2022. január 5., szerda

Szíriuszi csillagmagok és a magyarok

 

Szíriuszi csillagmagok és a magyarok



 

A szíriuszi csillagmag, a  csillagmagok  közül a legritkább, akik a Földön inkarnálódtak, szíriuszi DNS-sel és titkosítási kódokkal, amelyek készen állnak az aktiválásra egy előre meghatározott időpontban.

Hasonlóan a Föld Angyalokhoz, Terv szerinti elsütő szerkezettel rendelkeznek. A szíriuszi csillagmagok békések, szeretetteljesek, de innovatívak.

A szabadság és spiritualitás keresőikként ismert lelkek a Sirius A és a Sirius B bolygókról származnak, mindkettő a Canis Major ("Kutya") csillagképben található.

Nagyon elszántak, annak szentelik magukat, amiben hisznek.

Érdekes módon a szíriusziak kapcsolatba léptek az ókori Egyiptommal, új technológiával segítették a Nagy Piramisok fejlesztését, és megosztották hatalmas tudásukat az emberekkel. 

Anubis, úgy gondolják, hogy szíriuszi lény volt.

Befolyásuk nyomon követhető a maja kultúrában, az afrikai dogon törzsben, valamint az Atlantiszra, Sumériára és Lemuriára vonatkozó dokumentumokban. 

Attól függően, hogy mennyire ismernek valakit, eleinte visszafogottnak vagy csendesnek tűnhetnek, de belül fény- és remény tölti be szívüket.

Nehezen fejezik ki érzelmeiket, és gyakran úgy érzik, hogy partnereik és barátaik félreértik őket.

Emiatt felértékelik a szoros kapcsolatokat (a minőséget a mennyiség helyett).

A szíriusziak társadalmi virágzása időbe telhet, de ha ez sikerül, akkor a leghűségesebb, legmegbízhatóbb emberekké válhatnak.

Ez velejéig szíriuszi energia.

Ha éppen nincs dolguk, gyorsan új lehetőségekről, megoldásokról fantáziálnak, sőt új világokat is teremtenek a fejükben.

Végtelen álmodozók, hihetetlen kreatív képességekkel.



Dávid Júlia festménye

 

Gaia népe” vagy „Föld népe” néven ismertek azáltal, hogy számos szerephez vonzódnak a Földön, de nagy valószínűséggel a Föld természetes frekvenciájával és növekedési ciklusaival működő karrierekben találjuk meg őket.

Gondoljunk a méhészekre, gazdákra, oceánográfusokra, szakácsokra, biológusokra, természetvédőkre, kertészekre, parkőrökre, ökológusokra, teaszüretelőkre, vállalkozókra ezeken a területeken stb.

A szíriusziakat inkább a „cselekvők”, mint a „gyógyítók”, bár mindkét területen jártasak lehetnek.

Nagyon diplomatikusak abban az értelemben, hogy nyugodt és hívogató aurával rendelkeznek, ritkán haragszanak meg a körülöttük lévőkre.

Összességében inkább a jövőbe tekintenek, és ritkán ragadnak bele a múltba. Tiszta és optimista energiát hordoznak magukban.

Míg a plejádi csillagmagok az Isteni Nőiséget, a szíriusziak az Isteni Férfiasságot testesítik meg.

Ők hordozzák azt, amit mi „Atya energiának” nevezünk, bár a Földön bármelyik nemhez tartozhatnak.

Együtt a plejádi és szíriuszi energia harmóniában működik együtt hasonló küldetés és cél elérése érdekében.

 

A szíriuszi csillagmagok főleg építők, gondozók, hozzáértő, innovatív, átalakító, alkotók, rögzítők.

 

Mi a Szíriuszi Csillagmag küldetése?

A szíriuszi csillagmagok a remény és a fény igazi sugárzói a Földön!

Ők a harcosok, békefenntartók és őrzők közöttünk.

Egyedüli céljuk az, hogy a Földet segítsék, legyen szó a Földdel, annak elemeivel, emberekkel vagy állatokkal való munkáról, a turbulencia idején.

Amikor beüt a katasztrófa, ők a káosz gyógyítói, készen állnak a segítségnyújtásra a súlyos szükség idején.

A Föld figyelői, mivel arra képezték ki őket, hogy figyeljék evolúciónkat, ahogy átalakulunk, jó vagy rossz irányba. Másodlagos küldetésük az Isteni béke, harmónia és világosság elhozása társadalmaink sötétebb oldalaira.

 

Ez a jóindulatú lélekcsoport, amely több ezer éves tudással és ősi bölcsességgel van felfegyverkezve, megtanít bennünket az Univerzum valódi állapotára és hosszú történetére.


A Szíriusziaknak van egy olyan adottsága, amellyel a többi csillagmag nem feltétlenül rendelkezik, amikor először lépnek be a Föld 3D-s természetébe. 


Megőrzik spirituális képességeik és ráhangoltságuk nagy részét.



Dávid Júlia festménye


A karmájuk és csakráik kiegyensúlyozása, valamint 

a magasabb énjükre való ráhangolódás egyszerű a szíriuszi csillagmagnak

hogy ráhangolódjon és teljes mértékben megvalósítsa küldetését a Földön.


Ez a lista a legáltalánosabb szíriuszi csillagmag vonásokat részletezi

de minden szíriuszi lélek más, így előfordulhat, hogy az itt említettnél több tulajdonsággal rendelkezel.


1. Hívnak a Szíriusz bolygói és a Canis Major csillagképA csillagmagokat jellemzően származási bolygójuk vagy inkarnációjuk utolsó helye vonzza. Ha valaha is felnéztél az éjszakai égboltra, és érezted, hogy hív a Sirius A, B vagy a Canis Major csillagkép, akkor nagy valószínűséggel inkarnálódtál ott lélekutad során.

2. Odaadó vagy az életutad vagy a karriered irányában. A szíriusziak határozott lények. Elvégzik a dolgaikat, és nem félnek az előttük álló feladatoktól és kihívásoktól. Ritkán térnek le valódi útjukról, és elhívást éreznek, hogy életüket valaminek szenteljék. A szíriuszi csillagmagok esetében ez gyakran az állatokkal, a környezettel vagy a kreatív művészetekkel való foglalkozást jelenti.

3. Látod a varázslatot a hétköznapokban. Meglátod azt, az egyszerű, mindennapi dolgokban, amelyeket a legtöbb ember nem vesz észre és ezért azok számukra hiányoznak. A varázslatot a látszólag hétköznapi dolgokban találhatod meg. Egy falból kinyíló kis virág, a felhők között kikandikáló nap, a kenyérsütés illata, apróságok mosolyt csalnak az arcodra.

4. A Föld unalmasnak tűnhet számodra. Úgy érzed, valami hiányzik a mindennapi életedből. Bár felismered, milyen szép a Föld, de néha kissé kedvetlennek érzed magad. Kalandokra és új élményekre vágysz és keresed azokat. Előfordulhat ezért, hogy könyveket keresel/olvasol, hogy tápláld az új világok és dimenziók felfedezése iránti szükségleteidet.

5. Nem szereted a társadalmi besorolást és a sztereotípiákat. A Szíriusziakat sokféle és különböző energiatípus és lény alkotja. Nem értik, hogy az emberek miért címkézik fel az embereket, és miért hoznak létre szegmenseket a társadalmon belül. Nem szeretik a rendszerek merevségét és igazságtalanságát. Hisznek a szabadságban, a harmóniában és a békében.

6. Erős hitrendszerük van, bár szabadon elfogadják mások gondolkodásmódját. A szíriusziaknak erős gondolatai és meggyőződései vannak arról, hogyan kell a dolgokat csinálni, de nem makacskodnak ebben. Miközben ragaszkodnak véleményükhöz és hiedelmeikhez, szabadon elfogadják, hogy mások esetleg nem úgy gondolják, ahogy ők.

7. Egyszerű, de spirituális életet élnek. Az arktúriszi csillagmagokkal ellentétben a szíriusziak nem az anyagi javakra összpontosítanak. Hajlamosak leegyszerűsített, spirituális életet élni. Általában nehezen viselnek mindent, ami akadályozza őket. Zavarják a rendetlenség vagy bármi, ami megakadályozza őket abban, hogy szabad, nomád életmódot éljenek, ahol bármikor spontán kalandokra indulhatnak.

8. A jövőre koncentrálsz, és kevésbé nézel a múltba. A múlt történései olyan dolgok, amelyeket biztosan nem dédelgetnek magukban. A szíriusziak várakozással tekintenek a jövőbe. Felismerik, hogy a múlt az múlt, nem lehet megváltoztatni és átírni. A jövő a lehetőségek világát rejti magában, míg a múlt a régihez horgonyoz le. Gyakran terveznek előre 1, 5 és 10 éves intervallumban.

9. Kívülről visszafogottnak tűnsz, de legbelül élénk és energikus vagy. Az emberek gyakran félreértik a személyiségedet. Lehet, hogy félénknek és visszafogottnak tűnsz, de belül meglehetősen aktív és csevegő ember vagy, szelíd természettel. Sok ember számára titokzatosnak tűnsz. Nem vagy nyitott könyv, ahogy egyesek mondanák.

10. Szoros baráti és kapcsolati köröd van. A szíriusziak személyes kapcsolatokban a minőséget részesítik előnyben a mennyiséggel szemben. Értékeled a bizalmat, az őszinteséget és a tiszteletet. Valószínűleg csak néhány barátod van, akiket „igazi szövetségesnek” nevezhetnél. Óvakodsz attól, hogy új embereket engedj be a körödbe, mielőtt teljesen „ellenőriznéd” őket.

11. Nehezen fejezed ki érzelmeidet. A szíriusziak küzdenek azért, hogy szabadon kifejezzék belső énjüket és érzelmeiket mások felé. Inkább bezárkóznak, vagy azért, mert nem értik teljesen az érzelmeiket, vagy azért, mert nem érzik szükségét, hogy megosszák azokat a körülöttük lévőkkel. Ez egy életlecke a szíriusziak számára – el kell fogadniuk érzelmeiket, és késznek kell lenniük arra, hogy megosszák érzéseiket másokkal.

12. Szeretsz álmodozni, és kreatívnak tartanád magad. Álmodozó vagy, és szeretsz ötleteket és forgatókönyveket kitalálni a fejedben. Lehet, hogy megálmodhatsz olyan világokat, amelyek annyira valóságosnak tűnnek, hogy szinte élhetsz bennük.

13. Nehéz valakinek vagy valaminek feldühíteni. Ritkán ragad el dráma vagy heves feszültség. Nem szereted a rád irányuló agressziót, bár elviselsz egy heves vitát, és képes vagy lecsillapítani azt. Megérted, hogy a másoktól érkező harag nem személyes támadás ellened, hanem inkább annak a visszatükröződése, ahogyan mások belül érzik magukat. Nyugodt, hívogató és barátságos aurád van még a leginkább erőt próbálóbb időkben is.

14. Mélységesen szereted az állatokat és a természetet. A szíriusziak, különösen közülük azok, akik DNS-ében a Sirius B energia be van kötve, természetes állat- és természetbarátok. A Sirius B az „állatok világának”, pontosabban a tengeri állatoknak ad otthont. Delfineknek, bálnáknak, halaknak, vonz a víz alatti világ és annak szépsége. Nagyra értékeled a természetet, és hívást érzel annak felvirágoztatására az elkövetkező években. Főleg látva a pusztítást, ami körülvesz bennünket.Ez összetöri a szívedet, mivel elemei szülőbolygódra emlékeztetnek.

15. Lehetőségekben gondolkodsz, nem problémákban. Ha problémákkal szembesülsz, könnyen kitalálhatsz kreatív megoldásokat. Fantasztikusan kreatív vagy, és az emberek gyakran felteszik a kérdést ekkor: „Miért nem én találtam ki ezt?”. Nehezen viseled, ha az emberek sírnak, nyafognak és sajnáltatják magukat a problémáik miatt, különösen, ha van egyszerű megoldás.

16. Szeretsz néha spontán egyszerű lenni. Úgy gondolják, hogy a szíriuszi csillagmagok mindig komolyak, bölcsek és mindig sztoikus személyiséget képviselnek, de ez egyszerűen nem igaz. E rétegek alatt van egy személy, aki szeret néha teljesen leegyszerűsített, szórakoztató lenni. Ezt az oldalukat azonban gyakran csak azoknak mutatják meg, akiket megbízhatónak tartanak.

17. Vonzzanak a mágia, a mítoszok és az összeesküvés-elméletek . Az ősi civilizációkról, az elveszett kultúrákról és világokról szóló dokumentumfilmek és összeesküvés-elméletek lenyűgöznek. Még akkor sem utasítod el őket, ha társadalmunk azt gondolja, hogy mindez „lehetetlen”. Olyan dolgokban hiszel, amelyeket mások nem is értenének.

18. Csillapíthatatlan tudásszomjad van az ismeretlenről. A szíriusziak nagy tudású és intelligens lények, akik lankadatlan tudásszomjjal bírnak. Napi szinten keresel új információkat, és szeretsz tanulni bármiről és mindenről, ami érdekel. Órákat tölthetsz az interneten kutakodva.

19. Olyan szerepek vonzanak, amelyek a Föld gondozását érintik. A szíriusziak veleszületett késztetése, hogy gondoskodjanak a Földről. Mély kapcsolatot hordoznak a földi energiákkal a DNS-ükben. Emiatt nagy valószínűséggel olyan foglalkozások vonzzák őket, amelyek kapcsolódnak a Földdel: gazdálkodók, kertészek, méhészek, virágüzletek, gyógynövényszakértők, teaszüretelők, parkőrök, oceanográfusok, vízimentők, geológusok, borászok, tájképművészek, geológusok, szakácsok, asztalosok , pékek.




Hol található a Canis Major csillagkép az  égen?

A Canis Major csillagkép az Orion csillagképtől délkeletre helyezkedik el, nagyjából 8,6 fényévnyire a Földtől.

Úgy tűnik, mintha követné az Oriont az egeken keresztül.

Emiatt a kutyát az Orion vadásztársának tekintik.

A Canis fő csillagkép az éjszakai égbolton, Kutyacsillag, Sirius csillag A és B

A Sirius A a legfényesebb csillag a Föld egén, 25-ször fényesebben világít, mint a mi Napunk. 

Kétszer nagyobb, mint a mi Napunk.

A mágikus és misztikus szíriusziak közül sokan a Canis Majorra úgy gondoltak, mint a mitológiai kutyára, Laelapsra, akinek megvolt az ereje, hogy elkapjon bármit, amit üldözött, ami elképesztő, ha figyelembe vesszük a szíriuszi csillagmagok elszántságát.

Úgy gondolják, hogy sok varázsló, sámán, gyógyító, boszorkány, misztikus és elemi lény születik ott.

Úgy gondolják, hogy a mitikus állatok, például az egyszarvúak, griffek és hasonlók is a Szíriuszról származnak.

A szíriusziak sok mindent elértek a Föld történelme során. Albert Einstein, Sylvia Earle, Pythagoras, Platón, Arisztotelész, Newton, Marie Curie, Tesla, Louis Pasteur, Lev Tolsztoj, mind mind szíriuszi csillagmagok voltak.


Hogyan néznek ki a szíriuszi csillagmagok?

Számos változatban vannak jelen és az emberi lények megjelenése is teljesen változó: a macskaszerű lényektől, a kék bőrű lényektől az oroszlán lényeken át az elementálokig és az emberekig.

Ne feledd, hogy amikor kapcsolatba lépsz a szíriuszi fajjal, akkor nem feltétlenül a „civilizációban élő emberekkel” lépsz kapcsolatba, hanem a szíriuszi energiával. 

A szíriuszi energiát képviselő szíriuszi lény álom vagy meditációs transzállapotban érkezett, és halványkék bőre, megnyúlt koponyája, fényes szemei, testnyomai és szárnyai voltak.

A szíriuszi energia olyan módon mutatkozik meg, amely megnyugtatónak érezteti magát.

Ez az oka annak, hogy olyan sokféle beszámoló létezik a szíriuszi kinézetről.




Szíriuszi lelkek ismertetőjegyei 

Részlet a “Where are you really from” [Honnan jöttél valójában] című könyvből


Azok, akik a Szíriuszt tudhatják bolygószintű eredetüknek, nagyon koncentráltak, eltökéltek és kitartóan összpontosítanak útjukra. 

Nagyon nehéz egy szíriuszi véleményét megváltoztatni, de amint meggyőződik arról, hogy az új „út” jobban megfelel [a célnak], akkor teljes mértékben az újra koncentrálnak és a régit egészében elhagyják.

A szíriusziaknak erős alapokon nyugvó meggyőződéseik, ideáljaik vannak és erős a személyes integritásuk (becsületesek, őszintén igazságteremtőek, megbízhatóak). 

Az inkarnált szíriuszi lojális, megbízható barát, de ugyanezt várják el cserébe. Megsebzettnek és csalódottnak érzik magukat, ha elvárásaik nem teljesülnek. 

A szíriusziak nem tudják olyan könnyen megosztani másokkal belső személyes önvalójukat és nehézségeik lehetnek szükségleteik, érzéseik és érzelmeik kifejezésében. 

Ha egy szíriuszi teljességében elfogad szoros, megbízható személyes barátként, az azt jelenti, hogy alaposan le lettél ellenőrizve.  

A szíriusziaknak nehézségük lehet a kapcsolatok és a barátságok terén, mert azt várják, hogy egy bizonyos módon bánjanak velük, de ezeket az elvárásokat nem osztják meg a résztvevőkkel. 

Fontos számukra megtanulni, hogy elvárásaikat, ideáljaikat, kívánságaikat és szükségleteiket megosszák a kommunikáció során, hogy elkerüljék a megbántódást és a csalódást. 

Ez gyakran fellép a kapcsolatokban, a hiányos kommunikáció vagy a kölcsönös megértés és tisztázás hiányából fakadóan.


A szíriusziak inkább a jövő felé orientálódnak, és nem ragadnak le a múltban. 


Hadakoznak (visszahúzódnak), ha arra kényszerülnek, hogy a múltba tekintsenek. 

Mert a múltban elkendőztek, megtagadtak és elnyomtak fájdalmakat és érzelmeket, ahelyett hogy annak fellépése idején megküzdöttek volna velük. 

Ezért nagy mennyiségű régi érzelem lehet, amivel foglalkozniuk kell, amit meg kell oldani.

A szíriusziak nem kedvelik a konfrontációkat vagy a nyílt dühkitöréseket, de ha valami rákényszeríti őket, akkor saját magukat és meggyőződéseiket hevesen védelmezik

Ez különösen igaz, amikor a saját vagy szeretteik méltóságát megtámadják! 


A szíriusziak egyik leckéje ebben az inkarnációban a régi fájdalmak elengedése és az önmaguknak és másoknak való megbocsátás!

 

A szíriusziak nagyon egyedülálló és erőteljes humorérzékkel rendelkeznek, ami csak akkor lép előtérbe, ha meghitt közegben vannak együtt és jól érzik magukat.

 

A szíriusziakat sokan álmodozóknak nézik. 

Ez az aktív és életteli belső életre vezethető vissza. 

Ez feledékenységhez vezethet és ahhoz a tendenciához, hogy fontos 3 dimenziós dolgok felett siklanak el a jelenben. 

Néha érdektelennek vagy figyelmetlennek tűnhetnek, de valójában egyszerűen máshol vannak. 

Nem ismerik fel, hogy mások nincsenek tudatában az ő belső tevékenységüknek. 

Annak ellenére, hogy kívülről nyugodtnak tűnnek, belül nagyon mozgalmasak. 

Gyerekként úgy tűnhet, hogy a szíriusziaknak tanulási nehézségeik vannak, vagy azt gondolhatná az ember, hogy figyelemzavarosak. 

Ez a belső világ erős vonzerejéből fakad, ami gyakran sokkal érdekesebb számukra az iskolában oktatott dolgoknál. 


Akkor tudnak a legjobban tanulni, ha vizuális [képi] tanítási módszerekkel oktatják őket, és szükségük van szabadságra, hogy mozoghassanak, és hogy mindent felfedezhessenek. Ők olyan gyerekek, akik erősen profitálhatnak az alternatív iskolákból.


A szíriusziaknak mély kapcsolatuk van a Földdel és a természet energiáival


Sok szíriuszi számtalan életet élt indiánként és szoros kapcsolatuk és emlékeik vannak ezekre az életekre. 

Nagyon vizuális alkatok képességeik terén, mert olyan dolgokat látnak, amit mások nem  és ez vonatkozik a tanulásmódjukra is.


Anyahita Nagyboldogasszony




A Joli-tórem bolygójának első számú asszonya Anyahita Nagyboldogasszony

a Szíriusz csillagrendszerből származó Ősanyánk a kezdet, a keletkezés, a születés, 

a Hunok, Magyarok Istenanyja, a Napbaöltözött Nagyboldogasszony, Aranyasszony.

Tőle ered mindennek az alapja, az alkotóképesség, akaraterő, ajándék, adomány. 




Anyahita Nagyboldogasszony


Utódai, lányai vitték tovább ősi tanait és szellemvilágát.

Gyermekei közül az Arvisura beavatottságot azonban csak lánya, 

Ea örökölte Anyahitától, aki az Öröktűz őrzése mellett teljesített szolgálatot, és

 édesanyját Kaltes-asszony birodalmából jött gondolatok-továbbításában helyettesítette

 és tartotta velük a kapcsolatot.

Ea-t férjhezmenetele után a kaltesi csoportok Kisboldogasszonynak nevezték.




  Forrás: 
Sámán kezelések
Angyalforrás
 Paál Zoltán - Az Arvisurából - részletek



Továbbá:

- Gyermekeink lelke - 1. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-1-resz-nagy-kvantum.html

- Gyermekeink lelke - 2. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-2-resz-nagy-kvantum.html

- A mi választásunk - rezgésszintek: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/10/a-mi-valasztasunk-rezgesszintek.html

- Utolsó ébresztő hívás  - Közzététel a Plejádiak Tanácsától: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/09/utolso-ebreszto-hivas-kozzetetel.html

- Hajnalhozók c. könyvből - Barbara Marciniak - és A Plejádok Fényküldöttei - Amorah Quan Yin:


- Hajnalhozók - plejádok tanításai - Földi könyvtár - 6. fejezet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/05/hajnalhozok-plejadok-tanitasai-foldi.html




 




Szeretettel,

Gábor Kati

blog oldalam: