2022. június 29., szerda

Mú – Lemúria – Telos - Atlantisz

 

 

Mú – Lemúria – Telos - Atlantisz



 

"Minden egy nagy kontinensen kezdődött, amely a Csendes-óceánban létezett.

Ezt a kontinenst Mu-nak hívták, és Lemúria néven is ismert.

A kutatók szerint az ősi írásokból kiderül, hogy Mu volt a Bibliában említett Édenkert." - Fernandes Manuel oldaláról

💙💙💙

- Lemúria és a földalatti város Telos

Lemúria vagy más néven a ''Mu'' kontinens volt a harmadik vörös bőrű faj, amely körülbelül az i. e. 4 500 000 és körülbelül 12 000 évvel ezelőtti évek között élt a Föld bolygón.

Ebben a korszakban Lemúria kontinense néhány millió éven át a paradicsomi és varázslatos állapotban virágzott, egy olyan időszakban, amikor a tökéletesség, a bőség és a szépség mindenhol megtalálható volt a Földön.

A tudatosság bukása előtt hosszú ideig a lemúriaiakat tartották a Föld bolygó legfejlettebb fajának.

Az ötödik dimenziós tudatállapotban éltek, amely olyan dimenzió, ahol csak a szeretet, az öröm és az egység uralkodik.

Ebben az időben a lemúriaiak androgün lények voltak, vagyis mindkét nem jellemzőivel rendelkeztek.

Fizikailag nagyon szép lények voltak.

Emellett igen nagy termetűek voltak, 4-5 méter magasak.

A karjuk és a lábuk nagyon hosszú volt, a fülük pedig nagy, és a válluk magasságáig ért.

Szemeik jól elkülönültek egymástól, hasonlóan a madarakéhoz, és ez lehetővé tette számukra, hogy elölről és hátulról is lássanak.

A lemúriaiaknak már akkor is megvoltak az extraszenzoros képességeik, és ez lehetővé tette számukra, hogy különböző dimenziókhoz férjenek hozzá.

Ez azt jelentette, hogy a lemúriaiak állandó pszichikai telepatikus kapcsolatban álltak más dimenziókból származó lényekkel és más bolygókról származó földönkívüli fajokkal.

Elmondható, hogy Lemúria volt az "anyaország", amely számos más civilizáció kialakulását segítette.

A lemúriai faj olyan lények keveréke volt, akik főként a Szíriusz csillagképből, a Plejádokból, az Arktúruszból, az Alfa Centauriból és a galaxisunk más szomszédos rendszereiből származtak.

Végül, amikor ezek a fajok keveredtek a Földön, megalakították az úgynevezett Lemúriai Civilizációt, amely később sok más civilizáció, például Atlantisz születésében is segített.

Lemúria gigantikus kontinensének nagy része ma a Csendes-óceánba merült.

Lemuria keleti partja kiterjedt Kaliforniáig, és Kanadában elfoglalta Brit Kolumbia egyes részét.

Magába foglalta a Csendes-óceán alatti földeket, valamint a Húsvét-szigeteket, Hawaiit, a Fidzsi-szigeteket, Ausztráliát, Új-Zélandot, valamint az Indiai-óceánon és Madagaszkáron található földeket is.

Amikor a bukás megtörtént, a lemúriai faj tudatosságának rezgésszintje csökkent, és ez a harmadik dimenzió sűrűségét okozta, ami ideológiai nézeteltéréseket, háborúkat és mindenféle pusztítást okozott e civilizációk között.

E háborúk eredményeként nagy pusztítás kezdődött Lemúria és Atlantisz kontinensén.

Ekkoriban Atlantisz és Lemúria elkezdett harcolni egymással az "ideológiák" miatt.

Mindkettőjüknek két nagyon különböző elképzelése volt arról, hogy milyen irányba kellene haladnia a bolygó többi civilizációjának.

Egyrészt a lemúriaiak úgy vélték, hogy a többi, kevésbé felvilágosult fajt békén kell hagyni, hogy a saját megértésüknek és döntéseiknek megfelelően, a saját tempójukban folytassák a saját evolúciójukat.

Másrészt az atlantisziak úgy vélték, hogy minden kevésbé fejlett kultúrát a bolygó két legfejlettebb civilizációjának kell uralnia és irányítania, amelyek akkoriban Atlantisz és Lemúria voltak.

Ez a politikai vita végül termonukleáris háborúk sorozatát okozta Atlantisz és Lemúria között.

Később, amikor a háborúk véget értek és a por leülepedett, nem voltak győztesek.

E pusztító háborúk során az egykor magasan civilizált és spiritualizált emberek végül a tudatosság és az önzés nagyon alacsony szintjére süllyedtek.

Ennek eredményeképpen Atlantisz és Lemúria saját agressziójuk áldozatává vált, és a számos háború miatt országaik nagymértékben meggyengültek.

Abban az időben az emberek átlagosan körülbelül 20-30 ezer évet éltek könnyedén, és emiatt tudták, hogy azok, akik káoszt okoztak a civilizációjukban, most meg fogják élni, hogy tanúi legyenek a saját pusztulásuknak is.

Amikor néhány lemúriai felismerte, hogy földjük eltűnésre van ítélve, engedélyt kértek a Földi Szellemi Hierarchiától, amelyet akkoriban "Kis Shamballa" néven ismertek, hogy a kultúrájuk és feljegyzéseik megőrzése érdekében a Shasta-hegy alatt várost építsenek.

Mielőtt megkapták volna a Hierarchia jóváhagyását, a Lemúriaiaknak "be kellett bizonyítaniuk", hogy megtanulták a leckét a háborúk során, és hogy készen állnak arra, hogy újra beilleszkedjenek a Galaktikus Konföderációba.

Miután megkapták az engedélyt a shamballai Szellemi Hierarchiától, a lemúriaiak az energia, a kristályok és a hangok ismeretét és elsajátítását arra használták, hogy elkezdjenek egy hatalmas földalatti várost építeni a Shasta-hegy alatt, amelyet "Telos"-nak neveztek el, ami azt jelenti: "Kommunikáció a szellemmel".

Amikor Telos megépült, úgy volt, hogy legfeljebb 200 000 embert tud befogadni.

Amikor a kataklizmák elkezdődtek, mindössze 25 000 embernek sikerült időben feljutnia a hegyre, hogy megmeneküljön.

Ez a szám nagyjából az, ami a lemúriai kultúrából a harmadik dimenzióban megmaradt.

Amikor a kataklizmák bekövetkeztek, az összes feljegyzés már átkerült Lemúriából Telos földalatti városába, és a templomok is felépültek már.

Köztudott, hogy Lemúria az éjszaka folyamán süllyedt el.

A kontinens gyakorlatilag elsüllyedt, miközben mindenki aludt. Aznap este nem voltak szokatlan időjárási körülmények.

Minden "normálisnak" tűnt.

A Lemúria templomainak papjait és főpapnőit a Szellemi Hierarchia figyelmeztette a közelgő kataklizmikus változásokra, és közvetlenül Lemúria elsüllyedése előtt e papok és papnők közül néhányan visszatértek a földrészen lévő otthonaikba, és felajánlották, hogy a földdel együtt leereszkednek/süllyednek a földre azokkal az emberekkel együtt, akik ott maradtak, hogy segítséget nyújtsanak, hogy semlegesítsék a félelmet és vigaszt nyújtsanak azoknak a szívébe, akiknek nem volt idejük elmenekülni.

Ezek a szerető jótevők szó szerint a béke és a szeretet köpenyével vették körül az embereket, és segítettek megteremteni a félelem feloldását, így megmentve ezeket a lelkeket attól, hogy a testetlenségük után további traumatikus következményeket kelljen átélniük az érzelmi mezőjükben.

E papok közül sokan kis csoportokban álltak, imádkoztak és énekeltek, miközben népükkel együtt leereszkedtek a víz alá.

A dallam, amelyet ez alkalommal énekeltek, a jól ismert ''Auld Lang Syne/Avatar'' volt: https://www.youtube.com/watch?v=91JIiiUVRY4

E cselekedet és a papok áldozatvállalása révén sok félelem csillapodott, és bizonyos szintű harmónia maradt fenn.

Ily módon az elpusztult lelkek sérülése és érzelmi traumája nagymértékben csökkent.

A papok a zenészekkel együtt énekeltek és imádkoztak, amíg a hullámok és a víz a szájuk magasságáig emelkedtek.

Az éjszaka folyamán, miközben a tömegek aludtak, a csillagos kék ég alatt, Lemúria elsüllyedt.

Mielőtt Lemúria teljesen elsüllyedt, megjósolták, hogy egy napon, egy távoli jövőben, sokan közülünk újra összejönnek egy csoportként, és újra eléneklik ezt a dalt azzal a teljes tudattal, hogy a Fény győzelme elnyerte méltó helyét.

Az idő, amelyben most élünk a bolygón, ennek a régóta várt napnak az ünneplését hozza el, kedveseim 💗

Sokan közületek, akik most olvassák ezt az üzenetemet, jelen voltak Lemúria bukásának azon pillanatában, és érezhetitek, hogy ez a kapcsolat lüktet a szívetekben.

Most kezdjük meg a régóta várt találkozás kezdetét Lemúriai Családunkkal.

Ma a Telosról származó testvéreink és nővéreink, Lemúria közvetlen maradványai, már teljesen visszanyerték ötödik dimenziós tudatosságukat.

Telos civilizációja ma már teljes szabadságban, harmóniában és egyensúlyban él Földanyával.

Jelenleg Telos a Föld felemelkedési folyamatának egyik fő központja.

Telosz nagy küldetése ebben az időben az volt, hogy fenntartsa a bolygó felemelkedési tudatosságának egyensúlyát és energiáit, amíg a felszíni lakosok nem képesek ezt maguknak megtenni.

Most eljött az idő, hogy a két civilizációnk ezt egy szívvel együtt tegye meg 💗

- Taylan Magalhães által

Blog: A fényportál gyermekei

- Gábor Kati



Továbbá:

- Gyermekeink lelke - 1. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-1-resz-nagy-kvantum.html

- Gyermekeink lelke - 2. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-2-resz-nagy-kvantum.html

- A mi választásunk - rezgésszintek: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/10/a-mi-valasztasunk-rezgesszintek.html

- Utolsó ébresztő hívás  - Közzététel a Plejádiak Tanácsától: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/09/utolso-ebreszto-hivas-kozzetetel.html

- Hajnalhozók c. könyvből - Barbara Marciniak - és A Plejádok Fényküldöttei - Amorah Quan Yin:


- Hajnalhozók - plejádok tanításai - Földi könyvtár - 6. fejezet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/05/hajnalhozok-plejadok-tanitasai-foldi.html




- Hol van a Lelkünk eredeti otthona❓ - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2022/06/hol-van-lelkunk-eredeti-otthona.html

- Mú – Lemúria – Telos – Atlantisz: https://emf-kryon.blogspot.com/2022/06/mu-lemuria-telos-atlantisz.html

 




Szeretettel,

Gábor Kati

blog oldalam: