2011. október 10., hétfő

Fordítások 1. rész - Az Universal Calibration Lattice (Univerzális Kalibrációs Háló) …és a kísérlet, melyet Életnek hívunk!

Kedves EMF Családunk, Barátaim!

Végtelen Szeretettel és Hálával mondok köszönetet Peggynek, hogy lefordíthattam írásait és Máriának, hogy kezembe adta azokat :-)
A 2011. szeptemberi, budapesti Kryon találkozó után talán még aktuálisabbak Peggy írásai a megértésünkben és tudásunk elmélyítésében. Ez az új tudás hozzásegít bennünket ahhoz, hogy tudatosabban éljünk a mindennapi életünkben, egyre magasabb szintekre emelve magunkat, adaptálva és gyakorolva azokat.

Az eszköz a kezünkben van! Rajtunk áll, hogy élünk-e vele?!

Fordítások
1.Rész


Az Universal Calibration Lattice (Univerzális Kalibrációs Háló) …és a kísérlet, melyet Életnek hívunk!

Változás és átalakulás, mostanság ezek népszerű, gyakran vitára okot adó és reményteli témák, igen sok különböző társadalmi körben és sokféle, különböző kultúrában. 
Egy sokunk által hallott régi mondás szerint „Nagyobb változás a dolgokban, nagyobb állandósághoz vezet”. 
Jó, ez volt, mielőtt többet tudtunk volna a „kvantum” világ jelentéséről. 
Mostanság, tréfálkozunk a newtoni és a kvantum fizika közötti különbségekről. Megvitatjuk, hogy milyen a valóság új érzékelése. Valóban változik és átalakul a valóság egyéni és globális tudatossága. 
A felgyorsult evolúció folyamatában vagyunk, és szemtanúi vagyunk a valóságunkat befolyásoló képességeink exponenciális növekedésének.
Ebben az értelemben mutatom be nektek a lehetőséget és valószínűséget az emberi evolúciót illetően, mely az energia anatómiánk rendszerében látható. 
A fizikai anatómia rendszerünk, az összetett szisztémáinak, a csontváznak, a belső elválasztású mirigy rendszernek, az izomzatnak, stb. egy csodálatos kompozíciója. 
Éppen ezért könnyű levonni ezt a következtetést, hogy az energia anatómia rendszerünk, az összetett szisztémák egy csodálatos rendszere. 
Sokan közülünk már elfogadják a csakra rendszer valóságát és a meridiánok létét az emberi energia anatómia rendszerében. 
Az emberi energia létezésének megmérésére különböző módszerek léteznek, és természetesen ezeknek a méréseknek az eredményei bizonyítékként vannak elfogadva néhány ember részéről, és megkérdőjelezhető mások számára- mindez attól függ, hogy éppen kivel beszélgetsz! 
Én egy gyakorlati misztikus vagyok, és számomra a legjelentőségteljesebb megmérettetés az, amikor a mindennapi életemben megmutatkoznak az eredmények (vagy az evolúciós fejlődés).
2007 októberében részese voltam Londonban, Angliában a „Living the Field” („Életforma az Erőtérben”) konferenciának. 
A konferencia házigazdája Lynn McTaggart (A Szándék Kísérlet) volt. A konferencia alatt volt esélyem találkozni és beszélni Sir Rupert Sheldrake-el, aki egy tudós, és világszerte híres forradalmi gondolkodásáról és a morfikus mezőről szerzett mélységes tudásáról. 
Meséltem neki a „Hálóról”, egy „teoria” formálódott egy beható, személyes megtapasztalás által, melyben tudatosan megerősödtem afelől, hogy a rendszer „új” számunkra, és pillanatnyilag jelen van az emberi energia anatómia rendszerünkben. 
Elmeséltem neki, hogy az EMF Kiegyenlítő Technika egy energia módszer, mely közvetlenül dolgozik ezzel az „új” rendszerrel. 
Mondtam, hogy az elmúlt 20 évben bemutattam ezt a módszert, és részleteiben a Háló elméletet szerte a világ összes kultúrájában, és az EMF munkát ma már a világ több mint 70 országában tanítják, és kezelnek ezzel a módszerrel, és ez a munka folyamatosan növekszik. 
Említettem, hogy az EMF munka tanárai, kezelői és kliensei mindannyian úgy találják, hogy képesek fenntartani energia szintjüket, és egyre nagyobb tisztasággal, világosan teremtik életük eseményeit. 
Mind arról számoltak be, hogy nagyobb képességeik révén megteremtik a változásokat, melyekre vágynak. Néhányan a mély szentség és erő élményeiről számolnak be, az életük megváltozásának felismeréseiről, vagy spontán gyógyulásokról. 
Még azt is kihangsúlyoztam Rupertnak, hogy az oroszok vezető pozíciót töltenek be a munka teszteléseiből adódó pozitív eredményeket illetően. 
A kísérlet és a szükséges adatok lejegyzéséről folytatott beszélgetésünk alatt éreztem valami nem odaillőt, megfelelőt. Én csak egy gyakorlati misztikus vagyok, nem egy tudós! 
És akkor Sir Rupert Sheldrake azt mondta nekem „Az évek során létrejött minden jelentés és minden eredmény úgy hangzik számomra, mint egy nagyon alapos kísérlet!” 
És akkor rájöttem, hogy a Háló elméletét nemcsak Oroszországban tesztelték, hanem már sok éven át újra és újra a világ többi részén is.
Lépjünk egy kicsit túl azon az elméleten, hogy az Univerzális Kalibrációs Háló egy rendszer az energia anatómia rendszereden belül. 
Úgy egyénileg, mint kollektívan az univerzális emberré válás evolúciós folyamatában vagyunk. 
A teljes történelmen át tartó nagy tanítások hatása minden bizonnyal elérte a kritikus tömeget. 
Bolygónk globalizációjának technológiai fejlődése soha nem látott méreteket öltött. 
Univerzális emberekként tisztában vagyunk azzal, hogy a bolygó polgárai vagyunk, és tisztában vagyunk azzal is, hogy minden ember cselekedete mekkora jelentőséggel bír. A Háló összefonódó energia szálai egy megalapozást jelentenek a tanulási folyamatodban ahhoz, hogy ebben a hatalmas változást jelentő időben újraformáld a valóságodat, az életedet.
A kalibráció adagolást és megerősítést jelent. A Hálóval való munka erősíti az ember energia anatómia rendszerét, így ez egyfajta út arra, hogy manifesztáljunk olyan mennyiségű szentséget és holografikus teljességet, amennyit csak lehetséges. 
Régebben azt mondhattuk, hogy a kalibráció „erősíti az edényt”. 
Napjainkban azt mondhatjuk, hogy a kalibráció létrehozza a teljesség, az egység egyensúlyát . 
A teljességről szóló fogalmunk megváltozhat, amint kezdjük megérteni magunkat multidimenzionális, holografikus teremtményekként. 
Hogyan tapasztaljuk meg létezésünk nagyobb valóságát? Hogyan fordítjuk le belső meglátásainkat, és az új érzékeléseket felhasználható tudásra a mindennapi életünkben? Egy koncepció teljesedett ki bennem, ahogy több és több tudásra és megtapasztalásra teszünk szert, megértjük, hogy még többre van szükségünk, és hogy mennyire keveset tudunk. 
Nagyon messze vagyunk a lényegtől, ez a felismerés szabaddá tesz minket, hogy folytassuk növekedésünk vég nélküli útját.
Nézd meg az illusztrációt és látni fogod a 12 hosszú energia huzalt, mely körülöleli az emberi alakot. 
Ezek az energia huzalok, a rólad szóló energetikai információkkal vannak telítve! 
A hátad mögötti hosszú információs huzalok tartják fenn, és szabályozzák a múltad történéseivel kapcsolatos energiákat. Az önmagad felé vállalt nagyobb felelősségvállalásod jelen pillanatában, önvalód ezen lemezei a Hálódban lettek kódolva. Minden egyes egyedi történetünk információja be lett rögzítve, nyomtatva, melyek multidimenzionális fénylemezeknek néznek ki. Mikor egy fénylemezt elegendő mennyiségű energia vesz körül, hogy aktiválja az információt vagy „programot”, akkor a lemez úgy néz ki, mint egy pici gömböcske. A gömböcskében lévő információ vagy „program” az, amit te előhívsz, megteremtesz a mindennapi életedben.
Amikor azt érzed, hogy a múltaddal kapcsolatos történések mosolyt csalnak az arcodra, akkor elmondhatod, hogy egy pozitív létezési állapotban vagy. Amikor azt érzed, hogy a múltaddal kapcsolatos történések vagy programok könnyeket vagy szomorúságot szülnek benned, akkor elmondhatod, hogy egy negatív létezési állapotban vagy. Mikor ezeknek a megtapasztalásoknak az energiája kalibrálódott, akkor a múltadat körülvevő energia töltések újrarendeződtek, eredményezve egy új energia mintát számodra. Újraalkotod a valóságodat! Kedves társ-teremtő, mit szeretnél létrehozni, megalkotni?
A jobb oldaladon lévő hosszú információs huzalok tartják fenn és szabályozzák a kinyilvánítás, kifejezés, adás energiáját
Hogyan adsz és nyilvánulsz meg a világ felé, és hogyan veszel részt a társteremtésedben? 

A bal oldaladon lévő hosszú információs huzalok tartják fenn, és szabályozzák a befogadás energiáját
Erősek és aktívak a befogadásra szolgáló energia területek ezekben a hosszú huzalokban? A teljesség egységének egy egészséges kifejeződése, mikor a befogadás és adás energia mintája egyensúlyban van.
Az elől lévő hosszú információs huzalok tartják fenn és szabályozzák a lehetséges, előttünk lévő, potenciális energiát
Kódolt fénylemezek formájában találhatod meg itt a vágyaidat, álmaidat, kívánságaidat és szándékaidat. A tanulási folyamatodban igen nagy segítség, hogyan aktiváld és erősítsd meg ezeket a fénylemezeket, különösképpen azon az úton, mely számodra a legmegvilágosodottabb életed társteremtésének folyamata. 
Ezek a lemezek és területek hozzásegítenek ahhoz, hogy a szándékod egyértelműen jusson ki az univerzumba.
Itt egy kis gyakorlat, hogy megpróbáld mindezt. 
Vegyél egy mély lélegzetet, a lélegzetvétel mindig jó! 
Irányítsd a figyelmedet a hátad mögött lévő huzalokba! 
Gondolj rá és fogadd el a történelmedet, mint a bölcsesség és támogatás fénylő oszlopát. Vegyél egy másik mély lélegzetet, és légy jelen itt és most! 
Irányítsd a figyelmedet az alsó centrumodra, hogy megerősítsd a jelenlétedet! 
Irányítsd a figyelmedet a fölső centrumodra, hogy megerősítsd a nagyobb bölcsességed tudatosságát! 
Tartsd fenn az erődet! 
Egy energetikai tartásban vagy most, épp úgy, mint egy harcművész, aki előkészítette az energiáit. De te az energiádat közvetlenül a szándék megerősítésére irányítod. 
Lélegezz és irányítsd az energiádat egyértelműen az elől lévő hosszú huzalokba, és fejezd ki a szándékodat a választásodat illetően. 
A Hálód elől lévő területe egy igen termékeny mező a szándékaid elhelyezésére. Figyeld meg, hogy mit érzel, érzékelsz, képzelsz vagy gondolsz.
Számos alkalommal szükséges, hogy nyugalomban légy, és építsd a belső békéd energiáját. Másszor a teremtőképességed gyakorlásának van itt az ideje. 
Az életed megtapasztalása a tiéd, és te vagy az egyetlen, aki meghatározza, hogy mi a megfelelő számodra, és mikor. 

Az Univerzális Kalibrációs Háló valósága az evolúciós fejlődésünk folyamatának egy létező és erősödő aspektusa. 

Az emberiség kedves családja, mi evolúciós fejlődésben lévő univerzális emberek vagyunk, mi valóban teremtjük a saját evolúciós utunkat, sorsunkat!
A szeretet energiájában.


Fordította: Gábor Kati


- Fordítások - 3.Rész - A Kozmikus Szövedékkel Való Személyes Kapcsolatod!: http://emf-kryon.blogspot.com/2011/11/forditasok-3-resz-kozmikus-szovedekkel.html 

- Fordítások - 4. Rész - Teremtsd Meg Magadnak a Legmegvilágosodottabb Életet - Energetikai szemszögéből nézve…: http://emf-kryon.blogspot.com/2012/02/forditasok-4-resz-teremtsd-meg-magadnak.htmlA szeretet energiájában,

Gábor Kati

web oldalam: 


Az EMF nemzetközi oldalai: