2023. január 24., kedd

Plejádi tanítás - testátalakítás - napenergiával működtetett alkímia

 

Plejádi tanítás - testátalakítás - napenergiával működtetett alkímia ...



Plejádi fényerőátvitel - Michael Love által

 

Egy különleges üzenet az Új Föld Csillagmagjainak azonnali bolygószintű továbbításra!

 

Az évszázadok során a plejádiak mélyebb tanításokat közvetítettek az emberiségnek, és most elhozzuk nektek ezt a különleges plejádi tanítást a szoláris alkímiáról, annak az emberi testre gyakorolt hatásával kapcsolatban.

 

Kezdődik az adás...

 

Nagyszerű,

 

Mint talán tudjátok, a kozmikus fény magasabb szintjei már egy ideje beáramlanak a Föld bolygóra, és ez az erős fény felgyorsította a Föld nagy ébredését, megteremtve a tudatosság bolygószintű evolúcióját.

 

A Plejádiak tanítása szerint a fény az információ, a sötétség pedig az információ hiánya.

Az emberiséget az elmúlt 450 000 évben sötétben tartották, minden információ nélkül, de mindez most alaposan megváltozik.

 

Ahogy a 2022-es földi év a végéhez közeledik, a galaktikus magból származó ötdimenziós gamma-sugarak folyamatosan a Föld felé sugároznak, és ezek a fénysugarak intelligens univerzális információcsomagokat hoznak a Föld felszínére.

Ezek a kozmikus sugarak ionizált részecskékből állnak, amelyek aktiválják és azonnal felerősítik minden élőlény DNS-ét.

Ezek az ionizáló sugarak semlegesítik, megtisztítják, újrakódolják, vitalizálják, átalakítják és újraépítik a DNS-t, lehetővé téve minden érző lény számára a fejlődést, és ezáltal a több fény befogadását.



 

Az ionizáló sugárzás tudományos definíciója a következő:

 

"olyan részecskékből álló sugárzás, amelyek elég mozgási energiát hordoznak ahhoz, hogy egy elektront kiszabadítsanak egy atomból. Ezek az ionizáló naprészecskék képesek átvágni az emberi atom magját, elmozdítani annak kémiai kötéseit és megváltoztatni az atomszerkezet teljes összetételét.

 

Ez azt jelenti, hogy több milliárd nukleáris reakció zajlik le a testünkben, amikor ez a fény bejut, mivel a test egy kifinomultabb szerkezetűvé alakul át.

Ez az atomi reakció a fizikai fénytestben megváltoztatja az alapvető szerkezetben lévő alapvegyületek arányát, sokkal gyorsabb rezgésforgásba hozva az embert, és örökre megszabadítva az elavult szénalapú atomkódtól.

 

Ráadásul minden alkalommal, amikor az ember a fizikai testben megkapja ezeket a kozmikus gamma-sugarakat, az egész genom átrendeződik és újraíródik, igazodva egy összetettebb és tökéletesebb kozmikus sablonhoz.

 

Amikor ezek a kozmikus fénysugarak elérik a Földet, egy nyitott, forgó, rezonancia többdimenziós csakrakapun keresztül jutnak be a testbe.

A csakrák nem-fizikai, hanem energetikai többdimenziós portálok a réteges testben, amelyek gravitációs kacsolódást képeznek a DNS-szálon, és a helyén tartják azt.

 

Ez a fény a tér és idő paraméterein túl kvantum módon halad át a csakra energiaátjárón.

Amikor ez a fény érintkezik egy alvó elsődleges DNS-szállal, megvilágítja, stimulálja, és visszakódolja természetes formájába egy új geometriai növekedési útvonalhoz, újra összekapcsolva a szálat a megfelelő kapuval.

 

Ezen a ponton a fejlett kozmikus adatok kezdenek áramlani a DNS-szálon keresztül, amelyek a központi idegrendszerbe jutnak.

A Nadiknak nevezett apró kristályos szálak trilliói optikai kábelként továbbítják ezeket a kozmikus energiákat az egész testben;

az ebben a fényben lévő információkat aztán a tudat értelmezni tudja.

 

Lépésről lépésre, sejtről sejtre haladva a Föld fiziológiai növekedésen megy keresztül a gyorsabb és könnyebb rezgéssűrűségek felé.

Ezt nevezzük testátalakulásnak.

A napenergiával működő alkímia e metaforikus folyamata atomtestünket szénalapú rácshálóból finomhangolt szilícium-kristály rendszerré alakítja át, amelyen keresztül az emberi test számítógépe a világegyetem összes információját dekódolni tudja.

 

Ráadásul ez a kristályos biokomputer sokkal hatékonyabb, mint bármelyik kvantumszámítógép.



Tíz elsődleges DNS-szál maradt szunnyadó üzemmódban.

A jó hír az, hogy ezek a szunnyadó szálak még mindig jelen vannak a fizikai testben, és újra aktiválhatók.

Ahogy egyre több és több fény áramlik a felébredt emberi energiaközpontba, ezek a szunnyadó DNS-szálak újra összekapcsolódnak, és a tudatosság szintje jelentősen megemelkedik.

 

Ahogy minden egyes új elsődleges DNS-szál aktiválódik és csatlakozik a DNS-spirálhoz, az emberi test jobban igazodik az eredetileg tökéletes emberi DNS-sablonhoz.

Sok Csillaggyermek a Földön ezekben a modern időkben már három vagy négy aktív DNS-szállal rendelkezik, és fokozatosan mutálódnak azokká az istenlényekké, akik ők valójában.

 

Az emberi fizika ezt a testátalakulást lehetetlennek tartja, mert egy sűrű fizikai tárgyat (a testet) nem lehet áthelyezni egy gyorsabban rezgő nem-fizikai birodalomba.

A fizikai és a nem-fizikai, két ellentétes dolog, mintha az olajat és a vizet kevernénk, vagy egy négyszögletes csapot tennénk egy kerek lyukba.

 

Össze lehet illeszteni, de komoly változásoknak kell bekövetkezniük ahhoz, hogy teljesen összekapcsolódva illeszkedjen. Hasonlóképpen, egy nanoszekundumra összekeverheted az olajat és a vizet, de varázslatot kell tenned, hogy végleg összekeveredjen.

 

Ami most történik, az a földi fizika törvényei szerint lehetetlen, de mivel ti a téren és időn túli többdimenziós módon dolgoztok, semmi sem lehetetlen, és az univerzum első olyan lényei között lesztek, akik a fizikai testüket nem-fizikai birodalmakba viszik!

 

Az univerzum összes nagyszerű lénye eljött ebbe a galaxisba, hogy az első sorban üljenek ennek a nagyszerű "testátalakításnak" az idején, amit ti véghezvisztek, és látni akarják, hogyan csináljátok.

 

Sokan közülük még arra is fogadtak, hogy nem fog sikerülni. Fogadjunk, hogy megleped őket ezzel a nagyszerű előadással. Minden szem rád szegeződik, és a kozmoszban sokan kíváncsiak arra, hogy mit fogsz csinálni legközelebb?

 

Köszönjük, hogy ebben az időben a Földre jöttél, és mindazt, amit az emberiségért teszel.

 

Isten éltessen,

 

Michael és a Plejádiak

  

Fordítás: Gábor Kati




Továbbá:

- Gyermekeink lelke - 1. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-1-resz-nagy-kvantum.html

- Gyermekeink lelke - 2. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-2-resz-nagy-kvantum.html

- A mi választásunk - rezgésszintek: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/10/a-mi-valasztasunk-rezgesszintek.html

- Utolsó ébresztő hívás  - Közzététel a Plejádiak Tanácsától: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/09/utolso-ebreszto-hivas-kozzetetel.html

- Hajnalhozók c. könyvből - Barbara Marciniak - és A Plejádok Fényküldöttei - Amorah Quan Yin:


- Hajnalhozók - plejádok tanításai - Földi könyvtár - 6. fejezet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/05/hajnalhozok-plejadok-tanitasai-foldi.html




- Hol van a Lelkünk eredeti otthona❓ - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2022/06/hol-van-lelkunk-eredeti-otthona.html

- Mú – Lemúria – Telos – Atlantisz: https://emf-kryon.blogspot.com/2022/06/mu-lemuria-telos-atlantisz.html

 - A kvantumevolúció megtestesítése - A felemelkedés és az emberiség jelentősége ebben a kritikus időszakban - A felismerés pillanata: https://emf-kryon.blogspot.com/2022/08/a-kvantumevolucio-megtestesitese.html

Plejádi tanítás - testátalakítás - napenergiával működtetett alkímia: https://emf-kryon.blogspot.com/2023/01/plejadi-testatalakitas-napenergiaval.html





Szeretettel,

Gábor Kati

blog oldalam: