2021. november 12., péntek

Gyermekeink lelke 2. rész - A nagy kvantum átmenet

  

Gyermekeink lelke 2. rész - A nagy kvantum átmenet(Multidimenzionalis energia struktúrák)

 

Ez egy egyedülálló dokumentum mindannyiunk számára. Különösen a leendő anyáknak, és azoknak, akik nem akarnak anyák lenni!

 

-Fontos-e, hogy milyen módon történt a fogantatás? Mesterséges (IVF) vagy természetes úton?

Minden a magzat felépítésén múlik. Ha a Lélek magja erős és kialakult, akkor nincs különbség. Ha a szerkezete instabil, akkor az IVF még jobban destabilizálhatja. Több figyelmet kell majd fordítania a babára. Ha az anya tudatos, akkor ez alapvetően nem adhat okot az aggodalomra.

 

-Befolyásoló-e a baba születésének módja, természetes szülés vagy császármetszés? Hogyan szeretnél megszületni, Alice?

Nagyjából nem érdekel, az én esetemben ez nem befolyásol semmit. Más gyermekek esetében minden az energiaszerkezet kezdeti stabilitásától függ, plusz az új élmény iránti vágytól. A születési trauma lehet bizonyos programok lezárása is, amelyeket az újszülött nem akar a fizikai síkon feldolgozni.

 

-A magasabb erők tesztet adnak az inkarnáció előtt?

Igen, ez előfordul. Az inkarnáció előtt át kell esni egy alkalmassági teszten, hogy a lény nem lesz-e romboló hatással önmagára és másokra.

Hagyományos értelemben véve, berepülsz, és letapogatnak, kiolvassák az információidat, felajánlanak neked több helyzetet, és figyelik a reakciódat. Ugyanakkor ki tudják kapcsolni a megértést, hogy most vizsgázol, még akkor is, ha ez csak egy szimuláció. 

Ha destruktív reakciókat mutatsz, nem biztos, hogy megengedik. Elküldenek a mag újrarendeződésére, ha kifejezetten a Földre akarsz menni, vagy felajánlanak neked néhány tulajdonságot és képességet, hogy pecsételd le, hogy blokkold azt. Vagy sűrűbb rétegekbe, világokba, dimenziókba küldenek, ahol nem tudsz mindent elpusztítani.

 

-Ha lehetséges lenne üzenetet hagyni magadról, például egy kép formájában, mit szeretnél rajta ábrázolni, ami fontos számodra?

Rajzolnék egy képet a többdimenziós energiastruktúráimról. Ebben a szakaszban ez elég lesz, a többi majd kiderül, ahogy érlelődöm.-

 

-Mi a különbség a kollektív tudatosságban való létezés és az itt, a Földön való létezés között?

Képzeld el, hogy úszol az óceánban, ahogy tetszik - a vízen, a víz alatt, belélegezheted, átrepülhetsz a hullámok felett, érezheted őket, és egyesülhetsz az óceán tudatosságával és adatbázisával, az összes világgal...

És most belekerültél egy hordó vízbe, ahol összebújtál, összepréselődtél, és nincs visszaút. Hatalmas erőfeszítést és időt kell fordítanod, hogy információhoz juss. Általában értelmetlennek és nagyon vadnak érzed.

A kapcsolat az óceánnal az én esetemben elsődlegesen megmarad, nem annyira, mint máskor, de elég stabilan. Ahogy az elmém növekszik, úgy lesz kapcsolat az óceánnal, és akkor valószínűleg a kapcsolat egy időre megszűnik, hogy könnyebb legyen az alkalmazkodásom. De a kapcsolat nem fog teljesen megszakadni, mint a régi genotípusomban, az előző életemben.

Ha anyukámnak kérdéseket kell feltennie, vagy meg kell nyitnia az információs csatornát, az néha nehéz lehet a fizikai teste számára, mert nagyon nagy információcsomagok érkezhetnek. Nekem sokkal könnyebb, nem kell ki- és bekapcsolnom a csatornát.

 

-Amikor az édesanyád hasában vagy, érzel fájdalmat, örömöt, szomorúságot és más érzelmeket? Ezek a te érzéseid vagy az anyukádé?

Én mind magamban, mind az anyukámon keresztül érzek. Például az energiaegyensúly érzését - ránézek az egyensúlytalanságra, és feldúlt leszek.

De az én érzelmeim mások, sokkal többdimenziósabbak. Bennem nincs vágyakozás a kollektív tudatosság után. Gyakran és szabadon megyek oda. A vágyakozás akkor nyilvánulhat meg, ha a felfelé vezető utat lezárják, hogy a gyerekagyam ne égjen ki a beérkező információk sűrűségétől.

 


-Nem érzi feszesnek a mama pocakjában? Hideget vagy meleget érzel ott?

Ha nem lenne feszes, akkor nem rúgnék. 😊 Hideget és meleget érzek, igen.

Én is érzek mindent anyu érzékszervével. Ha fázom, nem tudom, hogy én fázom-e vagy ő.

Ugyanez a helyzet az érzelmekkel - nem mindig egyértelmű, hogy melyikünk éli meg őket.

Állandóan meg kell állni és elemezni.

 

-Mit mond azoknak a kismamáknak, akik önként beoltják magukat a vírus ellen?

Minden a körülményektől függ. Ha önként teszik, akkor ez az ő döntésük. Ha nyomás alatt teszik, akkor a babának kell védelmet kiépítenie, a következményeket eltüntetnie, és le kell őket nivellálnia.

Az oltással nincs semmi baj, ha valaki tudja, hogyan kell vele dolgozni, és ha van elég erőforrás, szándék a benne lévő romboló elemek semlegesítésére. Mindenesetre a tudatosság és a szándék megteszi a magáét.

 

-Milyen tudatossági sejtek vannak jelen benned, Alice?

A magom nagy része nagyon különböző világokból származó manók és sárkányok aspektusaiból áll. Sok forma nélküli energiafaj van, a tudatosság kollektív óceánjai tiszta energia-információból állnak.

A Földön még analógja sincs annak, hogy mik ezek a civilizációk. Nem tudom, hogyan írjam le őket. Úgy néznek ki, mint a többdimenziós geometriai alakzatok, szimbólumok... Nincsenek olyan földi fogalmak, amelyek le tudnák fordítani e világ szavaira. Itt már régóta nem léteznek ilyen lények, vagy nagyon megváltoztak.

 

-Mit szeretnél megváltoztatni a világunkban?

Szeretném harmonizálni az energiák egyensúlyát - bármilyen irányban vagy tevékenységben, bármilyen lényekkel.

 

-A lélek választja meg, hogyan születik - a szülőházban, vízben, császármetszéssel, a szülők otthonában?

Megpróbálhatom közvetíteni a kívánságaimat, de a végső választás még mindig a szülők szabad akaratától függ. Nem mindenki hallja meg.

 

-Volt más szülői lehetőséged is?

Elméletileg igen, de anyukám volt az elsődleges. Ha nem lett volna annyi tapasztalata annyi inkarnációban, aligha fordultam volna hozzá. Az ő csoportjának fő magjával már sokszor kereszteztem az utamat, úgyhogy párban megyünk.

 

-Vannak bizonyos referenciapontok, azaz események, emberek, jelenségek, amelyek mindenképpen megtörténnek veled?

Én öt-nyolc ilyen pontot látok, a többi változó, például egy találkozás bizonyos emberekkel. A pontok nem mereven rögzítettek, ide-oda mozoghatnak az idővonalon.

Az emberek hajlandóságától függően a találkozó helyszínei és időpontjai eltolódhatnak. Ezek standard események, amelyek mindenkivel megtörténnek ezen a világon.

 

-A még meg nem született gyermekek beszélnek egymással? Például amikor két terhes anya egymás mellett áll a buszmegállóban vagy az orvosi rendelésen?

Ez nem beszélgetés, hanem energiainformációk cseréje a finom mezőkön keresztül. A fő kapcsolatomat a Felsőbb Síkokkal, az Őrzőkkel tartom. Van egy egész tudományos közösség, ahová új kódokért járok.

Nemrégiben volt alkalmam olyan felnőttekkel kommunikálni, akik tisztánlátással és tisztánhallással rendelkeznek, és képesek válaszolni nekem a Szubtilis/finom vagy fizikai síkon.

 

-Van-e örömérzeted és várakozásod a megtestesülés előtt?

Nincs erős, túláradó és örömteli várakozás vagy eufória. Érdekel, de megértem, hogy sok munkám van még hátra. Ez kellemes várakozás. 

-Milyen élményekben nem szabadna a szülőket megakadályozni? Milyen támogatást vársz a szüleidtől?

A legfontosabb, hogy ne akadályozzanak, csak mutassanak meg különböző fejlődési lehetőségeket és irányokat, és akkor majd én magam választok.

Már kiskoromtól kezdve meg kell mutatni, hogyan és mi hogyan működik itt, válaszolni kell a kérdéseimre, hozzáférést kell adni az információkhoz, nem szabad semmit visszatartani, beszélni kell még a szüleim számára kényelmetlen témákról is.

Hogy ne erőltessenek rám semmit. Legyenek velem barátságosak, hogy ne féljek segítséget és tanácsot kérni. Tanítson felelősségre, adjon tanácsokat, de a végső döntést én magam hozzam meg, és ezért a döntésért én leszek a felelős.

 

-Hogyan neveljünk új gyerekeket? A régi módszerek reménytelenek. Ezek a gyerekek mások, senki sem tudja, hogyan neveljük őket...

Nem kell úgy kezelni a gyermeket, mint egy csecsemőt.

Az ilyen gyerekek elkényeztetése zavaró és irritáló lehet számukra.

Nagyon erős, egész lények érkeznek most a Földre, akik gyakran bölcsebbek és tapasztaltabbak, mint a szüleik.

Több kommunikációra van szükség a szív, a Szikra, a telepátia, az intuíció szintjén.

A mai anyukák már a terhesség alatt megkapják ezeket a képességeket, és a szülés után továbbfejlesztik őket. Ez nem paranoia. Ez egy megérzés, hogy még egyszer ellenőrizni kell a babát. Most a gyerek jól van, és tíz perc múlva, ha érzi, fel kell jönnie.

Nagyon fontos érezni és megérteni, hogy a gyermek mit akar közvetíteni, mire van szüksége. Figyeljen a szavakra és a beszéd és a kommunikáció tisztaságára. A sokoldalú fejlesztés szükséges a gyermek érdeklődésének és választásának megértéséhez.

 

-Számít-e neked, hogy anya könyvet olvas, vagy csak ül a természetben?

Szeretem, ha csend van körülöttem. Ha ő jól érzi magát, én is jól érzem magam. Ha akarok vagy nem akarok valamit, azt tudatom vele. Ez egy szimbiózis.

Szeretem, amikor felébred, és elkezdi elemezni, hogy mit akar vagy nem akar csinálni, hogyan, milyen sorrendben, a házimunkát végezve, vagy sétálni, vagy dolgozni, vagy enni. 

Jó érzéssel tölt el, hogy amikor elemez, megérti, mi az övé és mi az enyém. Vannak dolgok, amiket meg kell csinálni, például a munkát, és én nem akarom. Elkezdődik köztünk az alkudozás, és megegyezünk, hogy most anyukám megteszi, amire szüksége van, és utána mi megcsináljuk, amit én akarok.

A gyerekek mindenesetre megmondják a szüleiknek, hogy hogyan lehet velük a legjobban együttműködni. Ez minden gyerekre vonatkozik. Folyamatosan kommunikálnak az anyukájukkal és az apukájukkal érzéseken, egészségi állapotukon, telepátián keresztül, és néha még kisebb incidenseket is képesek létrehozni, például kiütni a készülékeket.

Most minden ember fokozatosan felébred és felfedezi a képességeket, csatornákat a Szubtilis Tervekkel, amelyeken keresztül a szülők megkapják a szükséges információkat és tippeket.

 


-A Down-szindrómás gyerekekről, mi ez a jelenség? Ez egy első megtestesülés az emberben, vagy egy még nem teljesen kibontakozott program, vagy mi? Miért van szüksége a léleknek egy ilyen inkarnációra?

Egyeseknél a genetika, másoknál a karma, vagy a testbe való alulintegrálódás, vagy külső hatás.

Ugyanez a helyzet az autizmussal is.

A gyermekkori agyi bénulás általában, a faji vagy nemi jellegű, az előző életben elkövetett fekete mágia vagy gyilkosságok karmája.

Vannak kivételek, de ezek megerősítik a szabályt.

 

-Egy anya sem akarna ilyen betegséget a gyermekének. Van rá mód, hogy elkerüljük?

Meg kell nézni a nemzetség, a gyerek, a Lélek szerződéseinek feladatait. Nagyon nagy, globális belső munkára van szükség ahhoz, hogy ezt megelőzzük és megtisztítsuk.

 

-Van-e külön réteg vagy világ a lelkek számára a földi inkarnációk között és előtt?

Igen, van. Ez nem annyira egy világ, mint inkább egy többszintű rendszer. Mindent, amit itt az előző életedben tettél, ott ellenőriznek, új feladatokat adnak, megváltozik az összeszerelés, az energiaszerkezet.

Elemzed, hogy mindent megcsináltál-e, amit akartál, és mennyire jól és produktívan tetted. Azokat a torzulásokat, amelyeket az inkarnáció előtt nem vettek figyelembe, újra átgondolják.

Az elemzés után minden Lélek megnézi, merre induljon tovább, hogy beleveti-e magát az új inkarnációba a Földön, vagy máshová megy.

 

-Milyen megállapodásokat kötöttél a Földi Kísérlet Kurátorával és a Mátrix képviselőivel az inkarnációra?

A Tanítók rendszerének vagyok a tagja. Szerződésem van az Univerzummal, nem a Mátrixszal.

 

-Milyen üzenetet tudsz most átadni nekünk?

Próbáld meg a figyelmedet a pozitív pillanatokon tartani, de ne felejtsd el, hogy a romboló események is formálhatják a tudatosságot, és ráhangolódhatnak az evolúcióra.

Próbáljatok meg tudatosabbak, empatikusabbak lenni. Ne feledjétek, hogy a karma egy bumeráng. Még ha most folyik is a semmissé válása, bizonyos leckék csak a teljes feldolgozásuk után zárulhatnak le.

Minden tőled és a hangulatodtól függ. Próbálj meg nem ragadni hosszú időre destruktív állapotokban és helyzetekben, jöjj ki belőlük, és elemezd, hogy ez a tiéd-e vagy sem. Akarod-e így érezni magad, vagy itt az ideje, hogy új szintre lépj.

Fejleszd az elme és a gondolkodás rugalmasságát! 

Tanulj és érdeklődj valami új iránt! 

Ne félj lépéseket tenni a fejlődés és a változás felé! 

Szeresse magát, becsülje meg önmagát és a képességeit, tapasztalatait! 

Fejlődj és fejlődj!

 

-Az üzenet Lev által érkezett/fordította Gábor Kati

 


Továbbá:

- Gyermekeink lelke - 1. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-1-resz-nagy-kvantum.html

- Gyermekeink lelke - 2. rész - A nagy kvantum átmenet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/11/gyermekeink-lelke-2-resz-nagy-kvantum.html

- A mi választásunk - rezgésszintek: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/10/a-mi-valasztasunk-rezgesszintek.html

- Utolsó ébresztő hívás  - Közzététel a Plejádiak Tanácsától: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/09/utolso-ebreszto-hivas-kozzetetel.html

- Hajnalhozók c. könyvből - Barbara Marciniak - és A Plejádok Fényküldöttei - Amorah Quan Yin:


- Hajnalhozók - plejádok tanításai - Földi könyvtár - 6. fejezet: https://emf-kryon.blogspot.com/2021/05/hajnalhozok-plejadok-tanitasai-foldi.html


 
Szeretettel,

Gábor Kati

blog oldalam: 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.