, ami lehorgonyozza az elmédben és a tudatosságodban a szükséges bölcsességet, felismeréseket és megértést.

Lehet, hogy érzékeled, ahogyan a Teremtő akaratának és útmutatásának a fényének színe beleolvad az egész lényedbe és aurádba.

Ez a szín szolgálhat téged, mint az útmutatás szimbóluma a valóságodban, ha ezt megengeded neki.

Azt kérem, engedd meg önmagadnak, hogy fókuszálj a lényed belsejére. 
Tudatosítsd magadban a saját lényed energia rezgését, ami körülvesz téged, ez a fizikai és spirituális lényed energia rezgése.

Hogyan érzed ettől magad?

Most azt kívánjuk, hogy az energiáidat hozd újra összhangba az Angyali Királysággal annak érdekében, hogy elkezdhesd a gyógyítási folyamatot.

Kérlek képzeld el, érezd vagy fogadd be, amint egy arany fény sugár érkezik az Angyali Királyságból a belső rétegekbe, majd leereszkedik a te valóságodba, átfolyik a fejeden keresztül le a tested közepébe.




Engedd, hogy ez az aranyszínű fény folytassa az útját és egészen tovább haladjon Föld Anyába és összeolvadjon a Föld minden manifesztációjával.

Érezd, amint ez az aranyfény olyan, mintha arany por lebegne az egész testedben, az aurádban és a környezetedben.




Most összhangban vagy az Angyali Királysággal.

Képzeld el, érezd vagy fogadd be, hogy ebben az Angyali Királyságban az a 100 angyali lény, akit kijelöltem erre a szolgálatra, valamint én, Mihály Arkangyal aktiváljuk és integráljuk a gyógyító energiáinkat egy energiába.

Most a szíveinkből kibocsátunk egy egyesített, nagy gyógyító fény szivárványt, ami azt a tulajdonságot hordozza, amire leginkább szükséged van most a gyógyító folyamatodban valamint sok más gyógyító rezgést és tudatosságot is.

Képzeld el, érezd vagy fogadd be ezt a rendkívül szép, vibráló, csillogó angyali fény szivárványt, amint ez tágul túl az Angyali Királyságon túl az irányodba. 
Nyisd meg a szíved és a lelked erre a lenyűgöző, gyógyító és szeretetteljes angyali fényszivárványra.

Engedd meg, hogy ez a szivárvány összhangba kerüljön a szívcsakráddal és engedd, hogy a gyógyítás dicső színei bőségesen belépjenek a teljes lényedbe. 

Érezd, ahogyan ez a fény a lényed fölött, körül és rajtad keresztül kering.
Szánj egy pillanatot arra, hogy megengedd önmagadnak, hogy megtestesítsd az angyali gyógyítófény e szivárványát, hagyd, hogy a szivárvány könnyedén áramoljon és elkezdjen egy mélyreható gyógyító folyamatot.

Ez a szivárvány annyira gazdag és bőségesen tartalmaz gyógyító energiákat és tudatokat, engedd meg, hogy mindez átáramoljon a lényeden és aztán tovább menjen egészen leföldelően FöldAnyába.

Tudd, hogy megengeded FöldAnyának, hogy elfogadja ezt a dicső angyali sokszínű fényt, valamint azon tulajdonságokat, amelyet mi ebben továbbítunk vagy, amelyeket te kértél.

Mi most azt kívánjuk, hogy aktiválódjon benned az az angyali tudatosság, amely benned van, a feltétlen szeretet, az odaadás, az önzetlenség, az öröm és a Teremtő fényével való színtiszta kapcsolódás tulajdonságai.

Most aktiválunk téged, mint egy angyalt a Földön, hogy az Angyali Királyság esszenciájának lámpásaként tevékenykedj.

Most pedig azt kérjük, hogy a Földön minden egyes lélek aktiválja az angyali energiát és esszenciát önmagában és engedje meg önmagának, hogy földi angyalként létezzen, hogy támogassa a Teremtő szeretetének a lehorgonyzását a Földbe.

Létezzen a Földön minden egyes lélek úgy, mint a szeretet és a gyógyítás angyala, akik összeadják az energiájukat eggyé annak érdekében, hogy emeljék a Föld rezgését és a Teremtő Mennyországát manifesztálják a Földre.

Az angyali gyógyító akaratból alkotott szivárványunk továbbra is áramlik a lényedbe mindaddig, amíg erre szükség van ahhoz, hogy befejeződjön a gyógyítás folyamata.
Ezt a fényt utasíthatod arra, hogy meggyógyítsa és lélegezze a Teremtő energiáját a tested bármilyen olyan területére vagy az aurádba, ahol további szükség van még rá.

Az a kívánságunk most, hogy elképzelj egy gyógyító fényszivárványt, amely a szívedből kiindulva elér azon emberekig, helyzetekig, országokig vagy bármiig, amiről úgy érzed, hogy gyógyításra vagy pozitív energiákra van szüksége, hogy beléjük horgonyozzon.




Ez a szivárvány, amit te teremtesz a te saját pozitív energiáid és a mi gyógyító fényünk kombinációja lesz, képzeld el, érezd vagy egyszerűen kérd azt, hogy ez megtörténjen.
Tudd, hogy el tudsz képzelni egy fényszivárványt, ami a szívcsakrádból másokhoz vagy helyzetekhez ér az egész napod során egy egyszerű gondolattal.

„Aktiválom Mihály Arkangyal és az Angyali Királyság Fény Szivárványát, hogy ez összefonódjon a saját gyógyító energiáimmal és kisugározzon gyógyító fény szivárványaként a szív csakrámból.”


A gyógyító szivárvány áldásaival Mihály Arkangyal és a 100 angyali lény



Kérem a Fényt, az Igazság kardját, a Szabadság fényét!




Kérem a Fényt, az Igazság kardját, a Szabadság fényét, létezésem minden szintjén vágjon el, rezegtessen át minden alacsony rezgésű energiát a múltamban, jelenemben és a jövőmben is egyaránt!

Kérem valamennyi testem /fizikai és fénytesteim/ átkódolását, egy tisztább, magasabb szintű rezgéssel megáldott boldog életminőségre!

Kérem a gyógyításomat, és kérem, a Fénnyel Szerződésben álló égi Segítőimet, készítsenek fel a boldog kiteljesedésre!

A fény kiteljesedését választom!

A Kegyelem fényét kérem, járja át létezésemet, oldjon fel a fény minden alacsony rezgésű emléket, mely visszatart a boldog kiteljesedéstől! 
Kérem a Kegyelmet életemre, létezésem minden szintjére, kérem a fényt a családomra, honfitársaimra a magyarságra bárhol is vannak e világban!

A boldogságot választom!

Kérem a Teremtő Istent és Istennőt emeljen fel óvó karjaiban, hogy megpihenhessek, és kérem, oldozzanak fel minden önpusztító, önromboló programomat, kérem, gyógyítsák a Lelkemet, hogy beteljesíthessem küldetésemet!

Az egységet és az egészséget választom!

Kérem az Atyát és a Mennyei Anyát, nézzetek most rám, a fény gyermekére! Gyógyítsátok a múltamat, hogy szebb, boldogabb, fényesebb jelenben és jövőben élhessem az életemet, itt a Földön, és ott az Univerzumban!

Kérem a Gyógyító Fényt, oldozzon fel minden blokkot, láncot és kötést, mely visszatart a szabad életminőségtől!

A fényt és a szeretet választom!

Kérem a Szabadság Fényét, rezegtesse át testemet, lényemet, életemet!

Oldjon fel a Fény valamennyi fájdalmat, amikor önmagamat korlátoztam amikor a rabságot választottam!

Váljék fénnyé ami megbetegít, gátol, és elvonja fényemet!

Kérem most minden alacsony rezgésű programomat létezésem minden szintjén váljék fénnyé!

A szabadságot választom, a fény választom!

A fény útját járva sok régi emléket őrzök. 
Kérem Segítőimet, az Égi Tüneményeket, Angyalokat és Gyógyítókat segítsék most a megszabadulásomat!
 Miden ami régi, fájó és visszatart küldetésem beteljesítésétől oldódjon fel!

Vállalom életfeladatomat!

Legyen béke e világon!

 Őrzöm a fényt a szívemben. 
Tudom honnét jöttem és merre tartok, életemet a Fénynek szentelem. 
A fény vándoraként szórom és viszem a fényemet, hogy másoknak is segíthessek. Vállalom küldetésemet, mert tudom, ezzel másoknak is segíthetek.

Áldás vagyok, áldás leszek, mert a fényt őrzöm a szívemben.

Kérem az Univerzum Fénnyel szerződésben álló lényeit, a Mag népét, álljunk fel, ott ahol most vagyunk, és emelt fejjel, nézzünk szembe a Sorsunkkal!

Itt az idő, hogy vállaljuk küldetésünket! 
Kérem, a Fényt, az Atyát és az Anyát, készítsen fel életfeladatomra, áldjátok meg utamat és életemet, hogy másoknak is áldás lehessek!

Áldás az életem!

Fény vagyok, mert fényből vagyok. 
Az Istennő gyermekeként a mag népét szolgálva a felemelkedést vállalom, ezért elengedek minden olyan emléket, mely visszatarthat a felemelkedéstől.

Őrzöm a fényt!

Imádkozom önmagam életének megváltásáért, családomért, barátaimért, honfitársaimért, a Föld lakosságának gyógyításáért.

Kiteljesedem, és beengedem a fényt, hogy áldás lehessek mások számára is.

Legyen ez a nap áldott és kegyelemmel teli, mely begyógyítja a múltat és értelmet ad a jelennek s jövőnek!
 Legyen ez nap a fény születésének napja, itt bennem, életemben!
 Védem magamat és a fényt, elfogadom küldetésemet és a Szent Korona kódjai szerint felvállalom küldetésemet, hogy vállalásom szerint beteljesítsem életfeladatomat!

Kérem a Szent Koronát, a Pálosokat, minden olyan lényt, mely a mag népéért, küldetés tudattal és felelősséggel rendelkező Égi Segítőt, segítsék most a fény születését, itt és most énbennem!
 Segítsék a szabadulásomat, hogy felvállalhassam küldetésemet!

Miden, mely ezidáig hazug volt, minden sötétet és fájó megaláztatás emléke váljék fénnyé és égjen el, minden olyan kapcsolat, mely hátráltató számomra és a népemre, kérem, égjen el, mert a szabadságot választom!

Legyen az életem áldás! 
Legyen a magyarság népe a fény őrzője!

A szeretet fénye rajtam keresztül kiárad, hogy beteljesítsem feladatomat. 
Kérem a Táltosok népét, az Igazak népét, a Teremtő Tudatot emelje fel életemet a Fény szintjére, hogy küldetésem sikerrel járjon!
Megbocsájtom és elengedem ami eddig volt. 
A fénybe emelem arcomat, a Lelkem tüze most új utakra, tiszta utakra, a fény útjára kísér.

Megengedem a változást, hiszek a gyógyulásomban.

Én vagyok a mag, mely szárba szökkenve elhozza a fényt az emberiségnek. 
Én vagyok a tiszta fény, mely bevilágítja a sötétséget.

Én vagyok a tisztaság, mely segíti a szabadulást, én vagyok az erő, mely felemeli és megtartja a tiszta kegyelmi fényt.
Itt az idő, hogy beteljesítsük feladatunkat!
Vállalom!
Beengedem és kérem Szent Lélek energiáját, segítse utamat, küldetésemet. 

Nyitott vagyok és befogadó.

Gyógyulok és gyógyítok. Tanulok és tanítok. Szeretek, mert ez az én igazi lényem.

Vállalom sorsomat, Népem felemelkedésére használom az erőmet. 
Őrzöm a fényt a szívemben, vállalom küldetésemet.

Készen állok életfeladatom beteljesítésére, kérem a Fény áldását, sorskódjaim és küldetésem beteljesítésére, áldjon és vezessen utamon!

Vállalom küldetésemet, felelősséget vállalok életemért, sorsomért, kérem az Ég áldását, hogy kinyílhassanak Sorsom kódjai, a fényt választom, a felemelkedést választom.

Így legyen



A Vagyok aki Vagyok nevében hívom a fény seregeinek oltalmát!


A Teremtő nevében és a Teremtő Szeretetének Hatalmával, kérlek Michael Arkangyal Szabadíts meg engem az ártó erőktől.

Hass át Isten szeretetének izzó, tisztító lángjával,
hogy a gonosz erőitől megszabaduljak.

Védj meg engem és a szeretetteimet,
fényes kardod erejével és égi hatalmaddal.

Védj körül kék-fehér gyémánt pajzsoddal egész nap, és egész éjjel,
hogy biztonságban legyek a negatív erőktől és ártó szándékoktól!

Most és a jövőben, Szent Krisztusi Énem nevében kérem ezt
És hálásan elfogadom, köszönöm

Így legyen!

Írta:Aysha




Angyali védelem

Hogyan védjük meg lelkünket és otthonunkat a negatív energiáktól, a Védőangyal segítségével?

Gyakran érezzük azt, hogy a körülöttünk lévő emberek mintha elszívnák az energiánkat?
Érzékenyek és fogékonyak vagyunk mások problémáinak az átélésére?
Gyakran befolyásol egy adott hely energiája?
Ha igen, egy rituálé elsajátítását ajánljuk, mely által pozitív rezgéseket vonzhatunk be a mindennapi életünkbe, az elménkbe és a lelkünkbe.
Általa elnyerjük az Univerzum védelmét úgy a lelki békénk, mint az otthonunk nyugalmára.

Fohász a Védőangyalhoz, hogy megtisztítsa a lelked!

Védő Angyalok!
Kérlek benneteket, vegyétek körbe egész lényemet ragyogó fényetekkel! Töltsetek meg általa Szeretettel, Harmóniával, és a Gyógyulás erejével! Tartsátok távol tőlem a negatív energiákat!
Tárjátok ki rám fényeteket és gyógyítsátok meg a körülöttem lévő világot is! Adjátok, hogy az Univerzum Angyalainak védelmét egész nap folyamán élvezhessem!

Ezeket a sorokat, szívünkre tett kezünkkel, becsukott szemmel igyekezzünk minden nap elismételni, vizualizálva a fehér fényt, mely beborít bennünket.

Fohász a Védőangyalhoz, hogy megtisztítsa az otthonod!

Hogy megtisztuljon otthonod, minden reggel ezeket a mondd fennhangon!

Védő Angyalok! Arra kérlek benneteket, hogy vegyétek körül az Otthonom ragyogó fehér fényetekkel!
Töltsétek meg ezt az Otthont a Védelem, a feltétel nélküli Szeretet, a Harmónia és a Gyógyulás energiáival.
Tartsátok távol tőle a negatív energiákat és tegyétek meg, hogy a feltétel nélküli Szeretet ragyogjon az Otthon minden sarkában.

Ezeket a sorokat, szívünkre tett kezünkkel, becsukott szemmel igyekezzünk minden nap elismételni, vizualizálva a fehér fényt, mely bőséget és védelmet ad számunkra.


Forrás:




Saját Énünk Multi-Dimenzionális kiegyenlítése

Ahogyan Sheldan Nidle legújabb közvetítéseiben elmagyaráztuk, mi Csillagmagok, és a Föld többi lakossága, a mi multidimenzionális csakrarendszerünkön keresztül lett kiegyenlítve. 





A Földanya bizonytalan helyzete miatt, hogy világra segít egy felemelkedő negyedik-dimenziós bolygót, a Galaktikus Föderáció tudósainak, az Angyali Hierarchiáknak, az Elohimnak, és az Idő Urainak kellett megmenteni a Földanyát a koraszüléstől. 

Ahhoz, hogy lelassítsák őt, egy új energiájú háló lenyomatot és egy másik időfrekvencia hologramot alkalmaztak. 

Ennek közvetlen eredményeképpen, a mi multidimenzionális csakrakiegyenlítésünk összeomlott. 

Következésképpen, számos csillagmag tapasztalt meg olyan fizikai, érzelmi és mentális blokkokat, melyek fájdalmat és kellemetlenségeket okoztak. 

Segítségképpen, hogy át lehessen rendezni és megkönnyíteni a Föld Angyali birodalmának a munkáját, egy ön-gyógyító technikát közvetítettünk az én gyógyító vezetőimen keresztül.

Ezt az öngyógyító eljárást véghez tudod vinni bárhol, ahol ülsz:

💢 Lassan kezdj el be és kilélegezni egymás után háromszor, és várj míg belül nyugodttá nem válsz. 
Ekkor folytasd azzal, hogy kérd meg a Földanya Földangyalait, hogy segítsenek neked átrendezni a csakraenergiáidat.

💢 Tedd a jobb kezed pár centire a köldököd alá (bele az energiaörvénybe), nyisd ki a bal tenyeredet és tedd felfelé fordítva a bal combod fölé. 
Érezni kezdesz egy energiaáramlást a jobb kezedben. 
Várj egészen addig, amíg már nem érzed az energiát sehol, aztán vedd el a jobb kezed, de a bal kezedet tartsd ott végig a teljes folyamat alatt.

💢 Vidd a jobb kezed pár centivel a köldök fölé a másik energiaörvénybe, és tedd ugyanazt, mint az előző csakránál. 
Aztán vedd el a jobb kezed.

💢 Helyezd a jobb kezed a szíved fölötti energiaörvénybe. 
Ismételd itt is meg az előző lépéseket. 
Aztán távolítsd el a jobb kezed.

💢 Tedd a jobb kezed a torkodhoz, ahol egy másik energiaörvény létezik. Ismételd az előző lépéseket. Aztán távolítsd el a jobb kezed.

💢 Helyezd a jobb kezed a szemeid közötti energiaörvénybe. 
Ismételd az előző lépéseket. 
Köszönd meg a Földangyaloknak a segítséget.




Egy energiafelszabadulást fogsz átélni minden energiaörvényből (csakra), és amikor végeztél, tisztábbnak, könnyebbnek és sokkal kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad. 
Ismételd meg ezt az egyszerű ön-gyógyítási gyakorlatot minden alkalommal, amikor bármilyen kellemetlenséget érzel.

Szeretet és Fény
Bil El Masri


(Forrás: http://foldimennyorszag.hu/Csillagmagok_-_Sajat_Enunk_Multi-Dimenzionalis_kiegyenlitese.html)







A végtelen szeretetre fókuszálás alapgyakorlata Peggytől:


A teljesség sugárzásának energetikai tartása nevet viselő gyakorlat, amely expressz gyorsasággal röpít a teljességünkkel összhangba :)




A gyakorlat négy lépésből áll:

1. A figyelmemet a lábam alatt 60 cm-re lévő Alsó Centrumra irányítom. Tudatos légzéssel támogathatom az összpontosítást.Tudatba hozhatom, hogy ez a kapcsolattartó rendszerem a föld energiájával.Tartsuk 30-60 másodpercig

2.A figyelmemet a fejem felett 60 cm-re lévő Felső Centrumra irányítom. Tudatos légzéssel támogathatom az összpontosítást. Tudatba hozhatom, hogy ez a kapcsolattartó rendszerem a kozmikus energiákkal. Tartjuk 30-60 másodpercig.

3. Figyelmemet a lényem tengelyén áthaladó tiszta fény és energia oszlopra - a lényem magjára- összpontosítom, majd ezt mondom: sugárzom a teljességem rezonanciáját. Tartom 30-60 másodpercig.

4. A magenergia energia-mintájaként felrajzolom az erőteremre a végtelenség szimbólumát, a 8-as számot: Felső Centromról indulok az összpontosított figyelmemmel a fejem, mellkasom jobb oldala mentén, keresztezem magam a napfonat központomnál, majd a lábam bal oldala mentén haladok lefelé az Alsó Centrumig. Onnan a lábak jobb oldala mentén jövök felfelé, napfonatnál keresztezem magam és a mellkas, fej bal oldalmentén haladok felfelé, a Felső Centrumhoz . Tartom 30-60 másodpercig.

Érdemes kipróbálni, egy ideig lassan, éberen figyelve arra, amit érzünk, érzékelünk, képzelünk vagy gondolunk belül, később már magától jelentkeznek a lépések... Élvezetes belső utazást! :)

További képek:

.

video:


(EMF Balancing Technique)






Elektromos - energialények vagyunk! 


38 perc 20 mp-től ...néhány perc arról, hogyan tudom feltölteni magam energiával, ... de jó az egész anyag:



Ez jó....kipróbáltam!
érezni....generátor!




Az első lépés önmagatok kontrollálásához, az elme és a test összes külső tevékenységének lecsendesítése.

Tizenöt - harminc percig este azelőtt, hogy lepihentek, és reggel mielőtt megkezditek a napi munkát, használjátok a következő gyakorlatot, ami bárki számára csodákat tesz, aki megteszi a szükséges erőfeszítéseket.

Az a második lépés, hogy: biztosítsd, hogy zavartalan legyél, és miután mozdulatlanná váltál, lásd és érezd, hogy a tested egy Káprázatos Fehér Fénybe burkolózik.

Az első öt percben, míg fenntartod ezt a képet, ismerd fel és érezd át intenzíven a kapcsolatot külső éned és a Te benned lévő Mindenható Istened között, miközben figyelmedet a szívközpontodra irányítod, és egy Arany Napként vizualizálod azt.

A következő lépés az elismerés:
Most vidáman hozzáférek a Mindenható Isteni Jelenlét Teljességéhez, a Tiszta Krisztushoz.
Érezd a Fény Nagy Ragyogását és intenzitását a tested minden egyes sejtjében legalább tíz percig.

Aztán zárd a meditációt a következő paranccsal:
A Fény Gyermeke vagyok, Szeretem a Fényt, a Fényt szolgálom, a Fényben élek, a Fény Védelmez, Megvilágosít, Ellát mindennel, és Fenntart engem, Áldom a Fényt.

Emlékezz mindig, hogy:

Az egyén azzá válik, amire meditál
és mivel az összes dolog a Fényből ered, 
a Fény a Legfelsőbb Tökéletesség, 
és az összes dolog Irányítója.

A Fényen való elmélkedés és a Fény imádata kényszeríti azt, hogy a Megvilágosodás az elmében, erőben, egészségben megtörténjen, és elrendezi, hogy a testbe is bejusson, és a béke, harmónia, és siker manifesztálódjon minden olyan egyén ügyében, aki valóban megfogja tenni ezt, és arra törekszik, hogy fenn is tartsa.

Minden évszázadban, minden korban, minden esetben azt mondta nekünk mindenki aki az Élet nagyobb teljesítményét kifejezte, hogy 
a Fény az Első, 
a Fény ott van mindenütt, 
és minden dolog a Fényben létezik.

Az Igazság ma is ugyanaz, mint egymillió évvel ezelőtt volt.
Régről ered bármely feljegyzés az emberiségről, az összes korszak Bölcs és Nagyszerű embereiről, akiket egy kisugárzó Fénnyel ábrázolnak, ami a fejükből és magából a testükből ered.

Ez a Fény Valós, épp olyan Valós, mint az elektromos fények otthonaitokban.
Nem távoli az a nap, amikor lesznek olyan gépezetek megépítve, melyek megmutatják a Fény kiáradását minden egyénnel kapcsolatban bárki fizikai szeme számára, akit érdekel annak látványa.

Egy ilyen gépezet azt a szennyeződést, vagy elszíneződést is meg tudja majd mutatni, amit egy személy maga generál az Isteni Fény körül, disszonáns gondolatok és érzéseken keresztül.

Ez, és csak ez a mód az, ahogyan a Nagy Életáram-energia szennyezetté válik.
Ha őszintén végzed ezt a gyakorlatot, és átérzed tested és elméd minden atomját mélységesen mély intenzitással, bőséges bizonyítékot fogsz kapni azt a Hatalmas Aktivitást, Erőt, és Tökéletességet illetően, ami 
a Fényen belül lakozik, és 
örök aktivitásban van.

Amikor megtapasztalod ezt, akár csak egy rövid időre is, nem lesz szükséged további bizonyítékra.
A saját magatok bizonyítékává váltok.
Lépj Bele és LEGYÉL békében.
Visszatérsz az Atya házához.
Az első tíz napos alkalmazása után ennek a gyakorlatnak, az a legjobb, ha egy nap háromszor végzed el, reggel, délben, és este.
Mi gyakran halljuk ezt a panaszt: Ó!
Nem tudok rá mindig időt szánni.

Azoknak akiknek ez az opciójuk, egyszerűen ezt kívánom mondani:

Azt az időt, amit az átlagember kritizálásra, ítélkezésre, emberek, körülmények, és dolgok hibáztatására költi, ha ezzel a felismeréssel és a Fény felhasználásával tölti, mivel semmi más nem létezik nála, a mennyországot fogja manifesztálni a földön, azon egyének számára, akik mernek próbálkozni és van hozzá elég elhatározásuk, hogy fenn is tartsák azt.

Semmi sem lehetetlen.

A Fény soha nem bukik el.

A Fény Isten Módszere a teremtésre és a Rend, a Béke, és a Tökéletesség fenntartására, az Ő Teremtésén keresztül.

Minden emberi lény ezen a földön képes rendelkezni azzal az összes idővel, amit akar ahhoz, hogy ezt elvégezhesse, amikor elég intenzíven vágyik rá, hogy ezt tegye.

Az intenzitás, magában a vágyban, át-fogja rendezni az emberek világát, körülményeit, 
és a dolgokat úgy, hogy meglegyen ez az idő, ha komolyan vágyik felhasználni azt a feljebb jutására.

Nincs olyan személy a világban, aki kivételt képezne a Törvény számára, mivel 
az intenzív vágy 
arra, hogy valami konstruktívat tegyünk, amikor az elég intenzívvé válik, akkor az Isteni Hatalom kibocsátja a szükséges energiát a vágyott dolog kifejezésére és megteremtésére.

Mindenkinek ugyanolyan elsődleges privilégiuma van az Isteni Jelenléttel való Mindent Át-ható összekapcsolódáshoz, és ez az Egyetlen Hatalom, ami valaha és most, mindig is felemeli a személyes ént, és annak világát a földi disszonancia és korlátozottság fölé.

Dárga Fiam, próbáld meg ezt nagy eltökéltséggel és tudd, hogy a Benned lévő Isten a Te Biztos Győzelmed.

Forrás:




MINDEN ENERGIA, MINDEN EGY, MINDENKI EGY!!!

MEDITÁCIÓ JELENTŐSÉGE ÉS A DIMENZIÓVÁLTÁS

Világegyetemünket rezgések alkotják, minden mozog, mindennek van bizonyos mérhető frekvenciája.

MINDEN A ROPPANT NAGY FREKVENCIÁN REZGŐ FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK.

EZT A LEGHATALMASABB, LEGNAGYOBB SEBESSÉGŰ ENERGIÁT NEVEZIK FORRÁSENERGIÁNAK, TEREMTŐNEK.

Minden és mindenki ebből a rezgésből származik, onnan jött a dolgok, testek, elmék és egók világába. 
A gondok, betegségek, a szükség és a félelmek világát azzal vettük magunkra, hogy testünkben és elménkben eltávolodtunk a Forrásenergiától. 

A SZERETET ÉS JÓLÉT FORRÁSÁBÓL JÖTTÉL. 

HA ÖSSZHANGBA KERÜLSZ A BÉKE ÉS A SZERETET ENERGIÁJÁVAL, VISSZANYERED A FORRÁSOD EREJÉT. 

FORRÁSOD-TEREMTŐD KÉPES MINDENRE, MIVEL TE IS EBBŐL A FORRÁSBÓL SZÁRMAZOL, TE IS MEGTEHETED MINDAZT, AMIVEL VÁGYAIDAT VALÓRA VÁLTHATOD.

TUDOD, EZT A VILÁGOT A FORRÁSENERGIA-TEREMTŐ TEREMTETTE. 

A világegyetem alapja a Jólét. 
A Jólét Minden Létező alapja, hozzád és általad áramlik, csak hagynod kell. 
Olyan, mint a légzés, mindössze nyitottnak és elengedettnek kell lenned, és a lényedbe kell fogadni az áramlást.

KI VAGY TE? 
FORRÁSENERGIA FIZIKAI TESTBE VALÓ KITERJESZTÉSE!

A fizikai test egy ruha a Nagyobbik Éneden, ami a Teremtő-Forrás egy szikráját tartalmazza, mely örök életű. 
Karmákat élsz feladatokkal, melyek programjait magaddal hozol ebbe a fizikai tér-idő valóságba. 
A fizikai test az 5 érzékszerveddel csak segítség a megtapasztaláshoz, melyet erre az életre választottál. 
Ez a test a kisebbik Éned, egó-s énednek is hívhatjuk. 
Ahhoz, hogy hozzáférj az Teremtő természeti törvényeihez, az alapvető jogaidhoz, mint a szabadság, béke, jólét, 

BIZTOSÍTANOD KELL AZ AKADÁLYTALAN ENERGIAÁRAMLÁST, LÉNYEDBE KELL FOGADNOD EZT AZ ÁRAMLÁST.

HOGYAN TUDOD MEGVALÓSÍTANI
mikor nem tanították meg, hogy TE nem egy hús,vér,csontból, 5 érzékszervből álló, egóval rendelkező LÉNY vagy csupán, hanem 

ÖRÖKKÉVALÓ LÉNY VAGY, A TEREMTŐ EGY DARABJA.

HOGYAN ÉRHETJÜK EL CÉLJAINKAT?

M E D I T Á C I Ó V A L !

HANGOLÓDJ A SZERETET JELENLÉTÉRE!

ÚJRA EGYESÜLJ A SZERETET ÉRZÉSÉVEL.

EZ A SZERETET SOKAK SZÁMÁRA ÚGY ISMERT, MINT ISTEN, SZELLEM, IGAZSÁG, TUDATOSSÁG. MODERN NYELVHASZNÁLATBAN "UNIVERZUMKÉNT" EMLEGETIK.

A negatív beidegződések, negatív tanítások, negatív érzéskeltések /média által, iskolai tanítás által: mindig a hibát keresd, szülői tanítások, hiedelmek/, miatt a biztonságot, életedre a megoldásokat mindig magadon kívül keresed.Ez vezet a betegséghez, a szegénységhez, a sikertelenséghez.

MEDITÁCIÓVAL ÖSSZHANGBAN VAGY A FORRÁSSAL ÉS KÖZPONTI TUDATTAL. MINDEN MEDITÁCIÓ, MELY NYUGODTTÁ, FESZÜLTSÉGMENTESSÉ TESZ.

TE VONZOD MAGADHOZ AZ EMBEREKET ÉS A SZITUÁCIÓKAT, AMIKOR MEGTEREMTED HOZZÁ AZ ENERGIÁT.

MEDITÁCIÓVAL GYORSABBAN FEJLŐDSZ, MERT EKKOR ÖSSZHANGBAN VAGY A FORRÁSSAL ÉS KÖZPONTI TUDATTAL.

Azoknak szól, akik most kezdik a meditációt.
Legegyszerűbb formája: 

Ülj le egy csendes szobában. Legyen rajtad kényelmes ruha és figyelj a légzésedre, annyi idő legyen a beszívás, mint a kifújás /pl.4-4/ Engedd el a tested, mint egy rongybaba. Figyelj, hogy az arcod, homlokod, főleg a szemed lazuljon, Fogad ne érjen össze a szádban. Csak az orrodra koncentrálj, ahogy ki-be lélegzel. Az orrodra koncentrálás leállítja a gondolatok futását. Többször el akarsz kalandozni gondolatban, de tereld vissza figyelmed az orrodra. 20 perc /nap.

Amikor kikapcsolod a tested és a gondolataid, összhangba kerülsz a Nagyobbik Éneddel, a Forrásenergiával, ekkor megindul az energia áramlás , hiszen minden energia, mindenki energia, csakis TE állíthatod meg az alacsony rezgésű gondolataiddal, de onnan fogod tudni, hogy rosszul érzed magad, rossz érzéseid lesznek. Amikor az energia áramlás folyamatos, engeded, hogy rajtad átáramoljon, jól fogod érezni magad. Van az embernek egy Érzelmi Vezérlőrendszer, ami megmutatja, hogy Fizikai Lényed és Belső Lényed rezgései mennyire térnek el egymástól.

Az 5.DIMENZIÓBA VALÓ BELÉPÉS A SZERETET REZGÉSE. 

AMIT MEDITÁCIÓVAL CSINÁLSZ, AZ A SZERETET REZGÉSÉVEL VALÓ ÖSSZEHANGOLÁS, MELY MINDENNAPI GYAKORLÁS ÁLTAL EGYRE FANTASZTIKUSABB ÉRZÉST OKOZ!
A GYAKORLÁS AZT JELENTI, EGYRE TÖBBSZÖR ADOD ÁT MAGAD A SZERETETNEK.

Mivel a vonzás törvénye mindig működik
vagyis a hasonló gondolat hasonlót vonz, ezért minél többet gyakorlod hogy áramoljon a szeretet energia, annál többet, annál többször kapsz belőle. 

A meditációt minden nap kellene csinálni, ha eredményt akartok, mivel rohamosan haladunk az 5.dimenzióban az erőteljesebb változások irányába. Ezzel felveheted a beérkező energiákat simábban.

FOGADD EL AZ ELLENÁLLÁSODAT, FOGADD EL, HA NEM VOLTÁL KÖVETKEZETES A GYAKORLÁSBAN, VAGY NEM GYAKOROLTÁL.

ADD ÁT MAGAD A VEZETÉSNEK, 
MELY OTT VAN ELŐTTED. NYITOTT TUDATTAL KEZDJ NEKI.

Csak azt kérem, hogy légy hajlandó elengedni mindent, ami megakadályoz a szeretet energiájától mozgatott harmonikus életben.

AHOGY HALADSZ, MARADJ NYITOTT AZ ÚJ ELKÉPZELÉSEKRE, LÉGY TÜRELMES ÉS BÍZZ ABBAN, HOGY AZ UNIVERZUM MINDENBEN TÁMOGAT

2 hét gyakorlás után csodálatos dolgot érezhetsz: úgy érzed, a semmiből egy meleg takaró szeretetteljes energiája köréd csavarodik, végtagjaid bizseregni kezdenek, feszültség, rosszkedv /esetleg depresszió/ elszáll. Hatalmas békét érzel. Ráhangolódsz egy olyan jelenlétre, amely hatalmasabb mindennél, amit eddig nem ismertél.

 RÁTALÁLSZ A BELSŐ ERŐDRE!

KAPCSOLATOD EZZEL AZ ENERGIÁVAL, KAPCSOLATOD EZZEL AZ ERŐVEL A LEGFONTOSABB DOLOG!

MIVEL MINDEN ENERGIA, MINDENKI ENERGIA, A GONDOLAT IS ENERGIA, EZÉRT A MI FELELŐSSÉGÜNK MINDAZ, AMIT LÉTREHOZUNK MAGUNKKAL ÉS A VILÁGGAL.

A SZERETETET SZOKÁSSÁ KELL ALAKÍTANI ÉS MINDEN NAP TÁPLÁLNI KELL EZT A KAPCSOLATOT.

Minden új szokást, minél többet gyakorolod, annál több örömöd lesz benne. 

VISZONZÁSUL AZ UNIVERZUM SOHA NEM HAGY CSERBEN!

- Mária Magdolna Molnár Szeretet és Fény!







Amikor átalakulsz, a világ is átalakul körülötted. 
Ez az átalakulás sokszor fájdalmassá tud válni, mert átminősülnek a dolgok, az emberi minőségek benned. 
Lelked új utakra hív, ismeretlen valóságba vezet.
Felkér és utat mutat egy olyan angyali keringőre, melyet itt a földi világban még nem jártál be. 
Emberek távoznak el tőled, és új ismeretségekre teszel szert. 
Sokszor fájdalmas magányt érzel a lelkedben, de ne bánd,- ez is az út része, az átértékelés, az elengedés időszaka.
Ami elmegy, azt gyászold meg,.... de vigyázz, ne merülj bele túlságosan a búskomorságba, mert utad része akkor nem jó irányt vesz.
Adj hálát mindenért, ami utad részét képezte.
Áldd meg szeretettel, s lépj ki a Fénybe, tárd ki ki a karod az ÉG felé, s kérd az isteni vezettetést.




Sokszor van úgy, azt érzed magadra vagy hagyva, de higgy és bízz, ez mind téged szolgál, s erősít, mert így alakul ki benned s KÖZTE a mély élő kapcsolat. 
Minél beljebb mész magadba, annál közelebb és egyben távolabb érzed magadban a régi Istenképed. 
Új Világot formálsz magadnak, és hited, mely eddig valóság volt, most átalakul.
Ne bánd, hagyd, hogy a maga módjában és medrében folyjon minden.
Tudom, nehéz ezt megtenni. De egyszer csak eljutsz odáig, hogy nem akarsz tenni, csak jelen lenni, megengedni, hogy egy magasabb, a Te valós isteni Éned tegye a dolgát benned.
S ekkor lépsz át az Új Világodba, s ekkor alakul át az életed, és körülötted minden. 
De amíg Te akarsz, addig csak magad körül forogsz,- fájdalmas pillanatokat, magányos létet és tapasztalásokat élsz meg, mert csak néha, pillanatokra kerülsz így közel az istenihez. 
Bár lelked nagyon óhajtja, szíved vágyakozik rá, de az ego az a börtönébe zár.
Engedd el az akarásod, fogadd el a létet, azt Aki Vagy, akinek születtél,- s csak az újra, a szépre, az élhető csodálatos világodra gondolj.
Arra, hogy nem szenvedni jöttél a Földre.
Minden tanít valamire, még ha az értelmét most nem is látod.
Isten benned van és általad fejezi ki magát a világban.
Mered- vállalni az istenit benned?
Fel mered-e vállalni azt Aki Vagy, azt Akinek eredendően születtél?
Sok fájdalom, sok kitaszítottság, megbélyegzés, hitetlenség és még sorolhatnám azt a szélés skálát mely utad részévé vált, de hidd el, enélkül nem lennél az, Aki most Vagy.
Isten végtelen áldása megtart a tenyerében.
Nézz fel az Égre, tárd ki a karod, s tudd szabad vagy!
A szabadságod ára Te magad Vagy!
Áldás kísérjen utadon!
Áldás kísérjen Mindenkit, a Fény (a Világosság) tartsa meg választott útján!
Áldás! Áldás! Áldás!

Szeretettel: Feketéné Lendvay Katalin









Ősi Solfeggio frekvenciák!




Mind a hat Solfeggio hangvilla egyenként a 3-6-9 pythagoras-i skála szerint áll össze. Sőt, mivel hogy két 3-6-9-es készlet ( anagram ) alkotja a Solfeggio-t, így még erőteljesebb a hatás, mivel ezek a kombinációk portálként szolgálnak más dimenziókhoz.

Ahogy a hat eredeti Solfeggio frekvenciát pythagorasi szempontból vizsgáljuk, látjuk, hogy az alap vagy gyökér vibrációs számok a 3,6, 9.

Ezek a rezgések hordozzák a teremtés és az átalakulás erejét. 
A Solfeggio frekvenciák rendelkeznek az anyagra és a tudatra hatás képességével. 
A frekvenciák újra-felfedezésével most megtapasztalhatók a tudat feltárásra, dimenziós-kiterjedésre, felgyorsult gyógyulásra, és az életkor kiterjesztésére való hatásukat.


Az ősi Solfeggio frekvenciákkal elkezdheted az ön-felemelkedésed folyamatát.


 174 Hz - BIZTONSÁG

A test számára a biztonság érzését hozza meg, s ebben a szervezet számára hatékonyabb regenerálódást, fájdalmak csökkentését segíti elő.

 285 Hz - ENERGETIZÁLÓ
A test energetikai mezőjére hatva segíti annak újraépítő folyamatát beindítani, feltölt erővel, energiával

 396 Hz -ELENGEDÉS
Megszabadulás a félelmektől, bűntudattól
Ez az Elengedés frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod feloldani a félelmeket, a bűntudatot, a szorongást és mindazt, amit el szeretnél engedni

 417 Hz -MOZDÍTÁS
Váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, ‘beragadt’ élethelyzetek előmozdítás. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod elengedni a múltad, hogy előre tudj lépni és előmozdíthasd a változásokat. Váratlan élethelyzetek kezelése, és stagnáló folyamatok beindítására, változások elősegítése egyaránt alkalmas.

 528 Hz - SZERETET
A szeretet által gyógyítja a sejteket és helyreállítja a sérült DNS-t.
Szeretet, sejtgyógyítás, teremtés, csodák
„A tudósok szerint is ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.”

 639 Hz -KAPCSOLÓDÁS
Párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, a két agyfélteke összehangolása, tanulás segítése
A Kapcsolódás frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod kezelni az emberi kapcsolataidat. Az összekapcsolódás frekvenciája, párkapcsolati szint rendezésére, a belső női és férfi pólus kiegyensúlyozására és a két agyfélteke összehangolására egyaránt alkalmas. Továbbá segíti a tanulást.

 741 Hz - INTUÍCIÓ
Az intuíció felébresztése, működtetése ,
az Intuíció frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, felébresztheted és fejlesztheted az intuíciódat. Intuitíven segít ráhangolódni a téged foglalkoztató kérdésekre, kitágítja a tudatot. A 741Hz rezgés az ébredő intuíció és a bővülő tudat frekvenciája

 852 Hz - FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET
Spirituális eredetünk, rendeltetésünk,feltétel nélküli szeretet. Ezen frekvencia a lélek ébredésében segít hallgatásával, meditációban a spiritualitás eredeteddel, őseszenciáddal tudsz összehangolódni. „Lélektuning” csodát művel a személyes jólétedben, mert a feltételnélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel.

 963 hz – Tobozmirigy aktiváló frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatása, aktiválja a két agyfélteke között elhelyezkedő tobozmirigyet, mely a "harmadik szem" biológiai szerve és a multidimenziónális érzékelés központja. A felemelkedési folyamat és Istennel Ezen frekvencia hallgatása, való egység tudati epicentruma. Lélek, fény
Összekapcsolódás… a mindenséggel az Őstennel.

Ezeken kívül :

 432 Hz. A Fény frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod feloldani a stresszt, gyógyító és sejtmegújító hatása van.

Nicola Tesla szerint: „ha ismernénk a 3, 6 és 9 nagyszerűségét, akkor kezünkben lenne az univerzum kulcsa.”


A titok a számok mögött 3, 6, 9 A Tesla kódex:


963 Hz Awaken The Perfect State  Reconnection with the Spirit  Return to Oneness Miracle Music:



(Forrás: Kovács Marcell)






A tachion energia...

a Forrás közvetlen lehető legmagasabb megnyilvánulása, ami gyorsabban terjed a fénynél.

A Plejádiak, mint fénycivilizáció sok téren veszik hasznát a tachionnak.
Használják őket, mint hiper meghajtó forrás űrhajókhoz, úgy hogy hipertér féreglyukakat hoznak létre, aztán információ átvitelhez vagy gyógyításhoz.
Ezek közé tartoznak a tachion részecskével segítő metódusok.
Hogyan is fog ez történni, íme egy kis információ hozzá:

A tachionizáció egy olyan technológiai folyamat, amely során megemelt mennyiségű tachion részecskével feltöltik az adott fizikai anyagot (pl. az emberi testet, kristályt, vizet), ezáltal tartósan megváltoztatják az atomi lényeget, az atommag kvantum tulajdonságait.
A kémiai elrendezés, összetétel nem változik, a változás szubatomi szinten jön létre.
A tachionizáció csökkenti a fizikai anyag entrópiáját (rendezetlenségét), visszafordítja az öregedés folyamatát és megerősíti az immunrendszert.

A tachionokat nem lehet eltávolítani úgy, hogy például magas hőnek, mágneses térnek vagy bármilyen kémiai reakciónak tesszük ki.
Az eljárás tartós és nem visszafordítható, teljesen biztonságos és semmilyen elektromágneses mező vagy rádioaktivitás nem jön létre a folyamat során.

Tisztító, detoxikáló (méregtelenítő) hatásuk van, ezért lehetnek pár hétig enyhe mellékhatások, mint fejfájás vagy álmatlanság.
Ez annak a jele, hogy a méreganyagok gyorsan távoznak a testből és egyre egészségesebb leszel. Bőséges folyadékbevitel javasolt ezen időszak alatt.

Leírás:




Tachionnal burkolt fényhajó

  
A közeli jövő gyógyítása

Sok különböző fejlett gyógyító technológia van, és mindegyik azon az elven működik, hogy harmonizálja a fizikai és nem fizikai testeket, mert a fizikai betegségek legnagyobb többsége, valójában a fizikai megjelenése egy energetikai blokknak egy bizonyos síkon és ha ezeket az akadályokat eltávolítjuk és kiegyenlítjük, akkor a fizikai test könnyen gyógyítható.
Aztán vannak olyan fejlett orvosi technológiák, amik manifesztációs protokollon alapulnak az éteri síkról.
Ezeket úgy nevezzük, hogy manifesztációs kamrák vagy replikátorok.
Ezekkel lehetséges replikálni (többszörözni, másolni) ételt, de lehetséges emberi szerveket is, még hozzá úgy hozva őket létre, ahogy eredeti, egészséges állapotukban léteznek.

Leírás:






SRI YANTRA

"A Yantra egy olyan szakrális geometriai szimbólum, melynek ugyanolyan energetikai és pszichológiai hatása van, mint a mantrának. 
Egy bizonyos geometriai rezgésen keresztül befolyásolja a magasabb dimenziós rezgésfrekvenciákat és tartós hatást eredményez...."


Leírás:






Földelni Jó - Testünk leföldelése

"Testünk rendszeres leföldelése visszaállítja szervezetünk természetes elektromos állapotát, megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a gyulladásokat és az álmatlanságot, valamint javítja a véráramlást.
Nem létezik olyan gyógyszer, amely tudná azt, amit az Anyaföld elvégez számunkra!"




video:



Plejádi tanítás:









ÉLŐSKÖDŐK A SZERVEZETBEN
.

Frekvencia kezelés, kórokozó-parazita irtás,
Frekvenciák a gyógyításban





video: 
https://www.youtube.com/watch?v=_ht0wSk6_JY



Frekvenciaterápia, avagy hangyák a gatyában - Dr. Földes László, Jakab István

Ha minden rezgés és mindennek van információ tartalma, akkor egyetlen sejtnek, még egy baktériumnak is van sajátos frekvenciája. Aminek van mérete, annak az állóhullámából már ki is lehet számolni ezt a bizonyos frekvenciát. Hogy mire lehet ez jó? Például arra, hogy egyetlen hajszálból, vagy testünkből vett bármilyen mintából meg lehet állapítani a testünkben előforduló kórokozókat és a frekvencia révén hatást gyakorolhatunk rájuk. Mi a különbség az antibiotikum és a frekvenciaterápia hatása között?

video:





 - Megmondom a titkát, édesem a dalnak:

- DALOLÓ UNIVERZUM - REZGÉSEK – FORMÁK - HANGTERÁPIA:








A Su jok öngyógyító terápiát bárki alkalmazhatja magán!




video:








A Gyógyító Kódról és a Szeretetkódról 


A gyógyító kód egy hatékony eszközt ad a kezünkbe, amivel a konfliktust okozó gyökér okot, a bennünk lévő blokk energiáját semlegesíteni tudjuk. 

Mindannyiunkban ott van az öngyógyítás képessége, kezdjük el használni MOST!

- Viszlay Anita előadása





video:








Letölthető könyv:








Az agyféltekék harmonizálása, hogy jobban menjenek a mindennapjaid :-)




Végezd el és alkalmazd mindennapjaidban az agyféltekék harmonizálását, hogy jobban menjenek a mindennapjaid! 
Tedd a mindennapi életed részévé!
1-2 perc mindössze, de harmóniát teremt. 
Megéri! 


 BodyTalk Rendszer: Agyféltekék gyakorlat - 1. rész


BodyTalk Rendszer: Agyféltekék gyakorlat - 2. rész








Légzési technika


Korábban tanultam egy légzésí technikát amit úgy hívnak Butelyko légzés. 
Több videó kering a youtubon de ott a lényeget nem említi a videóban.

A lényeg a fokozatosság!!

...kiegészítem ahogy én tanultam azzal, hogy beszívjuk a levegőt az orron keresztül tudattal továbbítjuk az agyba és a többi szervbe, ahova kell, mindezt csukott szájjal CSAK ORRON keresztül!!!

Ezt a technikát naponta többször is lehet gyakorolni de fokozatosan csináljátok, mert hozzá kell a szervezetednek és az ereknek, sejteknek igazodni ehhez az új légzési formához.

Minél hamarabb elkezditek, annál jobb, mert nem az egyik percről megy a másikra.
Minél nagyobbra tudjátok az ereket tágítani annál jobb, mert kevebb levegőt tudtok magatokhoz venni.

Ennek az az előnye hogy a levegőben lévő szennyeződések, mérgek, csippek, amiket ránk permeteznek a repülőgépekből nem telepednek meg a tüdőnkben és a szervezetünkben egyaránt.

Chemtrail: az elmúlt napok esőzésében már megtalálhattuk ezt a káros anyagot az autókon, különböző járműveken, amik a szabadban voltak, olyan mint, ha sárral locsoltuk volna le, de nem, hanem ragacsos, nyúlós anyag került rá, amit be is lélegeztünk.
Megbízható forrásom szerint, egyes szervezetek társaságok ezt a anyagot fogják hamarosan az emberiségre árasztani nagy tételben, ami beláthatatlan következményekkel jár.

Feladatunk, hogy tájékoztassuk az embereket erről....és nézzük meg a videot a légzéstechnikáról 
(Jeney János)

A videóban kimondta a varázs szót: a beszűkült erek képtelenek a szén-dioxiddal/egyebekkel dúsított levegőből az oxigén felvételére.

Magyarul, kitágítja az erek belső térfogatát, ezáltal fokozza a vér mennyiséget, így több vér esetén nagyobb az esély alacsony oxigén szint esetén is a több oxigén tartalomra, és annak a szervekhez való eljuttatására.

Ha ez nincs meg, magas szén-dioxid szintnél nem tudja a kellő oxigént a kevesebb mennyiségű vér felvenni.
Vagyis alkalmazkodásra tanítja a szervezetet egy mostohább körülményhez. 
Zseniális.
Őszintén remélem, nem jutunk el idáig, de jó, ha ott van a tarsolyunkban.:





Tiszta sót kell fogyasztani (parajdi, himalája), nem boltit!...és jódot kell hozzácseppenteni, mert a jód nem engedi a rákos sejtet kifejlődni!

5 cseppel kell kezdeni, és minden nap egy cseppel lehet növelni 10 cseppig, ha van valami baj, ha minden rendben, akkor 5 csepp is elég.




A másik....az Aszpirin (Acetilszalicilsav) csodaszer....méregteleníti a sejteket! 

Semmi más gyógyszert nem szabadna fogyasztani!




" A 100 éves magyar barátom 50 éve szedi, én 38 éve, de mind a ketten szuper lények vagyunk ezáltal, az öreg nem szenilis és talán még én sem. 
Az öreg barátomnak a lánya doktornő és rábeszélte az apját az aspirinre, mert 50 éves korában már kezdett haldokolni és minden megváltozott. 
Csak kis mértékben és kaja után gyomorkímélővel, kis szodabikarbonával de anélkül is szuper. 
Titokban  megkérdeztem a fentieket, a FÖLDÖNKÍVÜLIEKET, hogy jó - e.
Érdekes volt a válaszuk, igen, mert ők is használják, de ők 800 900 évet is megélnek.

ÉBRESZTŐ!

Egyszerű gyógyszer, de ha én nem szedtem volna, akkor már rég a sok méreg, amit a munkám által felszedtem ólmot, vegyi anyagokat, régen 20 évvel ezelőtt kinyírt volna. Itt az öregek (USA, Canada), mi, szinte mindenki szedi és 90 évesen jól vezetnek a városban autot. 
Ha csak ezt a két dolgot fogyasztanák a magyar emberek, akkor a rák betegségek otthon 80 90 %-al kevesebb lenne ." – Pap Jenő Uran Tian








SU SU szimbólum - földönkívüli eredetű

Nagyon erős, összetett szimbólum.
Képes minden negatív, félelmet okozó program elnyelésére, eltüntetésére, amit a szívünkben tároltunk, hordozgatunk.
Nagy erővel szedi ki az önbizalmunkat akadályozó blokkokat.




Lent van a neve, amely székely-magyar rovásírás S és U betűjének egymásra helyezése adta (ligatúra), ami dupla erőt jelent.
Így a mantra két SU betűből áll. Kiejtése SU SU.

Egy üzenetet is kaptunk hozzá:

Szeretünk benneteket.
Kérjük, ne féljetek önállóak lenni!
A Földgyógyító szimbólumokat, amelyeket az elmúlt időszakban rendszerezve megkaptatok nyomtassátok ki vagy rajzoljátok le. Akkor tudjátok igazán érezni tartalmukat, erejüket.
Ha úgy látjátok jónak, színezzétek át olyan színre, vagy színekre, ami nektek a legjobban tetszik.
Már azonnal hatni fognak akkor is, ha még jelentésükben nem vagytok biztosak.
Próbáljatok spontánnak lenni, könnyedén, ne mereven felfogni hatásukat, jelentéstartalmukat és minél jobban elmélyültök bennük, annál jobban hatnak.
Nem kell különösebb tanulás, tanfolyam hozzájuk.
Érezzétek, hogy önálló, nagyon erős gyógyítók vagytok, igazi mesterek.
Ez minden információtól, tanulástól többet ér!
Mi minden percetekben és pillanatotokban támogatunk benneteket.
Érezzetek minket! Ott Vagyunk Veletek! Támogatunk! Szeretünk Benneteket!
Köszönjük szépen mi is!









- A CBD kenderolaj harmóniát és egyensúlyt teremt bennünk, de vajon miért nem tudja ezt senki?:
 http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/04/a-vadkender-olaj-meggyogyitja-rakot-de.html






Továbbá:



- A Szakkarai Piramis – a kvantumgép:

- A Kozmikus Szövedékkel Való Személyes Kapcsolatod!:

- Skalárháború: 

- A BIOELEKTROMOSSÁG TUDOMÁNYÁNAK EREDMÉNYEI – DIMENZIÓKAPUK: http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/11/a-bioelektromossag-tudomanyanak.html

- Mi is a Lélek?:

- A teremtés energiái – Kundalini - Kisfaludy György előadásai: 

- TOBOZMIRIGY - A TESTÜNK CSODÁJA:

- A harmadik szem: 

- A kézben, a talpon ... benne van az egész ember  - Térkép az egészségünkhöz  – Reflexzónák  Aura - Csakrák - Csokrok:

 - A csakrák betegségei - behangulásuk - az életerő:

-A magyar szent korona igazi rejtélye!!! :

-Egy galaxis kívülről nézve az "ŐS" jelkép olvasatát adja nekünk:

-Nyelvünkről a kettőskereszt összefüggéseivel:

-Különös fények a Pilisben:

-Piramisok a Pilisben?...Egyiptomban, és szerte a Földön:

-A Kárpát-medence: a magyarok Szent Grálja:

-A Teremtő Úr szeretettel teremtette meg a világot:

- A dimenziókapuk létezése:

- A KIRLIAN MÓDSZER:

- A magyar szent korona igazi rejtélye!

- Idegen civilizációk jelenléte a Földön egykor és ma Megválaszolatlan kérdések: 

- Minden betegség lelki eredetű - Az emberi test a lélek térképe:

- Kisfaludy György előadásai:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/01/kisfaludy-gyorgy-eloadasai.html

- CSILLAGÁSZAT:

- Megmondom a titkát, édesem a dalnak:

- DALOLÓ UNIVERZUM - REZGÉSEK – FORMÁK - HANGTERÁPIA:

- A magyar szent korona a női termékenység szimbóluma - Spiriteve írása:

- A BAGOLY, a BÖLCSESSÉG szimbóluma - spiriteve írása:

- A VONZÁS TÖRVÉNYE (más szemmel) - spiriteve írása:

- FOG AD ALOM - FOGADD DALOM - FOGAD ALMA - Spiriteve írása:

- Létezik VÉLETLEN? - Spiriteve írása:

- Hófehérke és a BIBLIA FÉRGES ALMÁJA - Spiriteve írása:

- A SZERENCSE TERMÉSZETE - Spiriteve írása:

- Hol van a KISKAPU? - Spiriteve írása:

- A HAGYMA üzenete - Spiriteve írása:

- A MAG-YAR NYELV – MAG NYELV – ŐS NYELV - Spiriteve írása :

- SICAMBRIA – Spiriteve írása:

- TOBOZ-DOBOZ-KOBOZ  – Spiriteve írása:

- ÍTÉLKEZÉS - Spiriteve írása:

Ica - a faragott kövek:

- RIGVÉDA - A TEREMTÉS:

- A REGŐSÖK ÉS A KRÓNIKÁSOK ÍGY ÍRTÁK MEG - Tarih-i Üngürüsz ősgeszta:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:

- NAPFOGYATKOZÁS:

- HOLDFOGYATKOZÁS:

Napfogyatkozások - Holdfogyatkozások - Napéjegyenlőségek - Napkitörések együttes hatásai: 
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/03/napfogyatkozasok-holdfogyatkozasok.html

- A VULKÁNOK:

- A Szfinxek:

- HEKTÓR ÉS KASSZANDRA:


- LEONARDO - a polihisztor:


Három eltitkolt beavató csillagkép: a Kígyótartó és az Orion:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:


- Az Egyszarvú:

- Az igazi Tündérország - Legendák:

- Világszép Tündér Ilona meséje – legendája:

- Az ősi Székely - Magyar rovásírás titka - A kódolt nyelv - Rovás ABC értelmezése:

- A magyar házak mágikus ereje:

- CSABA KIRÁLYFI - CSILLAGÖSVÉNY:

- A Kárpát-medence - a magyarok Szent Grálja:

- Mágikus világkép és rovások - Világfa - Életfa - Égigérő fa - Tetejetlen fa:

- Meseterápia - Magyar ősmesék – népmesék:

- A téli napfordulót - a Fény születését ünnepeljük december 21 - én - Karácsony - Kerecseny:

- A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM - Spiriteve írása:









- A MAGGYAR NÉP A MAG NÉPE! A MAGGYAR AZ ŐSNYELV!

- Az ősi Székely - Magyar rovásírás titka - A kódolt nyelv  

- Az Ige, a SzékelyMagyar Rovásírás feltámadott... 1-2. rész:


- Magyar mitológia és rovások - Világfa - Életfa - Égigérő fa - Tetejetlen fa:

- Turániak - Magyarok - Anyahita szól hozzánk
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/05/turaniak-magyarok.html

 - A szólásainkban rejlő tudás:

Meseterápia - Magyar ősmesék – népmesék:

- A TÁNC - A MAGYAR NÉPTÁNCOK:


- Magyar hímzések és motívumok kincsestára - a magyar hímzés:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/magyar-himzesek-es-motivumok-kincsestara.html

- A HALASI CSIPKE - KISKUNHALAS ARANYA:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/halasi-csipke-kiskunhalas-aranya.html

- Népi mesterségek listája: 

- A népművészet, mint a magyar nép szakrális művészete:

- ŐSI TUDÁSUNK - NÉPHAGYOMÁNYUNK - NYELVÜNK - NÉPZENÉNK - ROVÁSÍRÁSUNK A KULCS:

- A MELEGVIZEK - GYÓGYVIZEK BIRODALMA - A KÁRPÁT - MEDENCE:

- A VÍZ ÜZENETE - A REZGÉSEK HATÁSA A VÍZRE:

- Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében -
Fénygyógyszer
VÉDELEM és gyógymód sugárszennyezés, idegméreg, bakteriális- és vírusfertőzés esetére:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2017/05/hathor-uzenet-fold-szamara-tom-kenyon.html




- Önmagunkat gyógyító, harmonizáló módszerek!
http://emf-kryon.blogspot.hu/2018/01/onmagunkat-gyogyito-harmonizalo-modszer.html
- A CBD kenderolaj harmóniát és egyensúlyt teremt bennünk, de vajon miért nem tudja ezt senki?: http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/04/a-vadkender-olaj-meggyogyitja-rakot-de.html



 


Szeretettel,

Gábor Kati

web oldalam:

blog oldalam: 




2 megjegyzés:

  1. Kedves Kati! Az összeállítás gyönyörű, szorgos munka. Felöleli a (számomra is képviselt) összes lehető információt és tudást. Hálás köszönet érte. Szeretettel Károly. (Ökokertész, reikis, spiritiszta)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az elismerő sorait kedves Károly!
      Szeretettel gratulálok Önnek a gyönyörű kertjéhez!

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.