2018. március 22., csütörtök

Csodaszer az orosz katonáknál - Tud erről valaki valamit? - Vetom probiotikum




Csodaszer az orosz katonáknál - Tud erről valaki valamit? - Vetom probiotikum 




video:


Vetom probiotikum



VETOM 1.1 –1.23 széles spektrumú hatással bíró készítmény

A VETOM 1.1-1.23 készítményt nagyszámú vírusos és baktériumos megbetegedés megelőzésére és kezelésére alkalmazzák. Daganatos megbetegedések kezelése során a VETOM kiválóan bevált mint rehabilitációs és pótlólagos terápiás szer. Ugyanez vonatkozik az asztma, az allergiák, a cirrózis és számos autoimmun megbetegedés kezelése esetén is. Ajánlott immunhiányos állapotok korrekciójára valamint az emésztőrendszer tevékenységének javítására, a szervezet megtisztítására is.

Összetétele: 

Bacillus subtilis baktérium , mely az alfa-2 humán leukocyta interferont állítja elő).

Tulajdonságai:

Magas antagonisztikus aktivitással rendelkezik a patogén és feltételesen patogén gombákkal és baktériumokkal szemben, antivirális, proteolitikus, amilolitikus, cellulolitikus tulajdonságokkal bír
stimulálja az immunitás sejti és humorális faktorait
növeli a szervezet nem specifikus rezisztenciáját
stabilizálja az allergiás rezisztenciát
normalizálja az anyagcserét
stimulálja a regenerációs folyamatokat

Farmakológiai hatása: 

immunmoduláló, daganatellenes, antivirus, antiproliferációs, baktericid, fungicid, chlamydiaellenes.
A készítmény finom kristályos termék, mely a Bacillus Subtilis baktérium spórás alakja élő sejtjeinek mikróbás tömegét tartalmazza. A terméknek édes íze van és könnyen oldódik a vízben.

Kiszerelése:

1. 5 g, 50 g, 500 g kiszerelésű por.
2. Kapszulák - 50 db, 33 mg kiszerelés.
3 Csepp formájában 10 ml .




Hatásmechanizmusa:

A Vetom-1.1-1.23 készítmény szedése során a Bacillus subtilis baktériumok megtelepednek az emésztőrendszerben, két-öt nap leforgása alatt elszaporodnak, majd főként a vesék által glomerulus filtráció útján kiürítődnek a szervezetből. Élettevékenységük során ezek a baktériumok olyan lebontó enzimeket termelnek, melyek képesek elpusztítani a patogén mikroflórát, a daganatos megnyilvánulások alkotóelemeit valamint más hibás sejteket. Ezáltal megnövekszik a monociták és makrofágok aktivitása valamint a szervezetnek a különféle vírusos és egyéb fertőző betegségekkel szembeni ellenállóképessége, megszűnik az allergiás hajlam, helyreállnak a szövetek regenerációs folyamatai, normalizálódik az anyagcsere és stimulálódik az immunreakció.
A készítmény a beszedést követően 15-20 perc elteltével kezd hatni. Remekül összehangolódik valamennyi oltással és erősíti azok hatását.
Az ölősejtek modulációja a szer szedését követő 10 nap elteltével figyelhető meg. A baktériumok által termelt fermentumok elősegítik a növényi és állati eredetű ételek emésztését, elősegítve ezáltal a készítmény szedése során a szervezet jobb minőségű táplálását. Ugyanezek az enzimek segítik elő az emésztőrendszer falai funkcióinak helyreállását, ami lehetővé teszi, hogy a biológiailag aktív és tápláló anyagok akadálymentesen bejussanak a véráramba, ugyanakkor növelik a különféle eredetű xenobiotikumok eliminációját és detoxikálását (patogén mikroorganizmusok, peszticidek toxinjai, a szervezet sejtjei élettevékenységeinek termékei stb.).
Az emésztőrendszer falainak normális tevékenysége elősegíti számos krónikus megbetegedés megelőzését.
A bacillus subtilis baktérium, a 7092 törzs rekombinánsa élettevékenységének eredménye az emésztőrendszerben a belek mikroflórája fajtáinak normalizálódása, többek között a lakto- és bifidobaktériumoké. Jelentősen lecsökken az emésztőrendszerben a feltételezhetően patogén mikroorganizmusok mennyisége – a különféle proteus fajoké, staphylococcusoké, streptococcusoké, valamint az escherichia coli patogén törzseié.
A rosszindulatú daganatokban szenvedő betegek esetében a készítmény általános erősítő és detoxikáló szerként, valamint a szervezet daganatellenes rezisztenciájának helyreállítására szolgáló szerként alkalmazzák. Műtéteket, sugárterápia és kemoterápiát követően helyreállítja az immunitást, kezelés közben és után csökkenti a toxikus megnyilvánulásokat.
A máj A, B és C típusú krónikus hepatitisszel járó metasztatikus sérülése, cirrózis esetén hepato-protektív hatással bír.
Normalizálja a vérben a bilirubin, transzaminázok és más enzimek szintjét, növeli az étvágyat és A, B és C típusú vírusos hepatitisz esetén a szervezet általános tónusát.
A szokásos kezelés időtartama 1,5-2-szeresére lecsökken, a betegség kevésbé súlyos formában folyik le.
A készítménnyel történő kezelés során nem figyelhetőek meg kísérőbetegségek és -elváltozások.

A VETOM 1.1 szedésének általános szabályai és adagolása:

A termék alkalmazása esetén a gyógyulás gyorsasága a megbetegedés jellegétől, stádiumától és a szer adagolásának helyességétől függ.
Egyszeri adag szabványos dózisa felnőtteknek – 1 kapszula vagy 1 csapott teáskanálnyi por vagy 1 csepp .
Gyerekeknek a felnőtt dózisok fele .
A kezelés időtartama 10-14 nap. Napi – 5-7adag -dózis .
A kezelés (súlyos eseteket kivéve) nem haladhatja meg a 10-14 napot!
A kezelések között feltétlenül minimum 20 napos szüneteket kell tartani (hogy a szervezet immunrendszere magától beinduljon).
Az elérhető gyógyászati hatás a szabványos adagolás esetén történő szedéstől függ: minél gyakrabban szedik a készítményt, annál erősebb a hatása. • A készítmény még többszöri túladagolás esetén sem vált ki negatív hatást; nincs rákkeltő, mutagén, allergizáló, embriótoxikus, teratogén tulajdonsága.
A maximális hatás az evés előtti egy órával történő bevétel esetén nyilvánul meg.
Megengedett a szer bevétele forralt vízzel, meleg teával, kávéval, tejjel. Megengedett a VETOM bevitele nem feloldva, vízzel leöblítve.
A kezelés idején ajánlott alkohol és erősen fűszeres ételek fogyasztásának mellőzése.
A szer leghatékonyabb alkalmazása – profilaktikai célokból. A rendszeres profilaktikai kezelések feltöltik a szervezetet hasznos baktériumokkal, ami nem érhető el más készítményekkel.
Daganatos betegek esetén az alapvető gyógyászati hatás a rendszeres szedés megkezdését követően 10 nappal érezhető. Ez azzal áll összefüggésben, hogy a 10-ik napot követően sokszorosára növekszik a vérben az Nk ölősejtek koncentrációja. Az egészséges emberek esetében ez a jelenség autoimmun reakciót válthat ki. A daganatos betegeknél – erős gyógyhatást.
(CSEPP VAGY KAPSZULA) • Cukorbetegek esetében oda kell figyelni a szedés gyakoriságának megválasztásakor – elsőleg lehetően csak egy dózist szedjenek be.( CSEPP VAGY KAPSZULA) Ha 1-2 óra elteltével nem éreznek nemkívánatos hatást, be lehet venni a következő adagot, s így folytatni tovább. Ez azzal magyarázandó, hogy a 7092 B törzsű Bacillus subtilis alapú készítmények kezdeti hatása jelentősen lecsökkenti a vár cukorszintjét, ami kómás állapotba hozhatja a beteget. A 10 napos kúrát követően 7048 B törzsű Bacillus subtilis és 7038 B törzsű Bacillus licheniformis tartalmú szerek szedése ajánlott. A szedés gyakoriságát a megérzésekre és a vércukorszint csökkenésének mértékéhez kell beállítani. Az utóbbi két törzs közül a maximális gyógyhatást a 7038 B törzsű Bacillus licheniformis fejti ki. A mikroorganizmusoknak a szervezetbe történő bevitele módja jelentős szereppel bír a maximális terápiás hatás elérésében. A kereskedelemben lévő készítmények formái a baktériumoknak a szervezetbe tőrténő alábbi beviteli formáját biztosítják:
- perorálisan (porok és kapszulák);
- rektálisan (a folyékony formájú készítmények beöntéssel történő bevitele maximális gyógyászati hatást biztosít a szernek a végbélbe 10 cm mélyen történő beöntése esetén). A procedúrához 14. sz. uretrális katéter, orvosi fecskendő (min. 5 ml), 100 ml fiziológiai oldat szükséges gumidugóval ellátott edényben. Fecskendő segítségével a szert tartalmazó penicillin flakon (10 ml) tartalmát átvittük 100 ml fiziológiai oldatba. Ennek eredményeként 110 ml felhasználásra kész oldatot kaptunk. A továbbiakban egy min. 15 ml-es fecskendő segítségével ki kell szívni 15 ml oldatot, majd fel kell szívni még 3 ml levegőt, a tű helyett a csatlakozó mentén elvágott katétert kell csatlakoztatni. Jobb oldalra kell lefeküdni. A bal lábat felhúzni a mellkashoz és a katétert 10 cm mélyen a végbélbe vezetni. A folyadékkal telt fecskendőt függőleges helyzetbe hozni és tartalmát a levegővel együtt a végbélbe vezetni.
A szer befecskendezését követően minimum 15 percig a jobb oldalon kell feküdni.
- a sérült bőrfelület kezelése során a fentebb említett mikroorganizmusokat tartalmazó kenőcsöt vékony rétegben kell felvinni; a gyógyhatás az alkalmazás számától függ;
- a bőrfelület mikrobaközösségei összetételének normalizálása céljából folyékony adalékokkal feltöltött fürdő javallott (10 ml 7048 B törzsű Bacillus subtilis és 7038 B törzsű Bacillus licheniformis készítmény az adott fürdőre);
- a haj erősítése és növekedésének stimulációja céljából javallott hajmosás után 7048 B törzsű Bacillus subtilis és 7038 B törzsű Bacillus licheniformis készítménnyel való leöblítés (megengedett ezek higítással történő 10 000-szeres alkalmazása); hatása azzal magyarázandó, hogy a hajzat minősége egyenes arányban áll a fejbőr mikrobaközösségeinek összetételével, annak folyékony készítményekkel történő kezelése megfelelővé teszi azt a természetes állapottal;
- az aranyér megelőzése és kezelése során rendszeres kezelés szükséges – az egészségesek számára elegendő havi egy alkalom, az adott betegségben szenvedők esetén – minél gyakrabban, annál jobb a gyógyhatás;
- candidiasis, a hüvely és a méhnyak eróziójának kezelése esetén – a kezelés gélalakú illetve folyékony állapotú készítményekkel javallott.

A megfigyelések eredménye:

az készítménynek a tavaszi és az őszi időszakban megelőzés célú való alkalmazása esetén a vírusos és fertőző megbetegedések teljesen eltűnnek.
a VETOM-1.1 és VETOM 3 készítménnyel történő kezeléssel párhuzamosan, azok szünetében növényi kivonatok fogyasztása javallott. Beteg máj – vizelethajtó, bélrendszer - bélkoktél, tüdő - mellkasi, vesék - veseelégtelenségre stb. Mindez elősegíti az ezen szervekben felgyülemlett toxinoknak és salakanyagoknak a szervezetből való kiürítését. Ezáltal a gyógyhatás is fokozódik.

Figyelem!

Ha túrára, a nyaralóba indulnak, főként ha néhány napra, vigyenek magukkal VETOM 1.1 készítményt. Ennek segítségével megvédhetik magukat és útitársaikat az ételmérgezésektől, kullancscsípés esetén, amikor nincs lehetőség orvosi beavatkozásra, ezekben az esetekben VETOM 1.1 készítményt óránként 1 kávéskanálnyi sokkterápiás adagban kell bevenni.

Mellékhatások:

A készítmény szedése során lehetséges a szervezet sérült térségében fájdalomérzet kialakulása. A dysbacterioses egyes megnyilvánulásai esetén az elején erős hasmenés illetve magas gázkibocsájtás tapasztalható. A szer szedését követően jelentősen lecsökken az alkoholos lerészegedés foka és gyorsasága. A kilélegzett levegőben található etilalkohol koncentrációja mintegy 200-szorosára lecsökken a VETOM szert nem szedő emberekéhez képest.

Ellenjavallatok:

A szer szedése nem javallott cukorbetegség esetén.(nekik csepp formájában ) Ellenjavallatként szolgál csupán a hatóanyag elleni egyéni intolerancia. Ezt a Bacillus subtitis elleni allergia fejezi ki. Ez a fajta megbetegedés igen ritka és kiütések formájában nyilvánul meg. Ilyen esetben abba kell hagyni a készítmény szedését. A kiütések pár nap alatt eltűnnek.

Egyéb szerekkel való kölcsönhatása:

Nem javallott a készítmény szedése antibakteriális – szulfanilamid – szerekkel együtt.
A készítménynek antibiotikumokkal együttes alkalmazása, beleértve a daganatellenes antibiotikumokat (doxorubicin, bleomicin, mitomicin és mások) nem jár gyógyászati hatással, mivel az antibiotikumok semlegesítik a szer hatását. A kanamycin kivételével.
Erősíti egyes kemoterápiás szerek – antimetabolitok hatását (fluorouracil, Tomudex, Xeloda), csökkentve azok toxikus és immunodepresszív hatását.
A termékhez nincs hozzászokás
Újszülött gyermekek számára nem káros

Megelőző kezelés:

Megelőzés céljából a VETOM gyógyászati készítmény szedése 5-7 napig (egy kezelés) javallott napi 1-2 szabványadag formájában (reggel és éjszakára). A megelőző kezelések közötti szüneteltetés legkevesebb 1-1,5 hónap legyen. A megelőző kezelés szabványos formája egészséges emberek esetén: évi négy ötnapos kezelés. Az első – február elején, a második – március közepén, a harmadik – augusztus közepén, a negyedik – szeptember végén.
A VETOM 1.1 adagolása ez esetben - napi 1-2 szabványadag (reggel és éjszakára), az ember testsúlyától függően. Napi 2-3 szabványadagot fogyasztanak azok, akik testsúlya meghaladja a 80 kg-ot.
Ez lehetővé teszi a VETOM készítmény fogyasztói számára, hogy javítsák közérzetüket, megszüntessék a „fáradtságszindrómát”, növeljék munkaképességüket és jelentősen csökkentsék a szezonális diszbakteriózis kialakulásának kockázatát, melyek kicsúcsosodása épp ezekre az időszakokra esik.

Gyógyászati kezelés:

A VETOM gyógytermék fogyasztásának adagolása a szervezet tűrőképességétől függ.
Az első kezelés a megelőző kúra szerint történik, azaz a gyógytermék szedése 5-7 napon keresztül 1-2 szabványadag mennyiségben javallott (reggel és éjszakára).
Ha ez idő alatt az ember valamilyen változást tapasztal általános állapotában és közérzetében, avagy régebbi krónikus megbetegedése súlyosbodása illetve egyéb nemkívánt szimptómák lépnek fel, azt jelenti, hogy a szer „működik” és aktivizálódott a betegségek elleni immunrendszer. Ez esetben a termék szedése a fentebb említett első kurzus alapján történjék (maximum 7 napig), ezután egy 6 napos szünetet kell tartani.
A szer alkalmazásának második kezelése 6 hetet követően kezdődik: 1 kávéskanállal az étkezések között. Az első 2 napon napi 4-6 alkalommal, a következő 2 napban napi 4 alkalommal, a többi napon a kezelés végeztéig (maximum 10 napig) – napi 2 alkalommal (reggel és éjszakára).
A javallott kezelések azok számára lettek meghatározva, akiknél csak megjelentek a betegségek jelei, s még nem állandósultak (rosszabb esetben annak dekompenzációja esetén).
Ha az első kezelés időszakában az illető nem érez változást állapotában, viszont a betegség jelen van, ez arról tanúskodik, hogy az elkövetkezendő kúra során meg kell emelni a szer adagját, avagy más készítményeket kell alkalmazni.
Minden esetben javallott a kezelés megismétlése az alábbiak szerint: az első 2 napon – napi 4-6 alkalommal, a következő 2 napon – napi 3-4 alkalommal, a többi napon a kezelés végeztéig (maximum 10 napig) napi 2 alkalommal (reggel és éjszakára). Ha ezúttal sincs pozitív eredmény, át kell térni más gyógyszerre.

A termék szavatossági ideje:

2 év. Nincs szükség különös tárolásra. Nem veszíti el tulajdonságait a csomagolás felbontását követően sem.
Azon megbetegedések felsorolása, melyek esetében a VETOM 1.1 készítmény szedése pozitív eredménnyel járt.
Krónikus „fáradtságszindróma”
Osteomyelitis, arthritis, arthrosis
Fölös testsúly
Cukorbetegség
A készítmény szedése antibiotikumos kezelés, műtétek után javallott
Allergia, asztma
Májcirrózis
Autoimmun betegségek, Sclerosis multiplex, Myasthenia gravis

Daganatos megbetegedések:

A vér B-sejtes és T-sejtes daganatos betegségei: leukémia limfómák, B-sejtes krónikus limfoid leukémia
Myeloma multiplex
Thrombocytopenia: esszenciális trombocitémia és másodlagos trombocitózis
Szolid tumorok: karcinóma (keratoacanthoma), gliomák
Rosszindulatú melanómák
Hematopoietikus neoplasia
Hajas-sejtes leukózis
Krónikus mieloid leukémia
A bőr rosszindulatú T-sejt-sejt limfómája: granulosarcoid, elsődleges reticulosis
Hypernephroma
A bőr bazális sejtes, laphámrákos megbetegedésekor;
Egyedi és HIV-fertőzéssel járó Kaposi-szarkóma
Egyszerű, nemiszervi és lapos fiatalkorú szemölcsök
Fej-, nyak és agydaganatok
Petefészek-, méhnyak-, emlőrák
Lokális és áttétes mastopathya; Mióma, fibromióma
Húgyhólyag-, vese-, végbélrák
Tüdőrák
Gége papillomatosis
Rosszindulatú melanóma.
Sugárbetegség
Nőgyógyászati megbetegedések
A bőr és a lágy szövetek helyi elsődleges-gennyes-gyulladásos folyamatai:
Impetigo, Cellulitis, Folliculitis, Kelések, Carbuncles, Hydradenitis (hidradenitis), Faringitisz
Torokfájás, rhinitis
Körömgomba, para- és végbéltályog
Phlegmone, Pyoderma
Különféle bőrgyulladás. Diatézis.
Szervi staphylococcus fertőzések: heveny és krónikus gennyes otitis (többek között rosszindulatú), conjunctivitis, paraproctitis, peritonitis, bélhurut, colitis, pyelonephritis, pyelitis, urethritis, cystitis, salpingoophoritis, osteomyelitis, omphalitis, panaritiums stb.

Vírusos és fertőző betegségek:

Heveny és krónikus vírusos A, B, C, D (delte) hepatitis. Krónikus hepatitis esetén a termék alkalmazható kiegészítő szerként;
HPV-fertőzés (genitális szemölcsök, fiatalkori gége papillomatosis, szemölcsök stb.);
Különböző lokalizáltságú herpeszes fertőzés (vírusos keratokonjunctivitis és keratitis, keratouveitis, genitális, szájüregi herpesz, övsömör stb.); Ppestis
Citomegalovírusos fertőzések
Akut légúti vírusfertőzés, légúti fertőzések (felső légúti megbetegedések), influenza (rhino-, koronavírusos fertőzés, influenza és parainfluenza vírusai) Hurutok, rhinotracheitisz
Kórházi kezelésre szoruló légúti megbetegedések (bronchitis és bronchopneumónia)
Ozena avagy krónikus atrophiás fetid rhinitis; rinoskleroma – a légutak krónikus granulomatozus megbetegedése:
AIDS
A szert olyan immunhiányos állapotok korrekciójára is használják, melyek nem HIV-fertőzés következtében jöttek létre.
Immunodepresszánsok alkalmazása következtében szervátültetések során bekövetkező vírusos szövődmények
Szubakut szklerotizáló panencephalitis
Citomegalovírusos fertőzés
Encephalitis (kullancsos) Endokarditisz
Különböző etiológiájú meningitis
Tüdőgyulladás
Fertőzéses toxikózis
Veszettség
Gyermeki fertőzések (kanyaró, járványos pariotitis)
Újszülöttek gennyes-szeptikus megbetegedései
Égési sérülések fertőzése
A vesék és a húgyútak sérülése és fertőzése (akut pyelonephritis, krónikus prosztatagyulladás súlyosbodása).
Gyermekek és felnőttek urológiai és szeptikus megbetegedései:v Ehsherihioza: cisztitisz, pyelitis, cholecystitis, melyeket olykor colibacilláris szepszis követ Különféle bakteriális megbetegedések (chlamydia, légióbetegség, rickettsiosis) Candidiasis: orofaringeális (cheilitis, gingivitis, perleches, glossitis, stomatitis, faringitisz); nyelőcső-candidiasis (szövődmények - vérzés, strictura); gyomor candidiasis: diffúz (specifikus erőziós gastriris fibrinosa), fokális (gyomorfekély esetén másodlagos); bél candidiasis: invazív diffúz, fokális (nyombélfekély, fekélyes colitis esetén másodlagos), nem-invazív (Candida nagyságrendi növekedése a bélrendszerben); anorectalis candida: a végbél invazív candidiasisa; perianális candida dermatitis: felszíni candidiasis: candida intertrigo; pelenkadermatitis;
v paronychia és onychia: mucocutan candidiasis; orális candidiasis (szájpenész); vulvovaginális candidiasis: candida balanitis; krónikus mucocutan candidiasis: disszeminált candidiasis (candida szepszis, szisztémás candidiasis); candida endocarditis: pseudomycelium kórokozókat tartalmazó infiltrátumok kifejlődésével járó tüdősérülések; candida septicemia: szemsérülések: candida retinitis és candida panophthalmitis;

gyomor-bélrendszeri betegségek:

hasmenéses tünetek (kokcidiózis, colibacteriosis, Lyme-kór),
gastroenteritis (a gyomor és a vékonybél nyálkahártyájának gyulladása), szalmonellás bélhurut (a vékonybél fertőzése); hastífusz és paratífusz, bacteremia (septicemia) idült bélgyulladás (a vékonybél falának gyulladása),
colitis (a vastagbél nyálkahártyájának hevegy avagy akut gyulladása),
vérhas (a vastagbél gyulladásos megbetegedése)
akut bélfertőzések (mérgezések, hasmenés). A legtöbb esetben a megbetegedést gyomorhurut, bélhurut, vastagbélgyulladás vagy azok kombinációjának kialakulása okozza; mérgezés;
gyomor- és nyombélfekély
Crohn és Colitis Ulcerosa yersiniosis – fertőző megbetegedés, mely hasmenés, bélhurut, ál vakbélgyulladás, ileitisz, erythema nodosum és (olykor) septicemia avagy akut arthritis kialakulásával jár: - bakteriális dizentéria vagy shigellosis szorulások a bélrendszer mikroflórájának korrekciója, helyreállítása és megőrzése dysbacteriosis esetén

Lényegében a VETOM 1.1 alkalmazható bármilyen megbetegedés esetén, mivel súlyos problémák megoldására alkalmas –a mikroflóra helyreállítása és az immunrendszer tevékenységének optimizálása.

A szer szedése javallott még a feltételezhetően egészségesek számára is, ugyanis immunhiány és emésztőrendszeri diszbakteriózis nélküli emberrel manapság gyakorlatilag nem találkozunk. Az ilyenfajta baktériumokkal való rendszeres kapcsolat már természetes számunkra, mivel azok az evolúció összes szakaszában meg voltak találhatóak a vízben, a talajban, az élelmiszerekben stb.


Forrás:







Továbbá:



Gyógyító növényeink 1./a rész: 



- Gyógyító növényeink 4. rész:


- Gyógynövények alkalmazása, gyűjtése: 


- Vegyes kultúrák. Kedvező hatású szomszéd növények: 

- Kertészeti naptár - Zöldségeskert - Vetés - Növények társítása: 

- Praktikusan az otthonunkban – kiskertünkben:



- Vegyszermentes tartósítás - Öreganyáink fortélyai: 


- Paradicsomültetés, paradicsomtermesztés, palántázás: 




- SZABÓ GYÖRGY BÜKKSZENTKERESZTI FÜVESEMBER TANÁCSAI: 

- Csicsóka – a jótékony szénhidrát: 

- A Hársvirág gyógyító növényünk külön fejezetet igényel:

- Egzotikus gyümölcsök — Trópusi gyümölcsök:

- A mediterrán őshonos fája – az Oliva:

- Eltitkolt orvosság: az ezüstkolloid:

- A nyírfa mágikus ereje, mely önálló fejezetet igényel!:



- A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?:

- Dió - a csudajó, mely önálló fejezetet igényel: 

- Szúnyogcsípés ellen a hagymától a banánhéjig: 


- ALOE VERA - a csodanövény:

- Gyermekláncfű - Pongyolapitypang:

- A BÁRSONYVIRÁG (BÜDÖSKE) ELŰZI A KÁRTEVŐKET KERTÜNKBŐL:






- GYÖMBÉR - A MINDENT TUDÓ GYÓGYNÖVÉNY:


- A SZERVÓRA:

- A VÍZ ÜZENETE - A REZGÉSEK HATÁSA A VÍZRE:

- Gyógyító kéztartások - Mudrák:

- AZ AROMATERÁPIA - ILLÓOLAJOK:

- SÁFRÁNY - A FŰSZEREK KIRÁLYA - A KIRÁLYOK FŰSZERE:

A magyarság ősi gyógymódjai és vallása:

- A magyarság ősi és új gyógymódjai:


Faszén - Aktív szén:

- FŰSZERNÖVÉNYEINK:

- Körömvirág:

- A LEVENDULA:

- AZ AROMATERÁPIA - ILLÓOLAJOK:

- SÁFRÁNY - A FŰSZEREK KIRÁLYA - A KIRÁLYOK FŰSZERE:

- Természetes kozmetikumok: 





KÁPOSZTA - Kovászos uborka:







- ALMA - ALMAECET:










- A kínai egészségmegőrzés fegyvere - a fésű:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2017/04/a-kinai-egeszsegmegorzes-fegyvere-fesu.html

- A Tiszta Só jelentősége:

- Házi sajtok készítése és tejsavó felhasználási ötletek:

- A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?:


- Petróleummal is lehet gyógyítani a rákot - 10 jó tanács Gyuri bácsitól:


- HULDA CLARK ASSZONY TÖBB ÉVTIZEDE ISMERTE A RÁK GYÓGYÍTÁSÁNAK TITKÁT, MIÉRT NEM HALLGATOTT RÁ SENKI?:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2016/09/hulda-clark-asszony-tobb-evtizede.html



- 10 ezer év után újra ősi búzafajtát termesztenek Magyarországon - az alakor:

- ÖSSZEFOGLALÓ – RENDSZEREZŐ - GYÓGYÍTÓ NÖVÉNYEINK - ÉS EGYÉB GYÓGYMÓDOK: 


- Csodaszer az orosz katonáknál - Tud erről valaki valamit? - Vetom probiotikum:
http://emf-kryon.blogspot.hu/2018/03/csodaszer-az-orosz-katonaknal-tud-errol.html








Szeretettel,

Gábor Kati


web oldalam:

blog oldalam: 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.