2013. december 21., szombat

Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében - Fukushima


Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

Fukushima




Üzenetünket két részre osztjuk. Az első részben a jelenlegi káoszcsomópont kibontakozásával foglalkozunk, és a másodikban a japán fukushimai atomlétesítménnyel.

A jelenlegi káoszcsomópont kibontakozása

Az eddigi káoszcsomópontokhoz képest a jelenlegi sokkal kiszámíthatatlanabb.
Úgy látjuk, hogy ennek legfőbb oka a Nap mágneses mezejének változása. 
A jelenlegi káoszcsomópont további kiterjedése közvetlenül és igen szorosan függ össze a Nap mágneses terének közelgő átalakulásával.

Az átalakulás folyamatát képező mágneses mezők változásainak furcsasága előtt értetlenül állnak a szakértők. 
Ahogy a Nap átalakulása közben egyre dinamikusabb szakaszba ér, ideértve a mágneses pólusváltását is, arra számítunk, hogy a káoszcsomópont még nagyobbá válik. 
Minden mágneses mezőn alapuló, vagy azt használó műszaki eszközre és biológiai rendszerre hatni fognak a Nap mágneses pólusainak felcserélődésével kapcsolatos anomáliák.




Ne lepődjetek meg, ha a számítógépek, vagy a távközlési eszközök furcsaságokat művelnek. 
Biológiai lényekként rátok is folyamatosan hat a káoszcsomópont és érzékenységetektől függően tapasztalhattok kisebb-nagyobb alvászavart, érzelmi labilitást, felfogóképesség gondokat, emlékezetkiesést, vagy a szokásos tevékenységek elvégzésére való képtelenséget.

Bár korábbi üzenetünkben már beszéltünk ezekről a zavarokról, azt gondoljuk mégis, hogy egyre növekvő mértékben tapasztalhatjátok meg ezeket a jelenségeket a Nap mágneses terének egyre gyorsabb változása során, sőt a tényleges pólusváltás követő időszakban is.

Azt javasoljuk, hogy olvassátok el a ...


...című előző üzenetünket, hogy az abban átadott egyszerű módszer segítségedre lehessen a káoszcsomópont kiterjedése során fellépő hatások kezelésében.

Fukushima

A japán Fukushima atomlétesítmény felszámolásának kritikus szakaszában van. 
Az egyik sérült reaktorból radioaktív rudakat kell eltávolítani. 
Rendkívül kedvezőtlen, hogy mindez a jelenlegi káoszcsomópont kiterjedési szakaszában történik. 
De a dualitás ilyen.

Fukushima hatalmas fenyegetést jelent a teljes Csendes Óceáni Medencére, és ha nem sikerül megállítani a radioaktivitás terjedését, akkor az egész bolygóra.

A helyzet nagyon bonyolult.

2011-ben a földrengéskor három reaktorban megolvadt a fűtőmag. 
Jelenleg nem áll rendelkezésre olyan technológia, ami ilyen szintű radioaktivitás kezelésére alkalmas lenne. 

A helyzetet tovább nehezíti, hogy a három sérült magból származó radioaktív víz tárolói szivárognak és szennyezik a Csendes Óceán felé tartó földalatti vízáramlatokat 
(napi több száz köbméter sugárszennyezett víz jut az óceánba. A fordító megjegyzése.)
Úgy látjuk, hogy ennek végzetes következményei lehetnek.




Kifejezetten ennek a helyzetnek a kedvezőbb kimeneteleinek az elősegítésére szolgáló hangmeditációt adunk át, hogy segíthesd vele a természet szellemeit, az erőmű felszámolásában közreműködő emberek munkáját és serkenthesd a helyzet kezelésére szolgáló műszaki megoldások kidolgozására való inspirációk és intuíciók megjelenését. 

A meditáció azoknak szól, akik a bolygó hosszú távú szolgálatára szegődnek.

A fukushimai probléma még legalább két-három évtizedig fog különféle módokon megjelenni, hacsak nem bukkan fel eddig ismeretlen technológia a megolvadt mag és az óceánba jutó szennyezés kezelésére.

Amennyiben megszólítanak ezek a célok és rezonálnak benned a meditációbeli hangok, kérjük, csatlakozz hozzánk a bolygóméretű feladat végrehajtásában.

Ahhoz, hogy teljes mértékben hatni tudjon rád a hangmeditáció és kedvező módon legyél képes a helyzetre hatni, tiszta tudatra, nagy lelkierőre van szükséged és állhatatosnak kell bizonyulnod.
 Ez a spirituális mester elhívása végzetes időkben.

Mi is ez a három tényező?

Tiszta tudat

Tisztán kell látnod, hogy teremtő lény vagy, hogy lehetőséged és képességed a bolygó lakójaként –közösen meg kifejezetten – a folyamatok, és így az eredmények megváltoztatása. 
Ez egyaránt jelenti a szándék és az érzelmek tisztaságát. 
A gondolat és cél egyesítése koherens – pontosan beállított, összetartó - érzelemmel eredményezi a legerősebb hatást.




Nagy lelkierő

Globális energetikai szökőár roncsai között lavíroztok –úgymond.
Az eddig ismert civilizáció összeomlását láthatjátok és egy új megszületésének lehettek szemtanúi. 
Ám ilyen hatalmas változás ilyen gyors lefolyása félelmet ébreszt.
Hogy érdemben tudj részt venni a globális meditációban, és a bolygó számára ilyen módon hasznos lehess, legalább ideiglenesen felül kell emelkedned félelmeiden és az azok keltette reakcióidon. 
Nagyon magas és pontos érzelmi vibrációt kell előállítanod, hogy hatékony légy.

Állhatatosság

Mivel a fukushimai helyzet még évtizedekig el fog húzódni, ez a spirituális képességek nem rövidtávú – kampányszerű - alkalmazását jelenti. 
Arra van szükség, hogy nagyon-nagyon sokszor alkalmazd a meditációt, keresd fel a helyszínt, és tisztítsd, gyógyítsd a körülményeket, és az érintetteket. 

Az adott feladat, - vagyis a fukushimai helyzet javítása magas rezgésszintű, pontosan behangolt érzelmi, állapotban a tiszta tudat és a szándék segítségével, sokszor fogja igénybe venni figyelmedet. 

Más szavakkal kifejezve, ha már elsajátítottad a meditációt, bármikor, amikor érzed, alkalmazd, mindaddig, amíg a fukushimai helyzet teljesen megoldódik.




A meditáció

A meditációt alkotó hangok gyógyító hatású energiákat tartalmaznak a Fukushima környéki természet szellemei számára valamint a létesítmény felszámolásán dolgozóknak.
A meditáció hallgatásakor a legjobb az, ha a „cél és ok nélküli szeretet”, vagy az eksztázis, a hála, a tisztelet, a megbecsülés magas rezgésű érzelmi állapotában vagy. 

Amikor ebben a koherens érzelmi állapotban – esetleg többen is egyszerre – tartózkodsz a meditáció közben, elképzeled a kedvező eredményt, bármilyen formában is jelentkezik, vagy jelenik meg az számodra.




Ha nem tudod, hogyan lépj az eksztázis állapotába és szeretnél ezzel a fajta koherens állapottal kísérletezni, akkor javasoljuk, hogy olvasd el az...


...című korábbi üzenetünket, ahol megmutatjuk, hogyan tudod ezt előállítani.

Nem igazán lényeges, hogy melyik összefogott tudatállapotot választod, vagyis, hogy az eksztázist, a cél- és ok nélküli szeretetet, vagy a hálát, esetleg a tiszteletet választod-e.

 A meditáció hatékonyságához azonban elengedhetetlen, hogy a félelmen túlemelkedve, magas és nagyon pontos rezgést (érzelmi állapotot) állíts elő.

Azt a szándékodat tartod, hogy a fukushimai helyzet az egész bolygó számára kedvező eredménnyel megoldódik, és ehhez nem szükséges tudnod, hogy mindez milyen módon következik be.

Közösen hozzátok mozgásba a kvantum mező hatást. 
Ezeknek az energiáknak az a feladata, hogy új technikai megoldásokra sarkalljon, és, hogy a helyzettel kapcsolatos újfajta bánásmód tudjon kialakulni.

A meditáció 3’28” hosszú.

Személyes védelem

Ha a Csendes Óceán térségében laksz, javasoljuk a...


...c. üzenetünket. 
Ez egy test-lélek-szellem folyamatot mutat be, amikor magasabb tudatodat alkalmazod, hogy azzal védd meg biológiai megnyilvánulásodat, vagyis fizikai testedet.




Összegzés

Üzenetünk különleges és nagyon szükséges bolygószintű munkára és szolgálatra hív. 
Tudni fogod, hogy téged is hív-e az ilyetén Bolygóméretű Szolgálat, abból, hogy szívedben/elmédben érzed, hogy élettel, lelkesedéssel töltődsz-e fel.

Most is megismételjük a korábban elmondottakat: 

„a beavatandó útja a tudat életre való alkalmazásának művészete”. 
Az alkalmazás képességet „okoz”.

Nagyra becsüljük azokat, akik elhívást éreznek a bolygó ilyen szolgálatában való részvételre.

- A Hathorok -

2013.11.26



.
Tom gondolatai és megfigyelései

Néhány nappal azután, hogy 2011-ben, a japán földrengés során súlyosan megrongálódott a fukushimai Daichi Nukleáris Létesítmény, meditáció közben hirtelen egy magas sziklaszirten találtam magam, ahonnan átláttam a japán szigeteket.

Egy tibeti buddhista láma – Yabsong Rinpocse – ült mellém. Odamutatott és azt mondta: „Hamarosan Japánhoz hasonlóan az egész Föld szenvedni fog”.

Úgy tűnik, hogy szavai sajnálatos módon helyes jóslatnak bizonyulnak.
Sem célja, sem lehetősége ennek az üzenetnek, hogy szóljon a Fukushima-eredetű ökológiai veszélyekről. 

A krízist a hivatalos sajtó felületes, hanyag hozzáállással kezeli. 
Aki azonban valóban érdeklődik, az interneten egyre bővülő mennyiségű információra lelhet, ha a „Fukushima sugárzás”, „Fukushima magolvadás”, vagy a „Fukushima roncsmező” szavakra keres (“Fukushima radiation,” “Fukushima core meltdown,” and “Fukushima debris field”)




Javasolom, hogy használd a bölcsességed, hiszen rengeteg hamis és túlzó információ is van. A tények önmagukban is elég lesújtóak, nincs szükség alaptalan feltételezésekbe bocsátkozni. 
A tisztázás érdekében neves kutatók jelentéseit javaslom elolvasni, olyanokét, akik a nukleáris energia, a környezetvédelem, a tengeri tudományok szakérői, továbbá a járványok szakértőit, (a sugárfertőzés a rák és az ezzel kapcsolatos egyéb betegségek tudósai, mert Japánban és Észak Amerikában nő ezeknek a száma a népesség bizonyos részében). Több figyelmet fordítanék az alternatív hírforrásoknak is. 

Íme pár példa. he Huffington Post (www.huffingtonpost.com), Energy News (www.enenews.com), Simply Info (www.fukuleaks.org), The Guardian (www.theguardian.com), and Greenpeace (www.greenpeace.org)

A Fukushima Hangmeditáció háttere

Miután megkértek a Hathorok, hogy közvetítsem ezt a hangmeditációt, hogy segítsen a krízisben, megkérdeztem tőlük – én az örök kétkedő -, hogy miként kehet egyáltalán képes ez a hangmeditáció egy ekkora katasztrófát helyrehozni. 
Hiszen a fukushimai sugárzás nagyon mérgező és a legtöbb biológiai létforma számára pusztító, ideértve persze minket, embereket is, minket, akik elhelyezkedtünk az evolúciós létra – szerintem igencsak rozoga – tetején.

Elmagyarázták, hogy 

a meditáció három területre összpontosít.

Egyfelől segíti a környék természeti szellemeit. 

Másrészt támogatja azokat, akik a munka „kritikus” fázisait végzik. 

Harmadrészt inspirálja a tudomány és a technika területén tevékenykedőket, hogy új, a példátlan fukushimai feladatok megoldását lehetővé tévő módszereket fejlesszenek ki.

Érdekes módon azt állítják a Hathorok, hogy az újfajta sugárzáskezelő módszerek mellet „biológiai alapú” megoldások is lesznek, amit sejtbiológusok, valamint gombákkal és gombafélékkel foglalkozó kutatók fognak kifejleszteni.

A Hathorok szerint, ha a meditációt helyesen használjuk, a vele való munka létrehozza a kvantum mező hatást, ami képes befolyásolni a Fukushimával kapcsolatos eredményeket. Lényegében a meditációval való munka a Hathorok elnevezése szerint idővonal váltást fog eredményezni.




Ez véleményem szerint nagyon fontos információ, hiszen bemutatja az elméleti hátterét annak, hogyan lehet képes egy röpke dolog, amilyen ez a meditáció is, megváltoztatni a háromdimenziós valóságbeli körülményeket. 
Ezért elolvasásra javaslom a korábbi ...


...c. Hathor üzenetet, ha még nem tetted volna.
Azt hiszem, vannak olvasók, akik szeretnék megtudni, mi történt velem a felvétel készítése során. 
Meg fogok tenni mindent, hogy a lehető legpontosabban írjam le a történteket. 
Azonban, őszintén szólva, nehezen találom a szavakat, amik képesek kifejezni az emberiségnek ebben a kényes pillanatában átnyújtott megdöbbentő méretű energiaáramlást és kozmikus segítséget. 

Ha azonban téged nem érdekel ilyesmi, nyugodtan lépj a „Meditáció” részre.

A fény alászállása

A felvétel alapját képező hangsáv legelső hangjának közvetítésekor fizikailag éreztem, ahogy egy fehér fénytorony ereszkedik az űrből a fukushimai reaktorokra és a környékre.




A további hangok rögzítése közben a fény gyakran alakult át lila lángokká, amik értelmezésem szerint a rendkívül nehéz energetikai helyzet átalakítására tett erőfeszítést szimbolizálja. 

Tisztán éreztem a fényspektrum egyéb színeit is, főleg az aranyat, ezüstöt, kéket és bíbort, számomra azt jelezve, hogy a fény birodalmaiból rengeteg más lélek is támogatatta mindezt.

A felvétel egy adott pontján, valamivel éjfél után elborított a fájdalom, amikor a hangok elkezdtek áramlani a Mennyei Birodalmakból a fukushimai természet szellemei felé. 

Egy pillanatra egyszerűen leterített a terület szellemeitől érkező teljes kétségbeesés. Annyira, hogy abba kellet hagynom a felvételt és újra össze kellet rendezni magam, hogy megtaláljam érzelmi egyensúlyomat, hogy folytatni tudjam a közvetített hangok felvételét.

Nagyjából a felvétel harmadánál valószínűleg hallani fogsz három jól elkülönülő hangot, egyet-egyet a bal és a jobb csatorna legszélén és egyet teljesen középen. 
Ez három Magasabb Déva hangja. 

Ők az én olvasatomban nagyon magas rezgésen, a Felső Asztrál és az Éther szint határán létezők. 
Számomra ezek a hangok egyfelől hatalmas spirituális erő és állhatatosság, másfelől lágy és gyengéd együttérzés keverékét képviselik.




A meditáció

A meditáció 3’28” hosszú.

Bár a Hathorok nagyon pontosan elmagyarázták, az értelmezés pontossága érdekében felsorolom a lépéseit:

1. 

Lépj be egy koherens érzelmi állapotba, mint a tisztelet, hála, megbecsülés, oknélküli szeretet, eksztázis. 
A képességeidnek megfelelően, tudatosan lépj ezekbe az érzelmi állapotokba. 
A legegyszerűbb ilyen építő érzelem, amit a legtöbb ember szándékosan elő tud idézni az a sima tisztelet, méltatás, megbecsülés. Ha már gyakorlottabb vagy ezen a téren, összetettebb érzelmi állapotot is előállíthatsz szándékosan. 
A tisztább megértés kedvéért: csupán a megbecsülés érzése is elegendően fókuszált ahhoz, hogy sikeres legyen a meditáció. 
A Hathorok pontosan megmondják: az elme és a félelmen túlemelkedett összetartó érzelmek a siker elengedhetetlen feltételei.

2. 

Ebben az érzelmi állapotban hallgasd a hangmeditációt.

3. 

Képzeld el egy neked tetsző módon, hogy a helyzet Fukushimában az Élet számára kedvező módon megoldódik.
A gyógyulás biztos tudatában lenni nem üres várakozás, vagy hiú ábránd. 
Ez a szándék és a koherens érzelem valamint a tiszta elme ötvözete.
Az energiával feltöltött tiszta tudat az, ami életre hívja a kvantum mező hatást, ahogy ezt a Hathorok a kérdésemre elmagyarázták nekem, hogy miként képes egy ilyen meditáció valóban hatni a helyzetre.

Másképpen megfogalmazva, ahogy mi, akik az egész bolygón alkalmazzuk a meditációt, olyan energiákat hozunk majd mozgásba, amik egymással összefonódva új és pozitív eredményeket hoznak létre. 
Senki sem tudja, hogy ezek milyen formában fognak alakot ölteni. 
Ha azonban a közös erőfeszítésünk hatására a meditáció sikeres lesz, arra számítok, hogy gyakoribbá fognak válni a szerencsés véletlenek és egyre több Fukushimával kapcsolatos megoldás fog megjelenni.




Azt gyanítom, hogy világmeditációnk pontos megjelenése teljesen egyénfüggő lesz. 
Az igazán fontos az, hogy úgy csináld, ahogy neked természetes és logikus. 
Akik gyakorlottak meditáció segítségével eredményeket előállítani, tudni fogják a teendőket. 
Akiknek új az ilyenfajta meditáció, elsősorban azt javaslom, hogy helyezkedj bele és hagyd, hogy beburkoljon a kiválasztott koherens érzés. 
Ahogy hagyod jelen lenni és valóban áthat a kiválasztott rezgés, végül megjelenik egy mély intuitív érzés. 
Ez az intuíció saját szíved-elméd egy adott megjelenési formája, ami tudatni fogja veled, hogy hogyan folytasd teremtő meditációdat. 
Más szavakkal, ha elég mélyre jutottál az adott érzésben és mozgásba hozod szándékodat megoldások elképzelésére, akkor spontán módon ötletek fognak elmédben megjelenni.
A sok dolog egyike, amit igazán szeretek ebben a meditációban az az, hogy rövid és hatékony. 
Nagyon gyorsan hozza fogékony állapotba elmém és rövidsége miatt napi tevékenységembe könnyedén be tudom illeszteni.
A meditációt kedved szerinti időpontban és gyakorisággal használhatod. 
Nincs semmiféle szabály, amihez igazodnod kéne, vagy időpont, amikor csatlakoznál egy közös meditációhoz.
Fontos szem előtt tartani, hogy ez nem egy egyszeri alkalom. 
Ahhoz, hogy ez a tudatossági erőpróba sikeres legyen, sokunknak sokszor kell a világ minden táján évekig, esetleg évtizedekig meditálnunk. 
Így azoktól, akik úgy döntenek, hogy vállalják a bolygó ilyen szolgálatát, megköveteli az állandó jelenlétet. 
Ezen túl, az ilyen szintű munka eddig sokunk számára példa nélküli spirituális erőt és kitartást igényel.

Végső gondolat

„Semmilyen probléma nem oldható meg azon a tudatszinten, amelyen keletkezett.” A. Einstein.





Tom Kenyon


©Tom Kenyon 2013. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com. A Listening rész meditációi személyes meghallgatásra készültek és Tom Kenyon írásos engedélye nélkül nem lehet másolni, vagy továbbadni. Nem szabad ezeket semmilyen webhelyen közreadni, vagy közösségi média oldalon közzétenni és nemzetközi szerzői jog védelme alatt állnak. Minden felvétel, amit nem a saját honlapomon (www.tomkenyon.com) találsz az engedélyem nélkül és így törvénytelenül kerültek oda.


Fordító: © Bagi Ákos www.lelekmod.hu 2013 Minden jog fenntartva. Másolhatod, meg- és eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.




 Továbbá:



- A Szakkarai Piramis – a kvantumgép:

- A Kozmikus Szövedékkel Való Személyes Kapcsolatod!:

- Skalárháború: 

- EMF Kiegyenlítő Technika:

- A BIOELEKTROMOSSÁG TUDOMÁNYÁNAK EREDMÉNYEI – DIMENZIÓKAPUK: http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/11/a-bioelektromossag-tudomanyanak.html

- Mi is a Lélek?:

- A teremtés energiái – Kundalini - Kisfaludy György előadásai


- A harmadik szem: 

- A kézben, a talpon ... benne van az egész ember  - Térkép az egészségünkhöz  – Reflexzónák - Aura - Csakrák - Csokrok:

-A magyar szent korona igazi rejtélye!!! ♥:

-Egy galaxis kívülről nézve az "ŐS" jelkép olvasatát adja nekünk:

-Nyelvünkről a kettőskereszt összefüggéseivel:

-Különös fények a Pilisben:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/04/kulonos-fenyek-pilisben.html

-Piramisok a Pilisben?...Egyiptomban, és szerte a Földön:

-A Kárpát-medence: a magyarok Szent Grálja:

-A Teremtő Úr szeretettel teremtette meg a világot:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/05/a-teremto-ur-szeretettel-teremtette-meg.html

- A magyar szent korona igazi rejtélye!

- A magyar szent korona a női termékenység szimbóluma - Spiriteve írása:

- A BAGOLY, a BÖLCSESSÉG szimbóluma - spiriteve írása:

- A VONZÁS TÖRVÉNYE (más szemmel) - spiriteve írása:

- FOG AD ALOM - FOGADD DALOM - FOGAD ALMA - Spiriteve írása:

- Létezik VÉLETLEN? - Spiriteve írása:

- Hófehérke és a BIBLIA FÉRGES ALMÁJA - Spiriteve írása:

- A SZERENCSE TERMÉSZETE - Spiriteve írása:

- Hol van a KISKAPU? - Spiriteve írása:

- A HAGYMA üzenete - Spiriteve írása:

- A MAG-YAR NYELV – MAG NYELV – ŐS NYELV - Spiriteve írása :

-Két eltitkolt beavató csillagkép: a Kígyótartó és az Orion:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2013/07/ket-eltitkolt-beavato-csillagkep.html

- Idegen civilizációk jelenléte a Földön egykor és ma Megválaszolatlan kérdések: 

-Magyarul beszélő indiántörzsek - Móricz János kutatásai - Tayos barlang:

- A világ legmagasabban fekvő lakott települései

- Minden betegség lelki eredetű - Az emberi test a lélek térképe:
- Kisfaludy György előadásai:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/01/kisfaludy-gyorgy-eloadasai.html

- CSILLAGÁSZAT:

- DALOLÓ UNIVERZUM - REZGÉSEK – FORMÁK - HANGTERÁPIA:

Ica - a faragott kövek:

- RIGVÉDA - A TEREMTÉS:

- A REGŐSÖK ÉS A KRÓNIKÁSOK ÍGY ÍRTÁK MEG - Tarih-i Üngürüsz ősgeszta:

- HATHOR ISTENNŐ – A HATHOROK:

- Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében - 
Fénygyógyszer
Védelem és gyógymód sugárszennyezés, idegméreg, bakteriális- és vírusfertőzés esetére:






Szeretettel,

Gábor Kati


web oldalam:

blog oldalam: 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.